Přejít na obsah

1.6 74kw občas nestartuje


Libek

Doporučené příspěvky

Mám takovýto problém, sem tam se stane, že nemůžu nastartovat. Startér točí, ale motor nenaskočí. Když to nechám třeba 1/2h a znovu to zkusím, tak to naskočí a běží jako nic. Za nějaký čas se to opakuje. Vždy je už motor lehce ohřátý. Na Vagu to ukazuje "Palubní napětí svorka 30, přerušeno." Měl jsem to už ve 3 servisech a nikde na nic nepřišli. Snad by nemělo jít napětí do PC. Všechno přeměřili, ale na nic nepřišli. Nesetkal se s tím někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém, pak už jsem vůbec nenastartoval. Nakonec se našla chyba zespodu na pojistkové skříni (palubní deska, levý bok). Plato s pojistkama musíš vymontovat. Zespodu jsou nacvakané konektory a z jednoho jsem měl uvolněné 2 kontakty, které způsobovaly odpojení elektriky k zapalování. Zkontroluj si to. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

mrkni pod palubku u ridice jsou tam relatka ale hlavne pod tim velka svorkovnice - uz jsem tu mel 2 auta u kterych byla povolena na jednom svazku maticka a bylo to tam cele vyhrate

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám rok 1999, měl jsem občas stejné problémy, hlavně u vlažného motoru. Vyčistil jsem škrtící klapku, kde byly nečistoty smíchané s olejem. Od té doby se to neobjevilo. Nejvíc se to usazuje v osazení, kam má dosedat klapka. Stačí vyndat tu trubku od sání vzduchu, pootevřt klapku za plyn a hadrem s benzínem to vyčistit. Mě to fakt pomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S něčím obdobným jsem se setkal i já - i když předpokládám že to asi nebude tvůj případ - tak pro sichr. Měl jsem v palivové cestě jako součást zabezpečení auta elmag. ventil, byl vadný a někdy se neotvíral. Než se nato přišlo povyměnovali mi v servisu kdeco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...