lukyssek Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 kryty pedálů do OIII č.dílu 5E1064200 doporučená cena 1325,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 že by poloviční cena než má VW a než se prodávají na netu? zvláštní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Podložky už jsou takovou tradicí co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Podložky už jsou takovou tradicí co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 nejen podložky, jsou i jiné tradiční tradice více ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Maj to fikaný. Ráčny načerno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 a že snižujou zrovna verzi 4x4 to je prostě ultra blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 kurty vše zachrání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 sympatické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Pekna fotogalerie L&K http://www.autoblog.com/2014/03/06/skoda-octavia-laurin-and-klement-edition-geneva-2014/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Nemůžu si pomoct ale tohle je jedna z těch nejhezčích barev co ŠA nabízí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Taky se mě ta barva líbí.... , ale myslím, že je téměř totožná s hnědou co má VW už cca dva roky... k vidění na modelech CC nebo Touareg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubis001 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Potkávám tu barvu často. Krásná když je auto z myčky, ale bohužel hodně viditelně chytá špínu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Tak je to tmavá barva takže stejně jako černá a další takové jsou prostě na špínu jako na magnet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 trochu nerozumím, ty tam máš orig v RS jaké pedály? chceš říct že tam máš tyto sportovni-pedaly-rs-skoda-fabia-octavia-roomster-original-fca000001-1.jpg nikoly tyto? post-52171-0-23993600-1393960123.jpg Mám ty vpravo. Jen v tom izerátu jsou na druhé fotce vlevo dole stejný jako na RS III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 pro připevnění RZ na suché zipy - zde velmi nepraktické,jakože,pojď si na mně natankovat! mám RZ natvrdo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 to je hustý že ji máš natvrdo, myslím že ti nepomůže ani svěcená voda proti spoluobčanům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 tak furt je to o tom,že si frajer vybere radši tu na suchý zip nebo tu nacvaklou v rámečkum,než něco šrubovat,ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 už jsem se lekl Stanku81 že trpíš samopsaním a pak sem si všiml, že ti psal kokta, já ho mám totiž bloklého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 neboj,netrpím to nechápu proč?já myslel,že jste kámoši 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Ceník L&K bude během dubna 2014. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Mám SPZ na suchý zip už přes rok, a drží to pekelně a nemám problém s tím že by jí někdo chtěl vzít, ono si jí vezme ať je nalepená nebo našroubovaná pokud jí bude chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 pěkné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 http://www.auto.cz/vw-group-prehodnoti-strategii-znacek-skoda-seat-moc-blizke-79965 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 četl jsem, škoda bude luxusní značkou - úsměvné a co potom VW kam se chtějí posunout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.