P.T. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ten dolný spoilerík sa podobá na ten čo má P.T. na facelifte No vidis, sam bych si toho malem ani nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A co barvy ? Zustanou stejne nebo bude nejaka zmena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no musím řict že přední RS narázník se povedl, jsem zvědav celkově, ale LEDky paráda jinak v tom prostoru pod přední středovou mřížkou jak je jakoby to lízátko v barvě jsou ještě průduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A co barvy ? Zustanou stejne nebo bude nejaka zmena ? podla mna pribudne siva metla anthracite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Máte niekto foto FL RS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 jsou v novinkách Cooco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Dnes jsem jedu ve svém okolí potkal byla odmaskovaná, klasická barva modrá metla, uchvátil mě předek já jel rovně z kopce dolů a ona stála na téčku proti mě, bohužel jsem nic nestihnul řešit, věřím že ještě potkám ale nyní už toliko nejezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jj pavle taky se mě to moc libí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Uz by bylo na case aby se pordavala FL RS ... aktualni "hranata" s FL zrcatkama vubec me tam nesedi... holt Skoda setri vsude.. ma i Scout FL zrcatka ? Editováno: 8. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Badys:ten přední nárazník je hodně pěknej Jaster:zrovna když jsem jel z naší schůzky tak 1 km pře domem zase testovací auta a k nim 1 Rso v kombíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 A kde je fotka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Asi si pockam na autosalon v Brne, kde si detailne prohlidnu odmaskovanou RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 a Scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Na Scouta nejsem tak zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) ta testovacia mula z ktorej to mas nema chybu Editováno: 11. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Na Scouta nejsem tak zvedavy ani ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kdyz neni facelift motoruuuu tak me snad vic zajima ten scout nez RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ale jo, motor ma "facelift", pridali mu celych 10 koni ! Stejny motor je ted v Golfu GTI ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Myslím, že současné logo je daleko hezčí než tenhle a la FL kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tu je upravenú kapotu vidieť trochu lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 svítí nesvítí svítí nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) pekne Editováno: 9. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Mischo: to si s tebe dělaj prdel s tim logem VRS, ale nebudu jim kazit radost, at si kluci pohrajou, než odhalí celej obrázek "faceliftu" RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) je jedno na com je nalepeny, dolezite je, ze taky bude, nie? Editováno: 9. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.