K.uny Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Mohl by někdo , docela by mě zajímala další generace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Se mi zdá, že se nikomu nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ja klidně dorazím. Dlouho už nic nebylo.☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ja bych taky dorazil pokud budu mit volno ;-) add Fabia III muzu zkusit vzit kamosa co ma FIII combi vse ale bude zalezet na terminu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Jen teda tento vikend nemohu. Dalsi je tuning ve vyskove. Ale to je nedele uz volna...☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Já mám teď víkendy volný, takže můžu kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ja tento vikend taky nemuzu, ale pristi nedelu by to asi slo. Pak muzu az 23-24.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Nebyl by špatný sraz RSáků na vysočině, pro mě lépe poblíž Třebíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Nikde nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Koukám že Vysočina je mrtvá. Copak se nenajde někdo kdo by šel na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Fábulisti i oktaváci mají srazy permanentní - denodenně u supermarketu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července (editace) Je docela škoda, že z lokálních srazů prosperují jen ty v MS kraji, V tom je @Ondra16V prostě kápo a je tam super komunita. Zkusím prostřednictvím tohoto vlákna trochu oprášit možnost uspořádat nějaký sraz v Jč regionu. Třeba jen pokec na pár hodin u aut a ideálně s nějakým občerstvovacím zázemím. Na úvod tedy otázka zní, kdo ze zdejších členů by měl zájem se zůčastnit? Lokalitu bych viděl Táborsko/Jindřichohradecko, aby to případně měli blíž i zájemci z okolních regionů 🙂. Editováno: 24. Července, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července @tom01 to víš, placky jezdíme úspěšně už 10let A to ještě o nějaký ten rok dřív plackům předcházely srazy, kde jezdil už i @jozzia @Bullets 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Jihočeská cmunda by jistě také stála za ochutnání 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července To ano. Jsem zvědav, jestli se tady někdo z jihu přihlásí. Já se tam klidně otočím. Už jsem za ty roky byl ledaskde. Akorát budeš muset sehnat hospůdku s odpovídajícím parkovištěm. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Pokud už si chceš začít psát seznam, tak mě tam hoď předběžně taky. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Už jsme leccos probírali s VeteranChild a klokili jsme se k Pelhřimovu a okolí (blízko D1 a středu Čech). Jako lokál třeba: https://www.pivovar-kamenice.cz/pivnice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Pokud bude sraz v dobu, kdy budu mít čas, dorazím 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Tak lokace srazu má jasné obrysy. Teď nejtvrdší oříšek, termín 🤔. 10.8. Tj. srpen má Ondra Sedliště. Co byste kdo řekli na nějakou záříjovou sobotu v obvyklých 14:00 🙂? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července 8. září je sraz v Olomouci, tak ideálně potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Jj dekuji za upozorněn, už mi dnes došly liky. Takže nějaká sobota ve 2. půli září 🙂? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Osobně bych v tom neviděl problém Záleží, co na to zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Pokúsim sa zúčastniť aj ja ak nebudete dávať zrazy dva víkendy za sebou (väčšia šanca, že dostanem od manželky "opušťák"). Dajte termíny a uvidíme. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Taky rád přijedu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.