Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Ta podle mě asi, bohužel, ne. Ale když už mluvíme o téhle, tak jsem našel ještě další povedený obrázek, evidentně vytvořený z fotky Vision D, ale pro pokochání se to sem dám:-) Ale takhle to podle mě vypadat nebude.

Toto foto je fotomontaz, svetla uplne mimo misu. OIII ma hodne z vision D jak jsem psal uz vyse. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

toho pedálu jsem si taky všiml, skoro mně přijde lepší právě ”horní” varianta. ve společenských botách při delší jízdě bez tempomatových podmínek je mně "spodní" protivná. Ale nic strašnýho.

Jestli platí 45kt, tak vypustí fotky, pak bude zpráva o zahájení výroby, exkluzivní testy, nadělají se předváděcí auta a bude mít škoda zase tři měsíce reklamu zadarmo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem docela překvapenej z poměru ceny a nejnižší základní výbavy u nového Golfu VII. Pokud by šla tímhle směrem i Škoda s Octavii III tak by to mohlo být příjemný....

Potom by musela Škodovka jít s cenou Rapidu níže. Každopádně cenovka G VII je velmi zajímavá a přál bych si, aby O III byla na tom obdobně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud byl ceník Rapidu stanovený s vědomím cenové úrovně Golfu na českém trhu, tak můžete na nízké ceny OIII rychle zapomenout. O něčem už vypovídá i nulová ventilace Octavie Champion. I zbytky 1.6TDI a dalších motorizací se vyprodávají za výrazně snížené ceny, hlavně nenápadně :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...