Přejít na obsah

tažné oko

MaD

Doporučené příspěvky

Tak jsem zkusil vyndat tu mřížku z nárazníku podle návodu v manuálu a ani náhodou. Nemá na to někdo nějaký fígl? Mám auto po faceliftu.

Nebo máte někdo fotku toho nárazníku s vyndanou mřížkou? Chci tam přidělat přídavná světla a potřebuju kvůli umístění vědět, kde je přesně ta díra na tažné oko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chce to trochu trpelivosti :D Zkus to pomoci malych plochyh srubovaku. Mrizka ma celkem tri zarazky nahore, tri dole.. Musis zacit nahore. Strcit srubovak zhruba doprostred a zatlacit opatrne nahoru, druhym srubovakem na jednu stranu a pak na druhou.. Pohyb srubovakem by mel byt nahoru a zaroven k sobe.. Vrch odskoci a ze spodni hrany mrizku jenom vytahnes.

Pri montazi nasadis nejprve spodni hranu a vrch staci zacvaknout B)

Odkaz ke komentáři

Pokud ti to pomuze - ja mam auto pred faceliftem a vzdy jsem to vyndal klicem - startovacim klicem, ale ja tam mam mrizku foto 1 . Treba kamarad ma SLX a uz tam nema mrizku ale ma tam foto 2. Po faceliftu neporadim :(

post-24-1167429640.jpg

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...
neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene.

Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno.

- ale má, předfacelift má vepředu šroubovací oko. Facelift už navařený :p Pasujou tam oka i z felicie

Editováno: , autor: michal9
Odkaz ke komentáři

neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene.

Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno.

- ale má, předfacelift má vepředu šroubovací oko. Facelift už navařený :p Pasujou tam oka i z felicie

Mám předfacelit a napředku mám oko navařené, takže tvé tvrzení padá.

Taky si myslím, že oktávka má vždy oka napevno. Už jsem ho musel použít :feve:

Odkaz ke komentáři

Mám taky předfacelift a oko na pevno.

On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale OCtavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu!

Šroubovací oko jsem měl i u Felicie před faceliftem - byla to vyztužená karoserie pro zástavbu airbagu. ;)

Odkaz ke komentáři

Mám taky předfacelift a oko na pevno.

On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale Octavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu!

Šroubovací oko jsem měl i u Felicie před faceliftem - byla to vyztužená karoserie pro zástavbu airbagu. ;)

Tak na tu jsem zapoměl ;)

Odkaz ke komentáři

asi teda zalezi na typu, nevite jak je to z. r.v. 2001 (MR 2002) 1,6 75kW. Dik

No úplně jednoduše to na svém voze zjistíš-když se podíváš na čelo pravého podélného nosníku-buď tam uvidíš navařené oko nebo někde v té oblasti uvíš kus silné trubky se závitem a budeš mít hned jasno.

Odkaz ke komentáři

Jelikož jsem žil v domění, že mi to tažné oko ve výbavě chybí, tak aniž bych se podíval jestli je na pevno přivařené jsem koupil original ve škodovce nové šroubovací. Zajímavé je, že jsem chtěl na oktu I a prodavač se mě vůbec neptal na jaký rok výroby to mám. Možná bude pasovat i na Fabii. Takže pokud by měl někdo zájem, já ho nepotřebuju. Mám to ještě nerozbalené ( viz. foto ).

Houdispost-11035-1195240628_thumb.jpgpost-11035-1195240692_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...