Přejít na obsah

Dodělání a kódování mlhovek s funkcí "CORNER"


karlos3

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Ahoj,

co se to tu řešilo, tak dodělání corner funkce je SW záležitost. ;) Ovšem není tomu tak u všech FL OII, narazilo se prý i na vozy, které měli mlhovky z výroby a corner nešel - asi jiná řídící jednotka. :)

Kdesi tu to takto psal user Clint. ;)

Editováno: , autor: Sabaton
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za odpoved.

Staci nakodovat ak:

1) podporuje to riadiaca jednotka,

2) mate take hmovky.

Co som si zistil a bol som u predajcu, tak nesplnam ani jedno - O2 FL Ambiente. Mal ma pripojeneho aj na PC. Takze by som rad videl, komu stacilo len nakodovat jednotku...

Editováno: , autor: a_sdfg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mechanicky nedělal nic, pouze "kabelem" přes notebook. Z výroby mám mlhovky+denní svícení v mlhovkách+xenony. Po nakódování (?) se při zapnutých hlavních světlech při zatočení rozsvítí mlhovka a hezky osvítí ten roh kolem auta (tedy myslím, že mlhovka a žárovka denního svícení zůstane zhasnutá, přitom ta žárovka je víc u kraje). Zkusím si prohlédnout konstrukci toho světla, ale myslím, že jsem četl, že poFL je už konstrukce mlhovek s denním svícením stejná pro všechny verze.

Jinak se nenech odradit neznalostí u prodejců, je to bohužel dost obvyklý jev. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj zdravim vsechny, chtel bych vedet nazor. Mam octavii II r.v. 2010 s mlhovkami a ABS/ESP. Chtel jsem nakodovat corner funkci, a tak jsem se snazil pomoci codingcalculatoru tu funkci nakodovat a spustit. Ale vubec se mi to nepovedlo ba naopak jsem si pridelal starosti... :-/ Autu prestalo svitit denni sviceni, predni parkovacky a znaceni blinkru na pristrojovce blika tak rychle jako by to signalizovalo prasklou zarovku. Pritom vsechny blinkry funguji a blinkruji spravne. Priznavam ze jsem tam mohl neco pokazit a nadavam si ted ze jsem se do toho pustil ale kdo nic nedela nic nezkazi. Stve me to a rad bych to dal do puvodniho stavu, jenze kdyz tam vlozim puvodni kod tak se vubec nic nezmeni... Nevi nekdo co s tim? Predem dekuji za rady a tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bohužel číslo jednotky neznám. Zkoušeli mi to aktivovat v autorizovaném servisu. Kdyby měl někdo tip na někoho z okolí Ostravy, kdo by uměl nebo má někoho známeho ve škoda servisu, tak bych do toho šel. Ne, že by se bez toho nedalo žít, ale je to celkem zajímavá vychytávka :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já nevím, mě právě známej šéf škodováckého servisu řekl, že u některých, zvláště te´d těch nových to už nejde. Že je jiná řídící jednotka. Že prej to zkoušeli, dřív to normálně šlo nakodovat a teď už ani náhodou. Asi soudruzi ze škodovky udělali nějakou úpravu, aby si to lidi pěkně zacvakali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak problem byl vyresen, auto muselo do autorizovaneho servisu kde si s tim nejak poradili (pry jsem zamotal hlavu pulce Skodovky v Boleslavi.. :-DDD). Myslel jsem si ze toho cornera mit muzu ale nejspis bohuzel, primo u mlhovek musi byt nejaka ,,krabicka" na to pomale stmivani a musi na to byt jina RJ (v mem pripade). To je vse co mi bylo receno. Tak kdyby to nekdo zkousel tak at si to poradne projde a prozkouma at nedopadne jako ja. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...