_Denis_ Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 a na SD kartě to nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 ne, musíš mít originální cd, pokud chceš tak to v amundsenuzkopíruješ na kartu, ale ta karta pujde použít jenom v tom konkrétním amundsen ve kterém jsi to kopíroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 (editace) aha.. Mají to tedy promyšlené - vždy mě baví způsoby, jakými lidem zabraňují ušetřit peníze Editováno: 30. Červen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 za kvalitní mapy a navigování bych byl ochotný si i zaplatit, ale tolik peněz za tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 a neexistují různé varianty map? Třeba z VW nějaké kvalitnější... Popř. nejde tam nějak strčit mapy z Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 jo tak to netuším, ale podle mě i ty mapy pro columbuse budou na stejné úrovni. Někde tady na fóru nebo už nevim kde jsem četl o mapách pro columbus že česká republika je docela odfláklá co se týče podrobnosti oproti německu třeba. Už to třeba nějaké aktualizace napravily, nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Pokud vim tak mapove podklady jsou jine a Columbus je ma lepsi. Hlavne na Columbus jdou mapy snadneji nahrat... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 aha, ale mapy z columba použít v amundsenu nejdou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Bohuzel nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 je to vážně k vzteku - klidně bych si rád připlatil a měl Columba, nechci to však riskovat, to se raději spokojím s obyčejnějším, ale "bezpečnějším" Amundsenem.. Kdybych měl jak, v bádání bych pomohl, zatím to však vypadá na nákup v srpnu, tento měsíc mě ještě čekají zbývající výdaje za dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 zatim si můžeš natáhnout kabely a vyměnit anténu za ploutev, v srpnu ať už budeš mít amundsena nebo columba tak to akorát vyměníš máš hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 jojo, přes státní svátky chci právě anténu vyměnit Nevíš náhodou - má i Stream Fakra koncovku? Abych nejezdil přechodně bez antény.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 jo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 jo a koupil jsi i GSM kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 ee, je k něčemu nutný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 není, já ho taky nemám, často netelefonuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 já mám Parrota, proto to není potřeba - jen jsem na chvíli znejistěl, zda neslouží i pro něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 jojo, přes státní svátky chci právě anténu vyměnit Nevíš náhodou - má i Stream Fakra koncovku? Abych nejezdil přechodně bez antény.. Tak já bych v žádném případě neměnil antenu na střeše. Je to volavka pro parchanty ,kteří si vyhlídnou auto s navigací a jdou najisto. Já jsem volil tuto variantu http://www.autokom-audio.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=37&sName=GPS-antena-Fakra A antenu mám v přístrojovce na nosné rouře Je magnetická.Signál velmi dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) To mi upřímně nevadí - jednak v mém případě riziko odcizení není tak velké, u nás se krade minimálně a jindy stojívám většinou v areálech firem, jednak zatím nic než Stream nenajdou a jednak je zájem o Amundsena zjevně malý a proto se nekrade / krade minimálně. Faktem ale je, že v případě Columbuse bych si to na střechu asi nedal Ačkoli je to však velký bazmek, jedná se mi také o design - už jen z principu jsem tvrdým odpůrcem obyčejných prutů, kterých se Škodovka zjevně ještě další století nepustí... Spíše jen přemýšlím, zda to lakovat (do barvy vozu, nebo do leskle černé), popř. ne - asi to ale nechám v originálu.. Editováno: 1. Červenec 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 sice to u některých zmrdů vzbudí pozornost, ale pak se snad podívají okýnkem dovnitř než to začnou páčit a tam uvidí neatraktivního amundsena a snad se na to vyfláknou Jinak ta origo ploutev vypadá moc pěkně, nijak bych ji nelakoval. Já mám bílou kastli, černé okna, tak se k tomu da černá ploutev pěkně hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 faktem je, že mám momentálně ten neorigo šmejd a když je nalakovaný v barvě vozu, něco mi tam chybí - ta kontrastní asi má něco do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 napadla mě ještě jedna otázka: dříve se v bazaru prodávala redukce pro rádia s 2 tunery (jako je Amundsen) a všeobecně se uvádí, že se tyto redukce mají používat, je-li v autě pouze 1 anténa. Jak jsi mi napsal, krysolet007, při zapojení antény do jedné ze 2 zdířek je signál OK, se zapojenou druhou anténou ještě o něco lepší. Jaký smysl tedy má ta redukce? Dovede nuceně zesílit signál pomocí zapojení do té druhé zdířky - tzn. že bude mít rádio lepší signál, než kdybych tam tu redukci nedal? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Spis bych rekl ze dokaze oklamat radio a diagnostiku, aby ti to nehazeli chybu. Na kvalitu zvuku vliv nic moc. Navic myslim ze to je hlavne na vyhledavani novych frekvenci stanice a na hlidani predvoleneho pty zpravodajstvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 a nemáš náhodou nějaký odkaz na podobnou redukci? Hledal jsem, nic jsem však už nenašel.. Díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.