Hrábě Fernétti Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 To jsme si mysleli i v březnu, že v půlce května bude hezky a teplo... V sobotu bylo super ve Vysokým Mýtě - jenže nic netrvá věčně !!! Ale na druhou stranu ještě že začlo pršet až nakonec - i v tom Mýtě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 hosi cekam ve svem mailu zase report a nejaky photos, co badys? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 hosi cekam ve svem mailu zase report a nejaky photos, co badys? jistěééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 To jsme si mysleli i v březnu, že v půlce května bude hezky a teplo...Je celkem jisté že ten sraz není jen o počasí. Neználek.ps jsem rád že jsem se mohl zučastnit obou srazů, Bade jen tak dál.dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Matys06: uz sem ti chtel psat, kdy bude olomoucky sraz se mnou pocitej,dorazim urcite dej vic info a uz by to chtelo nejake tema ve srazech Čau, tak ten sraz, co jsme měli loni na podzim u Olympie zatím neplánujem, ale mám na mysli ten Tuning meeting, co bude v Olomouci na letišti na konci května. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfilip Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Škoda že tam nebylo víc nových Fabek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Škoda že tam nebylo víc nových Fabek neboj příště dojedu já koupil jsem ji taky čekám až dorazí mi domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajsik Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Nazdar všichni,nemáte nahodou na prodej někdo řadící páku s RS na O1 za dsobrou cenu moc by se mi šíkla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Dneska jsem našel na jednom Foru tohle: Pirate hill zdravim tak sem se byl dneska podivat na mosnove na ten plot tak prej ze ti lidi stech okolnich dedin si stezujou na hluk a ze se pry jezdi rychle pres ty dediny a tak a ze prej letiste ma s tou plochou uz nejake zaměry a ze pry o tam hlida letištní policie tak nevim a do 14dnu to pry ma byt komplet uzavrene tak nevim sme v prdeli !!!!!!!!!! tak se omluvam od nas tam nikdo nejede nechapu proc toto delají sou to ... Co vy nato? Asi to je v pr..li, budem muset vymyslet nějaké nové místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 No tak to by bylo opravdu v pr...li.Uvidíme co s tho vyleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Vsak se muzem vpohode srazit i nekde jinde,,, je hodne mist v okoli Mosnova kde to jde,,no a kdyz uz teda tu plochu zavrou tak ty zbyle mista alespon vyzkousime .) Bavit a pokecat si jde kdekoliv.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 no uvidime, míst je kdyžtak dosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 no uvidime, míst je kdyžtak dosti A jak to vidíš Bady s tím červencovým srázkem ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 A jak to vidíš Bady s tím červencovým srázkem ???Tak to mně taktéž zajímá, Bade máš už něco v pácu(místo) dej vědět ať už tam začnu roubovat to DSGko čus Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Místo není tak důležité, vždy se něco najde. Spíš termín. Protože už vím jak budu celý červenec pracovat tak jsem tentokrát vyjímečně pro soboty. Neděle mám všechny pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 myslím,že nemá smysl dělat srazy tak brzo po sobě-za chvíli by se to omrzelo.Byl bych pro tak na konec prázdnin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Né že bych s Vama zase rád nepokecal, ale máš pravdu - asi by se to za chvíli omrzelo. Stejně je už teď hromada lidí na dovolených a možná i koncem prázdnin či začátkem září jiní ještě budou. Někteří se chystáme 12.-14.9.2008 na Tunning sraz do Doksů, tak co to teda nechat až potom ??? Některý z těchto dnů: 20.21.27.28.září, 4.5.11.12.října ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Hrábě Fernétti: taky se nejspis chystam do Doks ty a jak to s tebou bude?Stavis se pres prazdniny? Psal sem ti SZ ale nejspis sis ji neprecet...budu objednavat ty ledky, tak mam s tebou zavazne pocitat a vzit jich radeji vic i pro tebe? Nebo zajem opadl? jinak co se tyka srazu, je to fakt, cim casteji tim to strati sve kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 myslím,že nemá smysl dělat srazy tak brzo po sobě-za chvíli by se to omrzelo.Byl bych pro tak na konec prázdnin tak tak synu, probráno s vícero lidma s ohledem na dovolené atd,takže srazík naplánuje někdy až ke konci srpna pánové, po 20tem nejspíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Taky bych souhlasil stím že by jsme se sešli někdy ke konci srpna, ale dejte vědět, už se nemůžu dočkat, můj první srázek Hlavně kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Mám dotaz- už se něco plánuje, ať mám přehled ,kolik mám ještě času na doděláku pár věcí. Neználek ps. Bade napiš datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 konec srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 nechcete ještě pozdeji,kolem konce zaří,myslím že ještě spousta lidi ma volno na přelomu srpna-zaří nebo od zaří jako ja a jedu pryč a na mošnov bych urcitě jinak dojel,samo že kvuli jednomu se to přesouvat nebude ale hlasovaní by nebylo špatnééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Jn taky mam koncem srpna dovcu a jelikoz na mosnove nemaji moře tak asi nedojedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Chtelo by to uz pomalu udelat nejaky hlasovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky