Přejít na obsah

Diagnostika Fabia II a Roomster (kabely a sw)

Doporučené příspěvky

Vloženo

Po elektrickej stránke je FII takmer úplne identická s FI, takže idú použiť všetky káble - staršie KKL, aj novšie Hex-Can. Stačí sa pozrieť tu do bazáru, nájdeš tam káblov kopec.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ja som kupil tusim ze KKL ale nejde mi to...

Nefunguje korektne.s autom mi komunikuje so vsetkyma jednotkama len s jednokou motora mi hlasi nestabilnu komunikaciu...

Nevie niekto kde je problem?Uz som skusal rozne verzie VAG-COMu a stale to iste...

Vloženo (editace)

no to som som uz riesil - mal som tenisty problem ..... vdaka proforovi vyriesiene ... mas tam riad. jednotku Magnetti mareli a s VAGom 409 to robi tuto popisovanu haluz ..

treba vyssiu verziu VAGu ..

Editováno: , autor: LUKY-007
Vloženo

Romo: No veľa záleží od kábla, aký máš. VAG-COM 704 ide použiť len s najnovšími hex-can káblami. S niektorými káblami je problém pri pripojení na RJ motora, s niektorými napr. nefunuje diagnostika a kódovanie rádií Dance...

Vloženo

Treba pohladať trošku inaaaak. Ak máš RS232 kábel, tiež to nepojde ale napríklad v DOSe s VDS mi RJ Manetti Marelli v pohode komunikovala. To znamená že to môžze byť nastavením COM portu (aj na USB pretože to je vlastne virtuálny COM port). A taktiež sa dá sa pohrať s nastavením komunikácie vo VAGu ale ako som písal, pohladať

Vloženo
Diky za picture. Nemohol by si aj trosku lepsie rozlisenie? Strasne zle vidno cislelne hodnoty. Alebo v com je ta hlavna finta? Ci vo vsetkom? komplexne nastavit?

Staci zmenit iba "Latency Timer(Msec)": na "1" v BM Options na karte Advancet Settings

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Ahoj. V protokolu o diagnostice, co mi dělali v servisu, mám uvedený MR 08, ale podle VIN kodu mám MR 09, nevíte

proč je v tom rozpor? Všiml jsem si toho až doma, tak jsem se jich na to nestačil zeptat. Je to taková asi blbost, ale mě

by to docela zajímalo. Dík.

Vloženo

Takový ty návody s různejma funkcema nastavitelnejma přes VAG sou shodný pro FII i FI? Nedá se někde najít návod co a jak? Neměl sem na to teď čas, ale trochu bych se v tom chtěl povrtat a zjistit co a jak.

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Myslim, ze je lepsi koupit Hex can kabel a mas vyreseno... Zkousel jsem vselijake blbosti - vcetne "VAG checkeru" a stalo to za prd... na kodovani - dlouhe se to nehodi a funkcne to taky nebyl zadnej zazrak.. Ted mam hex can a vse je v naproste pohode...

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Dotaz k chybě v parkovacích senzorech

Přestali mi před časem fungovat parkovací senzory - po zařazení zpátečky se ozve signál,ale pak nepípá,ale zní stále,souvisle. Autíčko se na radiu Dance zobrazí a čárky zobrazují překážku. Jen to pípání je v nozovém-chybovém režimu.

Byl jsem s tím v servisu a tam to projeli VAGem. Prý tam byla námraza a chyba v diagnostice,tak ji smázli a fungovalo to normálně. Teď se problém opakuje,je možné smazat tuto chybu bez VAG,třeba delším odpojením baterie ????

Děkuji za pomoc :-)

Vloženo

alespilot: Ak si dobre spomínam, závada parkovacích senzorov by sa mala signalizovať 5 sekúnd trvajúcim pípaním po zaradení spiatočky. Ak to pípa a na displeji zobrazuje prekážku stále, bude problém s niektorým zo senzorov. Chcelo by to fakt spraviť diagnostiku... Odpojenie batérie obávam sa nepomôže.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...