Duben 17, 201312 r Jo momenťák by se hodil ale kupovat ho kvůli výměně svíček nebudu. Budu to muset risknout obič klíčem.
Duben 17, 201312 r ve starych 120tkach se svicky vzdy dotahovaly ,,na ruku,, dokonce nas soused mel vymenu tesneni pod hlavou tak v ruce, ze to delal znamym za 200kc na dvore, v nedeli odpoledne a nikdy jsem ho nevidel s momentakem na srouby, vzdy to dotahl racnou a orechem a vsechna auta jezdila jak drak.. myslim, ze se z toho dela veda.. proste dotahnout svicky ,,na cit,, a hotovo.
Duben 17, 201312 r Je to na podzim, jsem opravoval motor na hasičcské stříkačce a "citem". Jen jeden šroub, asi stářím nápor nevydržel a po vytažení a znovu dotahování momenťákem to bylo pocitově daleko větší rvaní. A pak si nepořídíš.
Duben 30, 201312 r presne toto mal tato na služobnom roomstri ráno keď vždy naštartoval motor chvílku brblal nejakých 10-15sekund niekedy aj zhasol potom znova naštartoval a už išiel ako má a to aj keď potom odstavený v robote nejakých 6hodin a potom už bezproblémov naštartoval, keď sa pýtal v servise že čo to spôsobuje tak mu povedali že je nejaká lambda sonda už opotrebovaná (neviem čím) a že tam je problém že zle to potom RJ zle vyhodnocuje. PS: občas som sa riadne smial jak mu to strielalo do výfuku jak niektoré závodné autá
Duben 30, 201312 r no práve že to mu to tak aj robilo, cez zimu keď bolo aj -10°C tak v pohode to naštartovalo bez brblania.....a ako štartuješ zapneš klučík nabehnú kontrolky počkáš kým pozhasínajú a vtedy štartuješ ?? ak nie tak skús počkať až zhasnú všetky kontrolky ja som to skúsil popár krát takto naštartovať a motor bez problémov naštartoval a vobec ani nebrblal, možno šťastie možno nie, za pokus to stojí
Květen 1, 201312 r skús neviem možno som mal šťastie že to tak naštartovalo, vieš lebo známy mi hovoril že ak hneď naštartuješ tak riadiaca jednotka dostane nejaký šok a preto u niektorých aut aj kvoli tomuto tie RJ odchádzajú
Květen 1, 201312 r To je nějakej nesmysl, ta testovací sekvence se musí dát přerušit (navíc motorová ŘJ je něco jinýho než BGM, která řídí test brzd, serva, pásů atd) - v tom bych příčinu nějakejch problémů nehledal.
Květen 1, 201312 r šak ja som len povedal čo mi bolo povedané nehovorím že je to pravda, ale ja mám na fabii nabehané cez 181000 km a nerobí to
Květen 1, 201312 r .....tak jsem se dostal 23.4 na "magických" najetych 222.222 km. A stále... tuk...tuk..tuk... bez problemu!!!!!!!!!!!!
Květen 31, 201312 r Mam rovnaky problem ako Pelo222 - studene starty su tak na 2-3 krat. Auto chyti, ide na zvysene otacky (cca 1100) a po par sekundach sa zacne dusit, nereaguje na plyn a zhasne. Popri tom obcas streli do vyfuku a je dost citit benzin. Ked na 2-3 krat nastartuje, zacne reagovat na plyn uplne normalne a mozem jazdit. Ziadne ine prejavy niesu - spotreba v pohode, volnobeh drzi, vykon v normale .... Na VAGu naslo chybu 17536 - rada valcu 1 - system prilis chudy. Mam nabehane cca 130k (pri 120k bol robeny velky servis). Keby niekto vedel co s tym, bude rad za kazdu radu. Dakujem. Upraveno Květen 31, 201312 r od pauliej
Červen 1, 201312 r presne toto robilo môjmu tatovi na služobnom roomstri rovnaký motor, v servise mu povedali že je nejaká lambda sonda zlá.
Červen 1, 201312 r Řada válců 1 - přeloženo znamená "1. válec", další "systém příliš chudý" = vstřikovač pro 1 válec dává příliš málo paliva, nebo je nějaká další závada v sání pro 1. válec. Kdyby to bylo jen lambda sondou, která je společná pro všecky 4 válce, hláška by byla "směs příliš chudá". Chce to začít PŘEMEJŠLET a opravovat = změřit kompresní tlaky a zkontrolovat svíčky a vstřikovače - ne jenom slepě "napichovat auto na diagnostiku" a žít v bludu, že VAG je všemocný "čúdo", který všecko vymyslí za mě...
Červen 6, 201312 r Ahojte. Akurat dnes som si doviezol auto zo servisu. Ziadny senzor nevykazoval problem na VAGu, tak nakoniec zmerali tlak v palivovom systeme. Pred filtrom bol OK, za filtrom bol nizky. Pri garance pri 120000 kilometroch (teraz mam 130k) mi menili palivovy filter a pouzili nespravny typ. Nastastie to robili v tomto istom servise tak si priznali chybu a mal som to v ramci "zaruky". Snad to uz bude OK.
Červenec 5, 201312 r tak ako si na tom lebo švagor má ten istý problém začal som od jednoduchších vecí - výmena sviečok, vzduch. filter, palivový filter, čidlo teploty, robí mu to stále štart na 5-8 krát tiež som myslel už len na tie vstreky drbol som mu do benzínu ten sajrajt čo ich má akože vyčistiť a furt to isté mimochodom tiež jazdí na plyn
Červenec 19, 201312 r ...tak hlásím "konečně" také PRVNÍ poruchu. Po poctivých najetých 232.000km jsem před dvěma dny zjistil mírný unik chladicí kapaliny. Včera jsem to řešil v servise a našli jsme v levé části ve směru jízdy, u kolínka pod spojkou prasklou hadici. Výměna v mžiku. Nechal jsem nalít novou kapalinu a pak doplnit klimatizaci. Překvapilo mě, že po 7 letech provozu scházelo nepatrné množství chladiva. Odsáto 0.410 kg. Naplněno 0.575 kg.
Červenec 19, 201312 r tak to si myslím že to neni nejak vážna chyba, ja mám pokazené ložisko v prevodovke a inak bez problémov, neviete koľko ide do prevodovky oleja ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.