TDIfun Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 JJedu z Ceskeho Tesina-FM-Pribor a na Albrechticky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Vypada to na dobru grupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ok ten cas je optim.... berete sebou polovicky? jsem se pred tou moji prerek... ja mladou nechavam doma.....pak napište koho mame teda čekat u toho TESCA.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ja bych jel s vama od toho Tesca. Jsem z Petřvaldu, tak pisni kde přesně u teska a v kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pro případné zájemce počkáme s Cosbym na 13:30 (13:40 odjezd) v Příboře na pumpe PapOil vedle motorestu, je to hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc a vyrazíme pak společně Wexino : spešl pro tebe souřadnice pumpy PapOil v Příboře 49°38'48.788"N, 18°8'39.698"E jejda super moc díky mimochodem kdo to vymyslel ? tak superně uméstěný motorost sjme ještě neviděl.. chudíci ti kteří sjíždí z té cesty ze směru FM :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 panove moc me tesi ze je takovy zajem Rad vas tam vsecky uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 panove moc me tesi ze je takovy zajem Rad vas tam vsecky uvidim my tebe taky taťko šmoulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ok ten cas je optim.... berete sebou polovicky? jsem se pred tou moji prerek... .......já tu svoji beru sebou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) Neznalku.....tak jak pojede okoli Havaku ???Tak jak jsem psal v příspěvku navrhuji sraz na prvním odpočivadle od rondlu směr Ostrava potom směr F-M a potom směr Příbor pokud se nějak dohodneme můžeme vyrazit z HAVI'ŘOVA tak že se budeme moci spojit s partou co jedou z F-M a jsem zvědav které město bude mít větší zastoupení.zatím čau Neználek ps .Pánové máme to za 12 Editováno: 4. Březen 2008, autor: Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 my tebe taky taťko šmoulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tak jak jsem psal v příspěvku navrhuji sraz na prvním odpočivadle od rondlu směr Ostrava potom směr F-M a potom směr Příbor pokud se nějak dohodneme můžeme vyrazit z HAVI'ŘOVA tak že se budeme moci spojit s partou co jedou z F-M a jsem zvědav které město bude mít větší zastoupení.zatím čau Neználek ps .Pánové máme to za 12 jj,super.....v tom FM,by to bylo super se spojit a jet ve vetsim vlacku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 jj,super.....v tom FM,by to bylo super se spojit a jet ve vetsim vlacku ;-) tak kdo by byl pro spojeni se už ve FM ať odepíše na tenhle post ! (zatím jsme teda dva) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jen tak na okraj http://www.accuweather.com/world-forecast3...OV&metric=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Takže pro ty co jedou z Frýdku Místku nebo přez něj projíždějí a chtějí se přidat.Sraz bude na Frýdecké Shellce (u sparu) ve 12:45 a odjezd směr Příbor ve 13:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jen tak na okraj http://www.accuweather.com/world-forecast3...OV&metric=1 NOO to je vela špatné.... tak budeme v hangaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Takže pro ty co jedou z Frýdku Místku nebo přez něj projíždějí a chtějí se přidat.Sraz bude na Frýdecké Shellce (u sparu) ve 12:45 a odjezd směr Příbor ve 13:00 budu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Čau Bady.Já se k vám přidám.Přijedu k benzínce. Pro případné zájemce počkáme s Cosbym na 13:30 (13:40 odjezd) v Příboře na pumpe PapOil vedle motorestu, je to hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc a vyrazíme pak společně Wexino : spešl pro tebe souřadnice pumpy PapOil v Příboře 49°38'48.788"N, 18°8'39.698"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 NOO to je vela špatné.... tak budeme v hangaru Vito nestras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Vito nestras nejsem Víťa :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Já s Milanem II razíme z Olomouce, takže když se bude chtít někdo přidat, ideální místo bude Shell benzínka u Daskabátu směr Lipník n/B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 no, vypadá to že bude pěkná zima, ale asi taky přijedu. konečně srazík tak blízko (honem umýt bejby )) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 nejsem Víťa :-P Ale Vita pred Tebou je Vita Já s Milanem II razíme z Olomouce, takže když se bude chtít někdo přidat, ideální místo bude Shell benzínka u Daskabátu směr Lipník n/B. Zapomeliste na me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jeee konečne to vypada slubne že sa aj budem môcť stretnuť na zraze s členmi tohto fora osobne, chcem velmi prisť tak velmi dufam že mi opäť niečo neskočí do planu lebo by som sa už rad zučastnil škoda zrazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jedu z poruby, okolo 13 hod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zahrada Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Pripojuju se at nejedu sam.... budu u teska taky v 13.30hod? Editováno: 6. Březen 2008, autor: zahrada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky