Milan II Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Takže zkouším nahodit první návrh místa a data srazíku, po poradě s cosboškem to vidíme takto takže hlasujte :MilanII : kuřata tam furt jsou jedno ti dovezu :-))))))) Už jenom k vůli tomu kuřeti tam pojedu!!! S Matysem se domluvím aby jsme si stejně odhlasovali termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) Já hlasoval 24.2. a podle výsledků koukám, že nejsem sám, kdo je tak nadržený na další sraz Editováno: 30. leden 2008, autor: VitaP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Já hlasoval 24.2. a podle výsledků koukám, že nejsem sám, kdo je tak nadržený na další sraz taky sem hlasoval pro 24.2.dobrý datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Už jenom k vůli tomu kuřeti tam pojedu!!!S Matysem se domluvím aby jsme si stejně odhlasovali termín. Jasně, Milo. Kliknu, až jak se domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Takze ja bych bral toho 16.3 myslim ,ze tam mam volno ,24-teho nemuzu.... a misto vpohode- Jsem pro mošnov Ja hlasoval pro 24.2 me to je celkem jedno Nahlas si volno at muzem teda jet spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jestli je ten sraz o víkendu tak na kuře zapomeň jedině přes týden do pěti hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jestli je ten sraz o víkendu tak na kuře zapomeň jedině přes týden do pěti hod. Však Milan si ho koupí tady v Olmiku. U nás je grilují i o víkendu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Toho 24.2. bych mohl A už jsme tady Fabijáci S-talku tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Ja hlasoval pro 24.2 me to je celkem jedno Nahlas si volno at muzem teda jet spolu Nejak to jeste zkusim poresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Toho 24.2. bych mohl A už jsme tady Fabijáci S-talku tři ty bys fakt dojel jo ? Tak to bys mi udelal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 jj, přijedeme s Neználkem......... Chlapi pokud mi to vyjde coz doufam ze jo tak bych se k vam pridal 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 ty bys fakt dojel jo ? Tak to bys mi udelal radost Tak co, už máš nějaký návrh na nálepku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) Odhlasovane 16.3. neskorsie-teplejsie Editováno: 30. leden 2008, autor: jogofogo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Teplo bude taky toho 24.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 celkem bych taky přijel....ale když si vzpomenu co se mi stalo na podzim v Olmiku... Tak se mi nechce... Spíš ten březen by byl lepší...bude snad teplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 však proč se nesejít sem tam za 2 měsice a pokecat (kdo to nemá samože daleko), jak bude teplo tak jsou přimo na ploše v Mošnově motokáry, takže by to mohlo být fajn a taky to tak trochu i plánujem........zatím to vypadá že tedy odstartujem toho 24.2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Ja bych teda taky dorazil se kouknout-Pocitejte, ze kdyz bude hnusne tak tam i docela dost fouka. Klidne bych byl pro oba terminy.Kdo bude moct klidne dojede dvakrat nebo alespon na jeden z nich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tak co, už máš nějaký návrh na nálepku??? konecne sem se az dneska dostal k pocitaci,takze dnes na tom zapracuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 konecne sem se az dneska dostal k pocitaci,takze dnes na tom zapracuju Super, tak se s Badyskem domluvte, něco vyberte. My se necháme překvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jak tak koukam ,kolik vas tam jede,,budu si muset toho 24 ten cas udelat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jak tak koukam ,kolik vas tam jede,,budu si muset toho 24 ten cas udelat ... No to bys teda měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No to bys teda měl. Hlavne na tu tvou uz se musim konecne mrknout jak se zmenila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 panove mam celkem problem potreboval bych jednu fotku zduraznuju CERVENE oktavky 1 z pohledu zepredu a to tak,aby stala rovne. Muzou byt kola v rejdu to nevadi takze doufam ze hodite nejake fotky,nebo nafotim tu co je u nas doma ale neni cervena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 panove mam celkem problem potreboval bych jednu fotku zduraznuju CERVENE oktavky 1 z pohledu zepredu a to tak,aby stala rovne. Muzou byt kola v rejdu to nevadi takze doufam ze hodite nejake fotky,nebo nafotim tu co je u nas doma ale neni cervena Jak přesně tu fotku potřebuješ. Červenou mám, udělám ti nějakou fotku "na zakázku". Cena je čokoláda Studentská Pečeť nééé, dělám si srandu. Písni mi oč ti přesně jde, něco s tím uděláme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Milane zdravim, mas jeste doma nejake MDF podlozky ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky