Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Scoutovi to opravdu sluší, to se hodně povedlo, ta nová RSa no nevím, ale asi jde o zvyk... každopádně o nějaké přestavbě na FL bych teda ani neuvažoval :)

Tak to chce hodne sikovnosti, aby byly rozbite oba blatniky, obe svetla, naraznik a nejspis i kapota a pritom nebyly vystrelene airbagy ... Ale nerikam, ze to nejde :palec2:

moji mame se to povedlo, pichla to mezi dva stromy lollol svetla v dupe, blatniky taky a kapota tez ohnuta trosku a naraznik samo taky, takze vite jak na to kluci..dva stromy od sebe cca 170cm :smich::smich:

jinak co se tyce RS FL... je to mnohem lepsi nez klasicky korejcak, ale porad je to divny, nepusobi to na me vubec sportovnim dojmem, jen ten naraznik, ale ten nekorespenduje se zbytkem predku :(

Upraveno od Michal K.

Me se to libi ... az na ty svetla - ty bych nechal pred faceliftove.

Kdyz jsem videl maskovanou FL RS, tak mela ty svetla prelepena tak, aby vypadala jako pred FL a byla to krasa :palec2:

Takový poznatek z provozu, v pátek jsem potkal v ulicích Prahy Bílou O II RS a měla už face zrcátka a nějaká jiná kola (ty se dají přehodit jasně)? Byly podobná O II RS ale neměla hladké hrany paprsků ale ostřejší!?

:) asi jsme se potkali...?

post-826-1240347759_thumb.jpg

Kola ze Supa. :smich:

Mimochodem pořád jsem uvažoval, kde ušetřili těch dvacet kilo...už to mám. Schválně si zvažte rezervu a hever... :smich:

Mozna je to tim, ze ty svetla az k zrcatkum jsou lehci nez plech blatniku ;)

:) asi jsme se potkali...?

Tak teď si nejsem jistý? Jestli to byla combi, ale co jsem si jistý, že za volantem seděla blondýna, a pěkně přede mnou uháněla!? Ale dohnal jsem ji v koloně ve Vrchlického!

Príde mi to ako Audina a vedľa nej Daewoo Nubira so znakom RS na prednej maske

18433145.jpg

No proste ty svetla jk tomu nesedi :-(

je to příšerný :-( jak jsou vedle sebe tak je to jeste markantnejsi

Octavia RS

post-30331-1240386372_thumb.jpg

post-30331-1240386377_thumb.jpg

post-30331-1240386382_thumb.jpg

post-30331-1240386402_thumb.jpg

Upraveno od OJO

Jojo, takhle jak je to vedle sebe, je to hodne vyrazny :( Pritom zezadu je to nadhera. Jeste asi doplnim ten svuj popis o par prispevku vejs - ten trend "tady oblinka, tady boulicka, tady kus plastu navic, tady udelame vlnku a strcime na to velkou masku a jeste vetsi svetla a slepime tri designovy navrhy dohromady a dav to bude kupovat" - chjo :(

OJO: ??? Možná jsi to nepostřehl, ale ty fotky už tu dávno jsou. Dokonce ve větším rozlišení a hlavně bez vodoznaku centrua. lol:smich:

No nevidel sem live, ale mne se v te modre ten FL libi ;)

Určitě to chce vidět live, a to několikrát, než jsem si zvykl na face O II, tak to taky trochu trvalo!

Nepáči sa mi.

post-20084-1240399478_thumb.jpg

Hele, zda se mi to nebo ta kola maji jine ETcko a jsou vic vystrcene oproti Zenithum? Nevi nekdo jak to je s parametrama tech kol?

Tak za mě je to otřes. A pokud se kouknu na srovnání které je o něco výše, tak se mi chce brečet. Jak můžou domrvit něco tak dravého a šmrncovního. Zasloužili by pár facek

To mluvis o RS1 s tou dravosti ?

... s těma světlama je to otřes :ble

Ne, na předchozí stránce je srovnávací foto modré dvojky

akoze zlee... velmi velmi zle , osobne som FL sklamany :feve:

Tak těch zklamaných bude tady vic co se týče faceliftu...mě se z faceliftu líbi zpětny zrcátka a signalizace na rádiu zadního parkovacího asistentu-to nemá chybu.

Jinak světla a chybějicí odrazka na zadních světlech je špatná volba-můj názor.

Náhodou to neni špatný. A když porovnávali O1 RS vs. O2 RS tak se taky všude říkalo a psalo, že dvojka je nepovedená,málo dravá atd.

Na ten facelift si taky asi nikdy nezvyknu ale to je život...počkáme si na OIII jestli vůbec nějaká bude ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.