karlos3 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Vidiš a já znám spíš lidi co maj stejný názor ne-li horší co já......např.co spolupracuju z jednou firmou kde maj více než 70 služebáků...(vše OII-Combi,SII a pár FII-Combi), tak většina lidí při rozhovoru o služeb.autech řekla že ty poslední škodovky se jim už moc nelíbí...že to jsou sice velmi kvalitní spolehlivá auta, ale desing je čím dál horší....Co se lidem líbí a ještě jsem na to prakticky neslyšel nějakou kritiku je Yeti...tam sice hodně lidí řeklo že čekalo že to bude větší auto, ale líbí se. Já si prostě nemůžu pomoct, já když přijedu do svých garáží a vidim tam ty moje SII a nebo když někde za SII jedu a vidim tu prdel, tak to je opravdu hnus....to jeden z nejhnusnějších zadků co je...Jo, takovej SII-Combi to bude jiná liga a myslim si že jen s tim příplatkem 20.000kč za combi to klasickýho supíka odrovná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 s tym Yetim - to bude tak, ze ludom zacina prepinat po vzore mody SUV v Amerike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Já třeba se zadkem u SII nemám vůbec žádný problém a dokonce se mi líbí. A nejsem jediný v mém okolí. Jen táta říká, že ten zadek je divnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Předek SII je super. Profil takový neutrální. No a zadek je prostě otřes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 mne jedine trosilinku vadi jazvecikovity profil strechy...ale inac je to pre mna nadherne auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Podla najnovsich informacii je start vyroby novej generacie Octavie posunuty az na rok 2013. Stale nie je hotovy vyvoj karoserie. U nas vo firme mal povodne zacat vyvoj sedadiel uz v lete 2009, a najnovsi termin je leto 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Hm, 9 let vyráběná OII? Tou dobou už pomalu bude Golf VII, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 a namiesto nevej malej Skody bude O2 Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Podla najnovsich informacii je start vyroby novej generacie Octavie posunuty az na rok 2013. Stale nie je hotovy vyvoj karoserie.U nas vo firme mal povodne zacat vyvoj sedadiel uz v lete 2009, a najnovsi termin je leto 2010 Doufám, že o co později bude o to bude lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 A kedy zacnu davat 103kw CR namiesto PD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Žeby od MR 2011, to je niekedy v polovici roka 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Už to tady lítalo, SII někdy 10KT. OII to bude mít podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 http://www.autoblog.it/post/24978/skoda-oc...rza-generazione Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 http://www.autoblog.it/post/24978/skoda-oc...rza-generazione už je to i tady idnes upoutalo me nejvic toto: Stávající octavia by měla převzít roli nesmrtelné Octavie Tour (octavia první generace) a stane se tak lacinější alternativou pro méně náročné zákazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 však to je zmenšený Superb, nie žeby to vyzeralo zle, ale keď to spravia tak, potom majú u mňa mínus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 predok superb, zadok audi... ale páči sa mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 to je zoufalost jak ten idnes opisuje. a hlavně píše blbosti, o roku 2011 pro OIII se pokud vím nikdy nemluvilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 však to je zmenšený Superb, nie žeby to vyzeralo zle, ale keď to spravia tak, potom majú u mňa mínus vies dobre, ze to tak vobec nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 upoutalo me nejvic toto:Stávající octavia by měla převzít roli nesmrtelné Octavie Tour (octavia první generace) a stane se tak lacinější alternativou pro méně náročné zákazníky. No a velmi pochybujem, ze O2 vystrieda O1 Tour (O2 je prilis sofistikovana = draha)... Na to uz ma Skoda pripraveny maly sedan (velkostne medzi Fabiou sedan a O1), ktory bude konkurovat Loganu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 (editace) vies dobre, ze to tak vobec nebude no Nemci s tou OII FL a tými "korejskými" svetlami neboli ďaleko teda myslím, že to boli Nemci Editováno: 5. Únor 2010, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 No já nevim, ale taková OII se tvořila o něco později po FI a už by tam mohla být znát optimalizace (nezaměňovat s odrbáváním, prostě už mohlo dojít k vystřízlivění), výroba by nemusela být dražší než OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 no Nemci s tou OII FL a tými "korejskými" svetlami neboli ďaleko teda myslím, že to boli Nemci neviem co presne mas na mysli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 http://www.automobile-magazine.fr/media/ga..._skoda_du_futur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Obycajna omalovanka, nic viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.