LuVIrs Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 eeeeeeeeeeeeeej a doufam ze mas pro me nechanou minulou srazovku ze dikkkkkkkkkkk bady já taky... však jsme se domlouvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 okk budu v 1 u bily tak jestli pockas počkám... hej ale ani minutu na víc!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Já to zatím moc dobře nevidím. Rozhodnu po 12:00 podle vývoje srážek, zatím je to jen v čechách. http://www.chmi.cz/meteo/rad/updated_show....x=4〈=cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 v ov je zatím hezky ale to asi každej ví LuVIrs: francoaa trajda po burze tak to určitě stihne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Počasí v 10:29. Pořád horko občas vyleze oskar,ale bez náznaků deště. Další info dodám kolem 11:30. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Davča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Počasí v 10:29. Pořád horko občas vyleze oskar,ale bez náznaků deště. U Brna svítí oskar jak svi.a a už je 22°C ve stínu !!! Beru krém na opalování abych se nespálil víc než včera ve Vysokém Mýtě a razíme na oběd do Příbora na motorest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 no nevim,tady to vypada tak nijak,spis na dest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Takhle to vypadá v Bruntále. 1 foto směr Praděd, 2 foto směr Ostrava. Než tam přijedem tak budem jak prasata. Ostrava zatím vypadá dobře http://ovanet.cz/kamery/cam.php?id_cam=5 Editováno: 18. Květen 2008, autor: martikk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 nevim zda vseci,ale ja nebudu mit asi cedulku...bracha zase zklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 11:20 trochu se zvedl vítr není takové dusno,ale teplo je super.Honí se to tady,tak uvidíme.TO MAROS uvidíš na srazu a za zeptání Ti nikdo hlavu neurve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Kabati uz uz vali. na miste cest. Editováno: 18. Květen 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jmenovky pripraveny, za nedlouho se tam uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Bohumin, Orlova ... dusno jak c*p sem tam uz kapla nejaka kapka ale nema moc z ceho, takze bych to videl na to, ze to je z toho dusna Jinak verim, ze bude hezky i na letisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jinak ja jmenovku nemam ale mam budu mit nazev sveho milacka tzn. CARCOOLCA = Dave0401 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosnov Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Ahoooj. Tak zatím se to drží jen tak tak. V Karviné dusno, his...ale honí se tady mraky, taxe obávám toho nejhoršího. Ale není boha, aby to tak do 16:00 nevydrželo, cooo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 U nas chcije celej den,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Bohumin, Orlova ... dusno jak c*p sem tam uz kapla nejaka kapka ale nema moc z ceho, takze bych to videl na to, ze to je z toho dusna Jinak verim, ze bude hezky i na letisti Bohumin,Orlova? okdud vlastne jsi? pak pokecame na sraze pri hezkem, dusnem pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tady je horko,počasí nad Mošnovem, viz foto,zrovna jsem dogriloval a za chvíli zdarec palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Já to vzdal. Tady leje a je bouřka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Já to vzdal. Tady leje a je bouřka Já taky. A dost mě to mrzí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Ja uz doma.....paradni to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Tak jak bylo - je mi lito že jsem nedorazil ale jsem trochu dal od domova. Tak snad přiště doufam že nahodite nějake kvalitni fota. Editováno: 18. Květen 2008, autor: brunoos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tak jsem doma teď začalo chcát , na srazu super. Bade dík za zorganizování a za dva měsíce to zopakujem. Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jj,jak pise Neznalek.Prutrz jak das....sraz super a pocasi take vyslo. Fota urco budou.Kuci fotili jak o dusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Velká chyba.Počasí bylo v poho,tak jako celej srazík. Já to vzdal. Tady leje a je bouřka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky