parkan Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Mám dotaz začíná zima cablačka jaké doporučujete dát nové stěrače nebo nové gumičky když už ty původní nestírají a spíš matlají přední sklo.....poradte s výberem.....zda kupovat origo Škoda..nebo jiné........ Citovat
NiceOne Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Zatim davam jen nove gumicky a po 70tis km v pohode. Listy vymenim az bude potreba. Davam grafitove z globusu za 40Kc/ 2ks, vydrzi to co original. ....takze moc ne Citovat
fabka2004 Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 no nevienm, ja budem mat uz stvrtu sezonu povodne od vyroby (aj ke uz to nieje to co byvalo, ale s vydrzou som max spokojny) Citovat
NiceOne Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Myslim, ze uz jsme to resili asi 5x Ty pouzivas ty zazracne tekute sterace, ktere bych si ja uz na auto po druhe nedal, takze malo stiras a vydrzi ti dele. Citovat
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo. Citovat
Martinoslav Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Ja menim vzdy cela raminka, nikdy ne jenom gumicku. A menim vzdy, kdyz na steracich vidim, ze stiraji na ho*no Citovat
Tomas_ek Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo. s Bošákama jsem nad míru spokoje, už je mám na autě rok a pořád stírají na 1* Citovat
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Tak mě stírají taky perfektně, ale vržou k***y jedny... Citovat
Tomas_ek Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 jj toho jsem si taky všimnul, ale začaly vrzat až teď. Vloni zima bez vrzání. Léto pohoda a až cca před 14 dnama začaly povrzávat. Ale stírají v pohodě. Tak volume do prava Citovat
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec. Citovat
fabka2004 Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Myslim, ze uz jsme to resili asi 5x Ty pouzivas ty zazracne tekute sterace, ktere bych si ja uz na auto po druhe nedal, takze malo stiras a vydrzi ti dele. tak tak ... ale aj tak si myslim ze stiarce rychlejsie starnu vekom ako opotrebovanim. skratka stvrdnu casom ci ich pouzivate ci nie Citovat
Duri Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Pred dvoma mesiacmi som kúpil origo škoda stierače /Bosch / za 550 Sk a zatial som spokojný / klop,klop/ Citovat
vikino1 Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Keď začnú vrzať vela tak kúpim nové naposledy BILLA 69sk a spokojnosť Citovat
vikino1 Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 A keby dačo jednu sadu nosím pri rezerve takže mám jedny stále poruke! Citovat
Igor Vloženo 13. Listopad 2007 Vloženo 13. Listopad 2007 Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii Citovat
vikino1 Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 Ešteže nemám 2megové auto! Igor keď začne zle stierať alebo vrzgať tak ho zahodím zavesím nový a mam na čas pokoj a vôbec sa tým netrápim. Citovat
čak Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii Nejlepší jsou originál,vydržej více,než ty koupený,jak se říká za babku Citovat
anry Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec. tys zazimoval auto Citovat
MELLO Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec. tys zazimoval auto Ne, koupil GY UG7 Citovat
Losky83 Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 když už jste u toho vrzání, vržou vám teď v zimě nějaké plasty či pružiny atd? Mě to minulý týden docela začalo vrzat vše pěkně. Mám kombi. V jiném autě jsem to ještě nezažil, tak se jen ptám Citovat
P2M Vloženo 24. Listopad 2007 Vloženo 24. Listopad 2007 Vrzají všechny auta, ať už za půl, nebo za 3 mega, pouze se to liší v míře vrzání, to podle mrazu a typu kastle (kombi a kabria asi nejvíc, limo nejmíň). A sem to nepatří, je na to téma v sekci interiér tady Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.