Viktor X Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 A nebo jezdíš slušně, a není ti to nic platné... vpředu TRW kotouče a TRW destičky, najeto pár tisíc a už se ozývají... ale třeba si časem sednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Já mám taky komplet vše TRW, najeto tak cca 30 tisíc km a naprosto v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mva1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) Neználek napsal ....Můžeš tam dát i 288 x 25 a brzdiče FN3 dostačující a nemusiš dávát na zimu 16 Chápu to tak správně,že když dám na OI(AHF) kotouče z OII (288x25) a brzdiče FN3 tak můžu používat standartní 15 kola (vejde se to tam). A ten brzdič FN3 je taky z OII ? dík za odpověď Editováno: 7. Listopad 2008, autor: mva1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ne, bohuzel nechapes.... Kotouč 288x25 a brzdič FN3 je z 1,8T. Ty máš na TDi 280 kotouč a brzdič FS3. Spolu s tim musíš vyměnit i těhlice a můžeš jezdit na 15 zimákách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mva1 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) já myslel že na 1.8T nejdou dát klasický plechy 15... Editováno: 10. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tak to jsi myslel špatně. Na 1.8T dával výrobce patnácky. Ty nejdou až na RS, tam min. 16ctky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Ja ten cely problem vyresil, koupil jsem novou O II. Pred tim jsem menil tehlice i s loziskama brzdice, desticky spodni ulozeni ramen.. A co si myslite ,,, nepomohlo tak sla z domu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ještě se zeptam, ty moje kotouče jsou cele pokryte zakladem. to se vypálí samo nebo co s tym ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Hej, nic si z toho nerob, na auta sa tak standardne davaju aj priamo vo vyrobe. To aby nebol "ohrdzaveny" ked ho predavaju, na zakaznika to robi lepsi dojem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 ok díky, tak to bude asi chviličku pěknej smrad z brždění doufám že to nesesmáhne destičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Jsem si vzpoměl, mám schovaný origo kotouče 280mm, jsou trochu jetý, ale jinak bez problémů tedy nezkřivený. Měl jsem je do rezervy ale teď budu dávat brzdy 288mm tak jsou mi nanic. Kdyby někdo chtěl nechám mu je zadara, ať si je zkusí jak budou funogvat u něj ( jestli se zvlní nebo ne ), pro ty kdo s tím mají problémy. Kdyžtak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ja mam teda predek komplet ATE uz asi 30tkm a naprosta pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Daval sem nove Bremba pred dvema lety protoze puvodni kotouce uz byly pod limit a kopaly opravdu silne. Ted je na nich cca 105-110t km. Brzdim velmi slusne a relativne malo. Bremba po vymene byly asi 15-20t km uplne hodne. Po techto km zacaly velmi mirne kopat. Prevazil jsem kola, cimz se kopani kotoucu zmenilo z mirneho na malo znatelne a dal jsem to neresil. Po dalsich 10-15t km kopani uplne zmizelo. Od te doby je na nich asi 70t km naprosto bez problemu. A jak jsem je nedavno meril vydrzi jeste docela hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos130 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) a Editováno: 18. Prosinec 2013, autor: leos130 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klemo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 mne sa cca po 5 000 km skrutili tiež, nechcel som kupovať nové, tak som ich nechal kamaratovi nech mi ich sústruhom prejde, pracuje v servise Mercedes a majú tam origo sústruh na úpravu kotucov. Od tej doby som najazdil cca 8 000 km a zatial v pohode, môžem povedať, že sa lepšie chovajú po úprave ako keď som ich tam založil nové. Vymenil som aj zadné, tie boli v hroznom stave, možno aj preto boli tie predné viac namáhané a skrutilo ich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 tak že aby bylo jasno tak čtěte todle http://www.profiautodily.cz/page11.html jestli je to pravda nevím ale asi na tom něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 tak že aby bylo jasno tak tohle je tady už asi po desáté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Ale je to pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Mně se začaly kroutit neděrované Zimmermany po 3 tis.km ale nedávám to za vinu kotoučům - ty jsou sami o sobě kvalitní - já měl přední tlumiče KO a s tím to asi souviselo - tlumiče jsem vyměnil i se vším možným, co by mohlo mít na kroucení vliv (horní uložení, čepy atd.) - nyní mám ujeto 10 000 km z 85% ve městě a kotouče jsou perfektní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ignáci, a to se ti ty kotouče srovnaly sami, nechal jsi je stočit, nebo křivé vůbec nebyly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 kotouče se musely stočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 o kolik jsi je nechal stocit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Dávám za pravdu tomu článečku, mám vyměno za obyč sračku desky i kotoue Ferodo a vše je dobré, vzhledem k tomu že jsem s tím měnil i pár závadotvorných dílů co popisujou v tom článečku, mi nezbývá než tomu věřit a souhlasit. Takže kdo má něco v nepořádku, tak tam asi skutečně může dát třeba pozlacené kotouče a rvát do toho prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 z-man napsal: o kolik jsi je nechal stocit? to nevím, o tolik aby byly zase rovné, už si nepamatuji kolik to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Přechodem na brzdy FNIII a kotouče 288x25,nikde jsem se nedočetl že by mněl s timto typem někdo problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.