Skrytá vada - záruka - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Skrytá vada - záruka

Torro

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny.

V květnu tohoto roku jsem si koupil ojetou Fabii r.v. 2001 a asi před měsícem mi na ní přestal fungovat posilovač. Ne že by nešel vůbec ale jeho účinost je tak 50%. Zajímá mne jestli můžu uplatnit nějakou záruku v bazaru, kde jsem auto zakoupil a jestli je bazar povinen mi posilovač bezplatně opravit.

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokial mas vypadky serva ze ide nejde tak na 99% mas po snimaci uhlu natocenia kolies TRW. ak je to ten snimac tak to tazko klasifikovat ako skrytu zavadu. tato zavada sa u starsich fabiek vyskytovala ze sa kazil snimac. inak pri toceni volantom na mieste ti nahodou nepohasinaju svetla a pristrojovka podsvietenoie ?

Odkaz ke komentáři

Auto sem dal do bazaru kde jsem ho koupil a ten samej den sem to měl hotoví. Prej tam bylo málo serva. Jenže to sem kontroloval a bylo přesně mezi riskama. Posilovač ale teď jde tak mi je to divný co s tim udělali ... Asi to jen splácali aby to na nějakou chvíli šlo a ten snímač budu muset stejnak vyměnit.

Odkaz ke komentáři

fabka2004 napsal:
kde je nadrzka viem, ale mierka? hmm az zazneju varovne signaly zeby tam mohlo toho byt malo, tak zistim aj kde je mierka

mierka je sucastou toho zelene uzaveru vytiahnes a vidis su na nej take vystupky podobne olejovej.

p.s.: to ti staci ze vies kde je ta nadobka ked to vyskrutkujes hned vies ako zistis kolko tam toho je.

Editováno: , autor: houmr
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...