MaD Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Tak jsem zkusil vyndat tu mřížku z nárazníku podle návodu v manuálu a ani náhodou. Nemá na to někdo nějaký fígl? Mám auto po faceliftu. Nebo máte někdo fotku toho nárazníku s vyndanou mřížkou? Chci tam přidělat přídavná světla a potřebuju kvůli umístění vědět, kde je přesně ta díra na tažné oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Chce to trochu trpelivosti Zkus to pomoci malych plochyh srubovaku. Mrizka ma celkem tri zarazky nahore, tri dole.. Musis zacit nahore. Strcit srubovak zhruba doprostred a zatlacit opatrne nahoru, druhym srubovakem na jednu stranu a pak na druhou.. Pohyb srubovakem by mel byt nahoru a zaroven k sobe.. Vrch odskoci a ze spodni hrany mrizku jenom vytahnes. Pri montazi nasadis nejprve spodni hranu a vrch staci zacvaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Fotku nemám, ale vyndat to jde. Zabrat dole a nadzvednout a vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 já si říkal, že podle návodu zabrat prstama nahoře a dole vyvléknout asi moc nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) Pokud ti to pomuze - ja mam auto pred faceliftem a vzdy jsem to vyndal klicem - startovacim klicem, ale ja tam mam mrizku foto 1 . Treba kamarad ma SLX a uz tam nema mrizku ale ma tam foto 2. Po faceliftu neporadim Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 a druhe foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) A tady po faceliftu. Ja bych tam svoje pazoury mozna narval Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jena066 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zdravím odborníky, můžete mi někdo poradit zda se dá použít tažné oko z fabie na octavii I. díky moc. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zdravím odborníky, můžete mi někdo poradit zda se dá použít tažné oko z fabie na octavii I.díky moc. J. Pokud ti pasuje závit tak ano, ty výkovky mají dostatěčnou pevnostní rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jena066 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Protoze to nemam moznost momentane overit jde mi hlavne o ten zavit, jestli je to univerzal octavia, fabia apod., nebo jestli to maji uplne jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zdravím odborníky, můžete mi někdo poradit zda se dá použít tažné oko z fabie na octavii I.díky moc. J. Pokud ti pasuje závit tak ano, ty výkovky mají dostatěčnou pevnostní rezervu. Nevím jak na Fabii,ale Octavie má napevno navařený oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jena066 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene. Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene. Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno. - ale má, předfacelift má vepředu šroubovací oko. Facelift už navařený Pasujou tam oka i z felicie Editováno: 15. Listopad 2007, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene. Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno. - ale má, předfacelift má vepředu šroubovací oko. Facelift už navařený Pasujou tam oka i z felicie Mám předfacelit a napředku mám oko navařené, takže tvé tvrzení padá. Taky si myslím, že oktávka má vždy oka napevno. Už jsem ho musel použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Mám taky předfacelift a oko na pevno. On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale OCtavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Mám taky předfacelift a oko na pevno.On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale OCtavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu! Šroubovací oko jsem měl i u Felicie před faceliftem - byla to vyztužená karoserie pro zástavbu airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Mám taky předfacelift a oko na pevno.On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale Octavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu! Šroubovací oko jsem měl i u Felicie před faceliftem - byla to vyztužená karoserie pro zástavbu airbagu. Tak na tu jsem zapoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 S tím pevným okem jste mě kluci překvapili já na své Okině MR08 mám vpředu oko šroubovací-na pravé straně u mlhovky je pro něj závit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jena066 Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 asi teda zalezi na typu, nevite jak je to z. r.v. 2001 (MR 2002) 1,6 75kW. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) S tím pevným okem jste mě kluci překvapili já na své Okině MR08 mám vpředu oko šroubovací-na pravé straně u mlhovky je pro něj závit. To ale mluvíš o Oktavii II. Nebo snad o OI? Editováno: 16. Listopad 2007, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) O své OII 1.8T MR 08. Editováno: 1. Duben 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jsem se tam upsal, už jsem to opravil. Tak to asi bude tak, že OI má napevno a OII má šroubovací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 asi teda zalezi na typu, nevite jak je to z. r.v. 2001 (MR 2002) 1,6 75kW. Dik No úplně jednoduše to na svém voze zjistíš-když se podíváš na čelo pravého podélného nosníku-buď tam uvidíš navařené oko nebo někde v té oblasti uvíš kus silné trubky se závitem a budeš mít hned jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jelikož jsem žil v domění, že mi to tažné oko ve výbavě chybí, tak aniž bych se podíval jestli je na pevno přivařené jsem koupil original ve škodovce nové šroubovací. Zajímavé je, že jsem chtěl na oktu I a prodavač se mě vůbec neptal na jaký rok výroby to mám. Možná bude pasovat i na Fabii. Takže pokud by měl někdo zájem, já ho nepotřebuju. Mám to ještě nerozbalené ( viz. foto ). Houdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.