Wexino Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 no tak nic moc stříbrnou prostě nenamíchám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Doraz, neboj my ti napiseme omluvenku no, když to nahlásím už teď, tak by to neměl být problém snad do tý doby stihnu pár věciček co sem chtěl vylepšti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 no, když to nahlásím už teď, tak by to neměl být problém snad do tý doby stihnu pár věciček co sem chtěl vylepšti pocitam s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Když méně barev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 pocitam s tebou to sem rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Když jsem viděl jak bylo dnes krásně, nedalo by se nějak hacknout hlasování a překopat na vítězství zítřka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Když jsem viděl jak bylo dnes krásně, nedalo by se nějak hacknout hlasování a překopat na vítězství zítřka? taky jsem si říkal, že počásko vyšlo super, bohužel ted je pozdě to měniti snad tak budeme mít i toho 16.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 taky jsem si říkal, že počásko vyšlo super, bohužel ted je pozdě to měniti snad tak budeme mít i toho 16.3 jo jo dneska je venku hezky:) ale tak snad bude v březnu ještě víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jj dneska je tak krasne dneska by to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jj dneska je tak krasne dneska by to slo No panove ,,dneska je fakt paradni pocasi,ale toho 16teho bude urcite 2x lepsi ..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 No panove ,,dneska je fakt paradni pocasi,ale toho 16teho bude urcite 2x lepsi ..,, V to taky doufam ze 16teho bude jeste lip ale bohuzel vidim to jeste na zimakach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 No panove ,,dneska je fakt paradni pocasi,ale toho 16teho bude urcite 2x lepsi ..,, abychom se nakonec nedivili, že tam nepujde ani dojet (přes to množství sněhu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tak pánové můžeme jen litovat že jsme to přesunuli na březen. Tak jsem se sešel odpoledne s Badysem u Lídlu obchodně a na pokec. A okouknout jeho autko má to pěkné ale do 16.3 to dáme do cajku oba .ahojky Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Ale v garáži bylo taky moc fajn, sluníčko mi svítilo přímo do vrat, paráááda. Hned se jinak pracovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 abychom se nakonec nedivili, že tam nepujde ani dojet (přes to množství sněhu) Tak snad ne ,, ale clovek tady u nas nikdy nevi ...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 JJ, nalepka by sa zisla Navrhy dobre obidva Ehm, nema niekto este z prveho zrazu z Olmiku ? Pár kousků olomouckých nálepek ještě mám. Klidně je vemu sebou. Jedu určitě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Pár kousků olomouckých nálepek ještě mám. Klidně je vemu sebou. Jedu určitě! fakt jo? taky bych mel o jednu zajem, me ji znami odvezli co delaji v reklamce jako nazornou ukazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Takhle krásně tam bylo v neděli. Zrovna rovnali pneumatiky na trať pro motokáry. V březnu by to mohlo být i se svezením, pokud vyjde počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tak pokud tam trefím a pokud bude už s fabkou vše zařízené, tak byc htaky přijel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jednu pre mna ber urcite Dikes Pár kousků olomouckých nálepek ještě mám. Klidně je vemu sebou. Jedu určitě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Já dnes dával na 4 dny na pašíka nové 17.V Sobotu zase putujou zimáky,jedu na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-fantom Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 rad doramum, jak to je s nejaky mi poplatky?? vlezne, vjezdne, ucasnicky, ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nováčci 400 vlezné,aby mazáci měli za co chlastat : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Já dnes dával na 4 dny na pašíka nové 17.V Sobotu zase putujou zimáky,jedu na hory Na Pašíka? Nějak to nestíhám sledovat, naposledy vím o OII. To jsem teda zvědavý, s čím dorazíš do Mošnova. Přece jen je ještě pár týdnů čas . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Kluci ja dorazim 100% a na letnich už tedka je tam mam.. sem to nevydržel. Editováno: 27. Únor 2008, autor: stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky