Crake Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No husty - tak ted uz jen aby vyslo to pocasi a bude to fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No husty - tak ted uz jen aby vyslo to pocasi a bude to fajne... Když vydrží ta předpověď alespoň takhle jak je teď,tak je to OK.http://www.novinky.cz/pocasi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Pokud bude ta akce,tak dorazim opět,ale VW (ale rychlym)Jinak by měl přijet na 90% kamarád s Leonem Cupra(283PS),Honda Civic Type-R EP3,poladěné Uno 1,3T a jedno žluté RSo z Plzně Takže to bude i boj značek Jedno zlute RSo hezky poladene casto potkavam (stat) v centru Plzne. Na prednim skle napsano RS?! A cerny kola myslim... Editováno: 19. Březen 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Romariooo jedes v sobotu?Hele jak je to s lidma co byli minule? Myslim Bburago a Stepan Suchanek. Bburago nejede . Bohužel tento týden jsem mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Když vydrží ta předpověď alespoň takhle jak je teď,tak je to OK.http://www.novinky.cz/pocasi/ Pocasi nevypada nejhur... no dneska u nas taky silene chumelilo rano , ted je jasno a sviti takze kazdou chvilku jinak.. Editováno: 19. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Stříbrnou oktávku 2002. Je v bazaru, ale nevyšli mi jiný tak si ji zatím nechávám. Mohl bych přijet i otcovou O2, ale nebudu se chlubit cizím peřím Takže jedině svým, ale stejně budu hnusně tak to neřeším tak můžem dát někde spicha, ještě teda nevím jestli nepůjdu do práce, ale to se dozvím nejdýl v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Jedno zlute RSo hezky poladene casto potkavam (stat) v centru Plzne. Na prednim skle napsano RS?! A cerny kola myslim... To RSo od někud znám Pak tam jezdí prý ještě jedno žluté trochu zprasené RSo a ten neví,zda dorazí.. Editováno: 19. Březen 2008, autor: octavia rrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ignarus Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak já bych taky přijel ještě s kámošem když bude hezky. Oba máme FRS at tam tech Fabii neni málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 já mam bohužel šichtu!Tak Vám přeji ať se Vám vydaří počásko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak já bych taky přijel ještě s kámošem když bude hezky. Oba máme FRS at tam tech Fabii neni málo. Urcite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 To RSo od někud znám Pak tam jezdí prý ještě jedno žluté trochu zprasené RSo a ten neví,zda dorazí.. Pockej, jeste rekni ze je to tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Pockej, jeste rekni ze je to tvoje? Loni v červenci šla do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 takhle to vypadá u nás na chalupě... do Mimoně cca 60 km a tam někde v dálce, za tou ptačí budkou, je totálně zapadlej Vorlajzovo Scaut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Loni v červenci šla do světa Aha, tak uz chapu! Ale hezka! A je to teda ta slibovana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak já bych taky přijel ještě s kámošem když bude hezky. Oba máme FRS at tam tech Fabii neni málo. Konecne poradne slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 já tam teda nakonec přijedu se Scoutem, aby tam těch Scoutů nebylo málo! ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Kluci tak nevím jak vám vyjde počasí, sraz bych vám přál, ale když tolik sněhu napadlo i tady...za necelých 5 hodin v noci Pokračování tady, ať to tu není zaplevelené OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ouvidime v patek, do te doby me to nechava naprosto klidnym Kdybyste videli co tu mam ted ja kdyz vykouknu z okna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ouvidime v patek, do te doby me to nechava naprosto klidnym Kdybyste videli co tu mam ted ja kdyz vykouknu z okna ... Povídej, přeháněj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 já tam teda nakonec přijedu se Scoutem, aby tam těch Scoutů nebylo málo! ju? No když koukám ven tak myslím že budeš mít na sprintech hodně navrch díky pohonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 No když koukám ven tak myslím že budeš mít na sprintech hodně navrch díky pohonu aspoň něco... na druhou stranu to kompenzuju letníma penu hh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 aspoň něco... na druhou stranu to kompenzuju letníma penu hh Neboj 4 letní utáhnou víc než 2 zimní na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Neboj 4 letní utáhnou víc než 2 zimní na sněhu Tak to bych se hadal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak to bych se hadal No muzem to v sobotu zkusit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 To jsem zvědavej jak to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky