Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Viděl jsem tuto situaci už několikrát... proto jsem dnes nafotil jak jsem to opravil já.... snad to někomu pomůže.... ;););) na konec jsem vše polepil konstrukčním lepidlem (pro jistotu...)

post-15441-1225146575_thumb.jpgpost-15441-1225146620_thumb.jpgpost-15441-1225146653_thumb.jpg[atta

chment=103553:4.JPG]

post-15441-1225146699_thumb.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo

pěkne, toto se mě teda ještě nestalo, ale za to sem to sdělával a praskl mě ten plast tak co se do něho zařezavají ty šrouby tak jezdim jenom s jednym

Vloženo
Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere... :kuk:

Taky nevím, ale teď jsem hodně prohlížel v bazarech a na netu, než jsem koupil a musím uznat, že dost jich no mělo urvané!!!!!! :smich::smich::smich:

• o 4 týdny později...
Vloženo

Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice?

Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni.

A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ.

Diky za info

Vloženo

Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni.

A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ.

Diky za info

Aby do nich neco slo musis slapnout na Brzdu :o) :)

Vloženo

Diky za info

jde to sloupkem do stropu pod tapecem, měl jsem stejný problém, tak jsem to prozatím vyřešil dvojlinkou z hl. zad. světla, vedl jsem to kufrem, na jaře to rozeberu a natáhnu místo původního kabelu..... ted je zima..... lollollol

• o 1 měsíc později...
  • o 3 roky později...
Vloženo

Já měl formana ´91 export verzi do Dojčů a ten měl ty "třetí brzdový" dokonce 2, čtvercový, se sešikmeným "tubusem aby správně držely nalepený v honích rozích zadního skla. Samotný světla už jsem tam teda při koupi v bazaru neměl, ale jak se sklo někdy v chladnu zapotilo, byly tam vidět obrysy po nalepení. Někdo mi říkal, že to souviselo s tím, jaký kde platí předpisy - takže je klidně možný, že některý exportní kousky felin měly to 3.BS namontovaný už od samotnýho začátku výroby v roce ´94...

Vloženo

To je normální praxe, o připravovaném předpisu se vědělo už dlouho před tím, ale se sériovou montáží se čekalo skoro až do "poslední chvíle", aby se ušetřilo.

• o 11 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...