mischicka Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Bohužel jí mám jen s tímhle, několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) Toto asi nebude mať dieslový motor Editováno: 7. Listopad 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Něco málo z práce. RS v bílý se mi docela líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 pegasus na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 mame sa na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No konečně...paráda! Vypadá to slušně i s tím denním svícením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 no ja nevim...nic moc bych rek, chybi mi tam mlhovky v ovalech jako na predface - to me bralo hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nárazník vyzerá doobre ale na tie hlavné svetlá si budem musieť ešte dlho zvykať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 vidím to zas na prerábku na alá RS ináč pekná ereska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) noo tak tato prerabka na ala RS bude ale nie len o dizajne ale aj o funkcnosti.hlavne koli tym LED svetlam..ktore sa mi moc lubia.. aa na tie hlavne svetla by uz mohli vymyslat mracitka edit: pozeram ze aj prahova lista je aerodynamicky tvarovana edit 2: co zozadu?lampy su flkove? Editováno: 10. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) No nevím jestli v ty LED věřit, aneb proč by to měla mít RSka face, když to nedostal SUP (víc vážené auto..) Ale taky pokud face RS bude až za rok, tak to ty LED denní budou snad určitě.. Když sme u toho, jel proti mě nějaký blázen co měl v noci zaplý jenom to denní LED svícení.. nic moc pocit když vidíte že proti vám jedou jenom dvě takový světýlka :/ a nevím jestli s tím viděl natolik.. i když ve městě.. Na světla jsem si už docela zvykl, potkávám to skoro každý den a ty mlhovky, no už nejsou tak "agresivní" přijdou mi více sexy, ale ještě mi nepřirostly k srdci.. Editováno: 10. leden 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ale nie, prahy budu po starom. A je to vtipne - este ani nemam doma facelift, ale uz planujem kupu RS naraznika - kvoli LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 LED su uz ista vec, kedze su v navode na obsluhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 a co zadne svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 take iste ako facelift, diody sa nekonaju Mozno u Supa FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 aa na tie hlavne svetla by uz mohli vymyslat mracitka Myslím,že na tých miestach sú obrysové svetlá,takže mračítka ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Já si na ta světla ještě nezvyknul... Uvidíme, jak se bude líbit. No a pokud ne, aspoň to můžou svádět na krizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No jsem taky moc zvědavej jak se bude dařit Mlady Boleslavi s prodejem autáku...ale bude to boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 dúfam že to bude vyzerať ako na prvej verzii lebo na tejto druhej je to zas korejčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ze začátku se mi to moc nelíbilo ale ted si začínam zvykat.Fakt že jo.Líbi se mi to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Vypada to ... no pockame si na zivo ... hlavne ale diky te barve to nevypada nejhur ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Paradni Jen ty zadni LED mohli dat taky - aspon za priplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no chce to vidět live... FLko se mi na obrázku líbílo, ale live je to pro mě otřes!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.