Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

pár postřehů:

  • A především jeden postřeh: OPĚT ŠKODOVKA ZJEVNĚ DO SÉRIE NEBUDE DÁVAT ČOČKOVÁ PŘEDNÍ H7 SVĚTLA, ALE POUZE OBYČEJNÉ, ŠPATNĚ VYPADAJÍCÍ A ŠPATNĚ SVÍTÍCÍ HALOGENY :kol-44: - pochybuji, že by se jednalo pouze o nějaké prototypy..

Udajně mají bý i přední LED světla,jak u Leonu,ale není jisté.

Plně LEDkový nebudou.

Editováno: , autor: senky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mates_XIV: "By mě zajímalo kolik lidí u nás by si koupilo Full Led Světla pro auto přídy OIII ... když to chceš kup si audi."

Napríklad já. Tento rok som kupoval Scouta DSG v cenníkovej cene 39.000,-€, A4 s identickou motorizáciou, výbavou, ale len manuál v akciovom cenníku 53.000,-€

To je asi na zváženie, či pôjdem do Audi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..jinak jak si prohlížím ty záběry, nutno uznat, že se chlapík, tvořící TUTO fotomontáž, docela trefil.. Zda bude mít OIII spojená světla s maskou, nebo stejný tvar otvoru v nárazníku, to netuším, vše ostatní (černé sloupky, kliky, prolis dveří, kapota, tvary) ale dle záběrů očividně sedí.. V maskované podobě jde opravdu jen o mírnou evoluci, bude-li však vypadat tak, jako na této fotomontáži (a vypadá to, že opravdu ano), ačkoli se revoluce konat nebude, bude hezká..

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, mi se to docela líbí, jen ten zadek, zatím v maskovaném stavu, na mě působí asi až příliš uměle, pěknější by byl, jak sám píšeš, splívavější a kratší.. Nicméně pokrok to zajisté bude a na druhou stranu proč kazit něco, co funguje - aby potom nedopadli, jako Seat s Walterem de Silva ;)

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...