Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

dost už bylo atmosféry..škodovka s tím přestala,páč se moc nevyvedla a jiní výrobci se drží,ale jen tak tak a díky technice..kolega co mne občas veze s O I 1.6 po faceliftu sám říká že už je to děs a přitom má najeto asi 70.000km..asi platí není atmosféra jako atmosféra..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

D-FENS by si mohl alepoň zjistit základní informace o voze který popisuje,například jeho tvrzení  "Pohonná jednotka 1.6 TDI není žádnou novinkou, v Octavii je nabízen s přívlastkem GreenTec..." je nesmysl. Označení 1.6 TDI CR je možná matoucí,to ovšem nemění nic na tom,že jsou ty dva různé motory,přičemž v OIII je ten nové generace,takže je vlatně novinka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to celkem pobavilo. Je to názor a chvílemi celkem zábavně podaný. Já myslím ,že jediná věc ,která ukáže jak to nakonec bude s OIII budou prodejní čísla. Všichni pisálkové světa si můžou myslet co chtějí ,ale jestli se OIII bude dobře prodávat nebo ne stejnak nerozhodnou podobné články ,ale úplně něco jiného. A dle mého názoru to bude hlavně cena , užitná hodnota , síla značky na daném trhu a to jaký postoj zaujme konkurence.

Všechno ostatní jsou jen plky do větru :) ( i když někdy pravdivé)

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V něčem má pravdu,zbytek je blábol...tak jak je na tom serveru zvykem. Oni se tam snaží nebýt "kchůl" a "ovce",přitom ve své podstatě jsou ovce,ovšem jen v jiném stádu. :kol-28:  Jak píše memory2,o všem rozhodne prodej vozu (tady je také potřeba si také uvědomit,že český trh je počtem prodaných aut v globálním měřítku poněkud nevýznamný),vše ostatní je podružné. To,co tam D-FENS jakoby vtipně popisuje,se zase řeší jenom v česku a řeší to přesně ti čecháčci,které on nemá v oblibě. Je to nějaký místní folklor vymezovat se proti škodovce. :kol-44:  Nikdo přece nikoho nenutí kupovat její výrobky,výběr mezi výrobci je přece obrovský.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouk: Mas skoro ve vsem pravdu, na druhou stranu zhruba ve 2/3 kritiky ma uplnou pravdu DFENS, byt to na prodejnost nebude mit zadny vliv. Dokonce i ty narazky na toto forum celkem sedi. :) Kazdopadne me to pobavilo a zaujalo nejvice ve vsech recenzi na O3 zatim.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zábavným stylem napsané,to ano. :kol-28:  Já také nejsem z nových škodovek úplně odvázaný,ledacos se mi nelíbí a napsal jsem to i zde na foru. Sic mám doma pořád škodovky,ale nejsem zaslepený fanatik,na rozdíl od některých nesoudných,kterým se na jejich modlu nesmí sáhnout. :kol-31: A co si budem povídat,tady jsou většinou lidi,co se o auta zajímají. Ovšem většina zákazníků ne. No a tím je to dáno. Co řeší D-FENS,nebo my tady na foru,je v tomto ohledu irelevantní.

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak to tam bylo myšleno?" Nová generace se i přes veškerou tu parádu zařadila mezi klasiku dnešní doby, kdy si člověk říká, že to je všechno dobrý, ale moc důvěry to v něm nevzbuzuje." Více na: http://www.autorevue.cz/test-skody-octavia-combi-20-tdi-4x4--za-vsechno-se-musi-platit/ch-48448#articleStart#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám rád DFENSův smysl pro humor, a to i když s ním nesouhlasím. Například jako teď. Ostatně tento blog v kategorii auto-moto článků dlouhodobě vykazuje nízkou úroveň obsahu v podobě opěvných ód na staré paštiky z pochybných autobazarů a rádoby recenze DFENSOVých nohsledů, které jsou ponejvíce pouhou veřejnou obhajobou "geniálního výběru a skvělého vkusu" autora.

Editováno: , autor: nasty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt máš čistý koncovky? A nezaprskanej nárazník na svém 1.4 TSI?

Asi 600km najeto od instalace a vypada porad ciste..

Dnes mi po zaparkovani zaclo kapat (nejspis voda) z mista jakokdyby pod sedackou spolujezdce. Co to muze byt? Napada me tekutina z klimatizace, ale jistej si nejsem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...