johnxx Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 V každém případě bych valil na geometrii. Co jsem se ptal v několika servisech, tak alespoň jednou ročně by člověk měl zajet na geošu. Hlavně pokud je krutá zima plná sněhových jazyků a výmolů. Pokaždé se to o něco rozhodí. A gumy se takhle dají zničit už po pár stovkách najetých km. Stojí to něco kolem 500 - 600,- Kč. Což je levnější než každý rok kupovat nové pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte. A jaké máš rozměry pneu? Pokud máš široké gumy, tak se ty vnitřky sjíždí prostě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Nechci zakladat nove tema, protoze mam podobny problem, tak snad se nebude johnxx zlobit Sjíždí se mi predni prava guma vic jako leva strana, ale je sjeta rovnomerme po celem obvodu. Zadna vnitrni ani vnejsi strana, proste po celem obvodu! Jde to videt pouhym okem a to jak na letnich, tak i zimnich pneu.. Muze to byt snad tim , ze by prava strana brzdila vice nez leva? Ale pri brzdeni auto na stranu netahne a zase kdyby byla spatna geometrie, tak by pneu byla sjeta nerovnomerne.. Tak nevim, zkuste poradit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte. Určitě nejdříve na geometrii a rovnou se ptej, jestli to dělají: a) postaru lampičkama b ) přesným laserem. Ber jenom laserovou kontrolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Nechci zakladat nove tema, protoze mam podobny problem, tak snad se nebude johnxx zlobit Sjíždí se mi predni prava guma vic jako leva strana, ale je sjeta rovnomerme po celem obvodu. Zadna vnitrni ani vnejsi strana, proste po celem obvodu! Jde to videt pouhym okem a to jak na letnich, tak i zimnich pneu.. Muze to byt snad tim , ze by prava strana brzdila vice nez leva? Ale pri brzdeni auto na stranu netahne a zase kdyby byla spatna geometrie, tak by pneu byla sjeta nerovnomerne.. Tak nevim, zkuste poradit.. Má nekdo nejake reseni, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Urcite zajdi na geometrii a pritom kontrola sbihavosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Asi nebude problém v odklonu, ale ve sbíhavosti Jeď na geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Urcite zajdi na geometrii a pritom kontrola sbihavosti. byl si první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.