Přejít na obsah

motor plný oleje??


djmanny

Doporučené příspěvky

zdravim.. mam octavii 1,8 20V.... a mam ji havarovanou prez strechu... asi pul hodiny byla na strese... a pripokusu auto nastartovat,tak se motor sotva tocil... a do vzduchovyho filtru to vyfluslo olej..takze ten motor nacucal olej... co mam udelat vsechno pro to abych mohl motor znovu natocit?? vymenit olej,filtry... svicky... a jak postupovat pri startovani? díky za odpoved..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokial sa do debaty nezapoja nejaky odbornici tak : vobec neskusaj startovat zo svieckami. Vymontuj stare a motor starterom popretacaj ,aby olej nad piestami povystrekoval von. Mam ,ale pocit, ze nejaky olej si uz natlacil do vyfuku a co nato povie lambda a kat to uz neviem... Menit olej nieje az tak dolezite skor treba skontrolovat stav hladiny. Skontroloval a vycistil by som aj vsetky odvzdusnovacie hadice z motora. Sviecky staci vycistit v benzine, ale nove nic nepokazia. A samozrejme je dolezite vycistenie nasavacieho potrubia az po teleso vzduch.filtra.

P:S idealne by bolo olej nad piestami nejako vysat cez svieck.otvory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...