jtfcobra Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Jo mluví ale nevím jak je to možné když odbočím někam jinam s cesty tak to nepřepočítá trasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jo tak to je ono.To jsou ty problémy.právě toto nikdo nevyřešil.Prostě to neumí převádět signály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) No to zkusím někde na anglickém foru ... jestli nepřenáší ABS nebo co nevím ale pokusím se to vyřešit to je jediné problém *************************************** Jo tak po testování GPS jde dobře ale jen signál blbne skusím udělat na střechu novou anténu a uvidím ************************************* možná přidám i video **************************************** Mnělo by to umět protože nexus šel normálně... Editováno: 19. Srpen 2008, autor: Blacky Slouceni - cisteni vlakna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Cobra ty si ale prípad - to nevieš napísať všetko do jedného príspevku, musíš každú vetu dať do samostatného?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 to mluvis moc slusne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak už mám z O2 bluetooth a ted mi to jde ovladat přes colubuse.Jednoducha motnaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak jak fachá ta navigace? Všechno bez problémů? Nebo je tam nějaký zádrhel? A jak je to vlastně s aktualizací map? Dají se sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Mapy není problém stáhnout na netu.Ted se chystám na parkovačky z O2 pro columbuse měl by ukazovat autíčko a vzdálenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Zdravím Tak po Nexusu, neorigo rádia 2DIN autorádio RockDale které nebylo špatné ( kvalita displeje nebyla dobrá) jsem si pořídil RNS 510 a je to šupa. HDD nemá chybu. S netu jsem stáhnul poslední mapy (pořád ale dost neaktuální proti iGO8) a momentálně stahuju Firmware 1020, neboť mám 1004. Rádio spolupracuje i s Maxi-dotem, akorát mám místo šipek, kam mám odbočit zapnutý režim offroad. Uvidím po přehrání Firmwaru. Obraz za jízdy řeším vypínáním převodníku. Teď budu připojovat obyčejný digitální tuner přímo přes scart rgb. Na nexus mi to pracovalo perfektně a bez rgb převodníku. Chce to ještě vyřešit ty couvací senzory. Na RockDale jsem měl kameru a bylo to super. Když je to rádio určené do OII, tak by tam měli být senzory s OII, akorát se bude muset can-bus komunikace dotáhnout až k rádi, ať to nejede přes převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 funguje ti prepocitavani ?kdyz jedes spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 ZdravímTak po Nexusu, neorigo rádia 2DIN autorádio RockDale které nebylo špatné ( kvalita displeje nebyla dobrá) jsem si pořídil RNS 510 a je to šupa. HDD nemá chybu. S netu jsem stáhnul poslední mapy (pořád ale dost neaktuální proti iGO8) a momentálně stahuju Firmware 1020, neboť mám 1004. Rádio spolupracuje i s Maxi-dotem, akorát mám místo šipek, kam mám odbočit zapnutý režim offroad. Uvidím po přehrání Firmwaru. Obraz za jízdy řeším vypínáním převodníku. Teď budu připojovat obyčejný digitální tuner přímo přes scart rgb. Na nexus mi to pracovalo perfektně a bez rgb převodníku. Chce to ještě vyřešit ty couvací senzory. Na RockDale jsem měl kameru a bylo to super. Když je to rádio určené do OII, tak by tam měli být senzory s OII, akorát se bude muset can-bus komunikace dotáhnout až k rádi, ať to nejede přes převodník. Jsi trochu naivní.Co z toho,že CAN dráty z parkováku natáhneš do navi??Co si myslíš,že tím docílíš??Info pro Columbus převádí u OII Gateway a ne Can Comfort ale motor!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 No tak to asi nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Mám dotaz ohledně připojení subwooferu do rns510 vím že to jde do rockdale ale přece jen je ta orig.navigace lepší než rockdale ale nevim nikde se nemuzu docist jestly to jde nejak vyrtesit nebo jak.a vsechny ty komplikace jak tady jsou napsany nevim jestly neni jednodussi jit do rockdale.pokud neco vite o tom pripojeni SUB napiste prosim to je pro me rozhodujici diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 ZdravímTak po Nexusu, neorigo rádia 2DIN autorádio RockDale které nebylo špatné ( kvalita displeje nebyla dobrá) jsem si pořídil RNS 510 a je to šupa. HDD nemá chybu. S netu jsem stáhnul poslední mapy (pořád ale dost neaktuální proti iGO8) a momentálně stahuju Firmware 1020, neboť mám 1004. Rádio spolupracuje i s Maxi-dotem, akorát mám místo šipek, kam mám odbočit zapnutý režim offroad. Uvidím po přehrání Firmwaru. Obraz za jízdy řeším vypínáním převodníku. Teď budu připojovat obyčejný digitální tuner přímo přes scart rgb. Na nexus mi to pracovalo perfektně a bez rgb převodníku. Chce to ještě vyřešit ty couvací senzory. Na RockDale jsem měl kameru a bylo to super. Když je to rádio určené do OII, tak by tam měli být senzory s OII, akorát se bude muset can-bus komunikace dotáhnout až k rádi, ať to nejede přes převodník. sice tomu nechapem ako bola zapojena kamera na rockdale .. ale neda sa zapojit do video-in nejako ? (ak to ma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) takze planujem tiez columbus ale troska ma zaujima zapojenie. Doteraz som mal neorigo radio (radio priprava) a mam tam len iso konektor od vytroby. (neviem kde dali ten most ked ho tam vsetci maju) takze asi budem potrebovat iso-most redukciu .. ale nikde som take nic nevidel . . od jundram som si pozical foto ze ako by to asi malo byt co ? . . Editováno: 30. Listopad 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ja som to tu videl na predchádzajúcej strane....a to čo si mi poslal je práve opačné takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) no hej taketo nieco ale to iso opacne potrebujem .. hmm .. no vlastne uplne opacne (protikus) Editováno: 30. Listopad 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) bud potřebuješ tohle, to je pro auta bez Can-busu http://cgi.ebay.co.uk/CAN-BUS-Interface-Ad...A1%7C240%3A1318 a nebo pokud tam je Can-bus 1.6 http://cgi.ebay.co.uk/VW-RNS-510-MFD-3-Can...A1%7C240%3A1318 Editováno: 30. Listopad 2008, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 druhé je kravina na druhom je MOST na MOST s nejakým CAN niečím. prvý potrebuješ akurát tam musíš dodať CAN a teda ĎAlší konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 myslel jsem si, že Roomstery mají už všechny MOST konektor..... Dle jeho obrázku asi ne, ale Can 1.6 by tam už někde měl být, ne? v tom případě potřebuje převodník 1.6-2.0 CAN, který je součástí druhého adaptéru, nebo se dá myslím taky koupit ve škodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ked som kupoval mal som Radiopříprava s 8 reproduktory - 1 DIN "AFTERMARKET" a je tam toto .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 TAK kluci komu z vas mluvi dotykovka v ROmstru ja ji tam vcera testoval a mluvi a prepocitava mi i trasu co vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 no šak to je OK máš tam aj CAN akurát to nie sú miniISO konektory ako sú v MOST konektore ale normálne. inak by si tam normálne rádio nepripojil. ked som kupoval mal som Radiopříprava s 8 reproduktory - 1 DIN "AFTERMARKET" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) nakoniec som to kupil niekde na nete . . . .a teraz som zistil ze to maju aj v skodovke .. AZA700002 Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.