Octavinek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 A kde je ta nová barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Soustředil jsem na ty LED a opravdu se mi zdá, že při zapnutých hlavních světlech svítí se sníženou intenzitou. Vidět je to na tomto videu http://www.autotelevize.cz/cz/Reportaze/sk...vyjizdi/?acid=8 Ve třetí minutě jede nejprve modrá a svítí jen LED a potom červená co má zapnutá xena. EDIT: Ták, fčil na to koukám znovu a zdá se mi že červená nesvítí LED vůbec...Co myslíte? Editováno: 25. Květen 2009, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Podla mna tam maju system ako audi. Ked zapnes xenony tak sa stlmia. Audi tam ma aj smerovky. Podla mna keby boli zapnute xena a aj ledky naplno tak by to oslnovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) podla mna sa LED vypinaju, potom na co by boli hore v svetle 5W modre ziarovky? Alebo sa to da nakodovat podla priania (a mozu svietit oboje) V prispevku 507 svietia len horne obrysovky...Ale tej zltej combi vo videu svietia xena a len stlmene diody... Editováno: 25. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 neviem ako vy, ale ja si este uplne zivo pamatam predstavenie ORS1 na Hungaroringu ach, to boli casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Katalog OII RS FL CZ: NewOctaviaRS_Catalogue_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Video je ako preteky ragulínov,pôsobí takmer trápne.Ten predok jednoducho neviem stráviť aj keby som ako chcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Co byste řekli na tohle? Omlouvám se za kvalitu, něco podobnýho dělám poprvé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Lepsi! Editováno: 28. Květen 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 noooo, je to fakt parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Vždyť tohle není problém ne? Si tam nechám dát černou fólii a je to... , ale proč zbytečně kazit takové krásné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A co takhle ? Jestli jdou ledky nakodovat aby svitily misto parkovacek, pak by to mohlo konecne vypadat trosku k svetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale proč zbytečně kazit takové krásné auto Jojo, taky si rikam, ze u Skodovky museli bejt dost sjety, kdyz ty svetla navrhli a schvalili Ale po tyhle uprave to fakt vypada dost dobre, na bily a zluty to bude bezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já si myslim že to funguje stejně jako u Audi které má světelný senzor a při vjezdu do tunelu se denní svícení automaticky přepne na xenony. Jinak se mi nejvice na RS FL líbi bílá barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Co byste řekli na tohle? Omlouvám se za kvalitu, něco podobnýho dělám poprvé... celkom to pripomina Cupru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jestli jdou ledky nakodovat aby svitily misto parkovacek, pak by to mohlo konecne vypadat trosku k svetu... Urcite sa daju nakodovat ako u audi, ved aj na novinarskych videach je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Vypadá suprově, původní verze je proti tomu jen slabej odvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Poslete ten obrazek do skodovky, at to koukaj jeste poladit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto... No mne to s tymito svetlami pripada este viac azijsky - uplne ako Mazda 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 U novy Mazdy 6 slintam osobne nad designem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 mne pripomina starsiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto... tu vidno Editováno: 28. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 mne pripomina starsiu Jojo, mas recht, ma to takhle podobny rysy jako ta predchozi 6ka s "lexus" svetlama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.