Motaaa Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 TAK 18.5.BOHUŽEL NEMŮŽU PRACUJU ŠKODA JINDY MOŽNÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Nám sice začína na Těrlické (Stonávka2A) kontrolní odlov kaprů ale pokusim se přijed .To jedno opoledne to ti kapři vydrží i beze mně Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 a vkolik to bude? ja mam ranni tak to nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Dobrý termín. Počítám zase, že by to mohlo být kolem 14h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 tak vkolik to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 ve 14. h stará odstavná plocha letiště. určitě budou hromadnější odjezdy z ruzných směru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 díky Petře, čas je snad jasně napsán v prvním postu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Pocitam s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Panove tak ume se to klasicky zase zkomplikovalo - auto de 12. na na mensi opravu tak nevim jestli ho budu mit do 18. doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanty Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ahoj, nikdy se nezavděčíš všem. Napiš konečné datum a hotovo. A jestli to je toho 18.5 tak ať, já se podřídím.Přijedu se podívat jak máte vytuněný ty svoje milášky a hlavně doufám, že tam dorazí někdo s automatem ať mohu pokecat jak je spokojen. Jsem zvědav na ten váš interiér vždycky se mi líbilo jak si to někdo dokázal postavit pro sebe, tak aby mu to vyhovovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak jsem zvědavý jaká bude účast. Tipuji že menší než minule. Necháme se překvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tak jsem zvědavý jaká bude účast. Tipuji že menší než minule. Necháme se překvapit Už je hezky tak snad né !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 kuci hlavne pak tyden potom praha joooooo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Už je hezky tak snad né !!! já bych byl taky pro, aby se nás tam sešlo dost Ale zatím tady moc lidí nenapsalo, že přijede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponk Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Nejspíš taky přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 určitě taky přijedu Snad bude lepší počasí než minulý sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Počítejte se mnou vzal jsem si volno , pokud mi ho eště nezruší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 take dojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ja dúfam že tieš prídem minulý zraz bol super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Já 95% a Martikk tak 60% ale jestli neobjedná BadyS hezké počasí tak už ho po druhém zklamání těžko někdy ukecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Já 95% a Martikk tak 60% ale jestli neobjedná BadyS hezké počasí tak už ho po druhém zklamání těžko někdy ukecám Pokud bude takové počasí jako 3.5. v Turnově, tak to bude supééér !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 držte mi tam místečko, přijedu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Hlavně ať nám kucí vyjde počasí, minule to byl hnus, zima jak sviňa a měl jsem co dělat abych se doma zahřál Takova vlozka ne k tematu..,, Pepino nebyl jsi nahodou vcera tj 4.5 kolem 7 hodiny vecerni u nemocnice na podlesi ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Jinak mam datum zapsane v kalendari takze se pokusim dorazit .) Editováno: 5. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Pojedeme zase v hromadně? Nebo každý sólo. Posledně to bylo super. Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky