jozko Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Prešiel som celú tému a chcel by som sa spýtať, mam rozbité predné sklo a budem vymienať, mám si dorobiť dažďový senzor alebo nie? Potreboval by som skúsenosť niekoho kto mal aj aj. Editováno: 4. Březen 2009, autor: jozko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak ja jsem s nim za tech 14 dnu, co ho zatim mam, celkem spokojeny. Skoro jsem nepotreboval prepinat na jine stirani. Jen sem tam pri predjizdeni nakladaku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan k. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Někdo na dešťák nadává, někdo ne. Já si ho tedy chválím. Vypínám ho jen v zimě když je vlhká a nasolená silnice, protože ty kapičky soli stěrače rozmydlí a je to horší než když se sklo neutře. Ale jinak na něj nedám dopustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já jezdím taky prakticky jen na senzor, není potřeba mu do toho šahat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ja taky nechavam veskerou pracicku na senzoru. Jen ta sul je fakt humus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No sůl to buď vezme ještě za mokra, nebo to sem tam lehce prostříknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 V O1 me moc nesedl, ale co sem mel tu cest v OII to je uz jina, je presnejsi a ma rekl bych vice ciklu takze spokonenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak mi kluci jasně napište, co musím všechno vyměnit a zapojit, když chci mít jen samo zat. vnitřní zrcátko. Jsem z toho volajaký zmeťěný. Díky T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Co si tohle téma a jiná na foru pročíst?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No právě, že jsem to pročítal a není mi to vůbec jasné. Proto se ptám. Musí se měnit držák zrcátka?, nebo se jen přehodí a zapojí se nějaké drátky, musí tam bý ten senzor deště? Toto mi není jasné, tak se v tomto tématu, které je na tomto problému, ptám. Nechci samo. vnější zrcátka, ani dešťák, chci jen to vnitřní. Takže, pokud to tu je někde jasně napsané, tak jsem to asi přehlédl a omlouvám se, že neumím hledat. DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No já jsem to nijak zvlášť nestudoval, ale myslím, že držák je nalepený na skle a pokud si to dobře vybavuju, je právě třeba vyměnit celé sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No právě, že celé sklo (jak jsem se zde dočetl) se mění když bych chtěl dešťák, ale ten já nechci. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No a jak to chceš jinak udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 on chce len samostmievacie zrkadlo vnutorne...a nechce dazdovy senzor...nekdo na fore to tu tak robil..ale zrkadlo mal tusim z VW BORA..nejsom si isty ale tusim viktormpi http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1866&st=350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 on chce len samostmievacie zrkadlo vnutorne...a nechce dazdovy senzor...nekdo na fore to tu tak robil..ale zrkadlo mal tusim z VW BORA..nejsom si isty ale tusim viktormpihttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1866&st=350 Hej, to jsem si ani neuvědomil, sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colnago Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj kluci mám stejný požadavek jako tomas 136, budu měnit prasklé čelní sklo a chci vnitřní samozatmavovací zrcátko bez deštáku, ptal jsem se mechanika co mění skla, ten mi říkal že se to dá namontovat na klasický držák, jen na senzor musí být spec. sklo s držákem. Dělal jste to někdo? jaká je montáž zrcátka na držák, lepí se něco, nebo je nějaký problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 já jsem vše co píšete dodělával... takže zkusím upřesnit... samostmívací zrcátko je přichycené na skle, které je JINE než pro obyčejné zrcátko - je tam větší úchyt.. takže se musí měnit celé sklo... a ZAROVEN v tom uchytu pro samostmívací zrcátko je schovaný deštový senzor... a myslim si ze je skoda nedodelat senzor když už tam je ten držák i pro nej.. A můžu říct, že to vypadá hodně blbě když tam ten senzor není, je tam díra jak do pr..., jdou vidět přímo ty plasty které kryjí úchyt zrcátka... chvíli jsem tak jezdil... Navíc k senzoru jdou pouze 3 dráty, stačí koupit konektor a 3 piny, zapojit jeden do BSG + pin, druhý na pojistku pozice 17+pin a třetí kostra... a samozřejmě nakodovat.. Samostmivaci zrcatko jsem dodělával samozřejmě taky.. zapojení je zde taky už někde popsáno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 možná ještě dodám, že sam. zrcátko se NASUNUJE na již nalepený držák na skle, senzor se do držáku vloží a přitiskně na sklo.. alespon já jsem nic nelepil a drží už přes rok a funguje dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ano, já si koupil od Kemara stmívací zrcátko, které je vyrobeno bez dešťového senzoru (ne, že by tam pouze chyběl) .. připevnění na sklo je otázka pár sekund.. přiloží se na držák na skle, otočí o 90° a hotovo. Pak se musí zapojit ještě napájení, což ještě nemám, ale brzy snad bude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colnago Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak už v tom všem mám jasno, vezmu zrcátko i s deštákem, sklo vyměním, ted jen kdo mi to vše zapojí, kluci neznáte někdo dobrý servis nebo šikovného autoelektrikáře? chtěl bych to zapojit tak jak je to z výroby, myslím i s kabeláží pod tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ono když nemáš uvedeno aspoň přibližně, odkud jsi, tak dost těžko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colnago Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 střední Morava - Kroměříž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Trosku obnovuji, nevite nekdo jestli ma facelift samostmivaci zrcatko stejny uchyt jako predface? Chtel bych to faceliftove do MR08. Diky za info. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) myslíš do dveří? Zrcátka jsou jako komplet zaměnitelné, jen se zrcátko za pojuje do jednotky ne do svazku. Jestli se musí měnit i jednotky ale nevím. Editováno: 1. Únor 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) Trosku obnovuji, nevite nekdo jestli ma facelift samostmivaci zrcatko stejny uchyt jako predface? Chtel bych to faceliftove do MR08. Diky za info. DanJestli myslíš vnitřní, tak má stejnej úchyt... Editováno: 15. Březen 2015, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.