Prosinec 23, 200816 r Taky jsem se divil,ale prostě to vůbec nemá a ani žádnou kontrolku....... ..a to má táta druhou nejlepší výbavu jakou lze v té době bylo možno koupit......Ono jak platilo dřív že japonci byli vždy natřísklí elektronikou,tak to už dnes podle mě dávno tak neni......když porovnám např.jeho Mazdu6 z OII,tak je po této stránce na daleko vyšší úrovni OII...i takovej PC....to ten Mazdovskéj nesahá Maxíku v OII ani po kotníky....táta má v PC(což je jen mini okénko nad rádiem):aktuál.spotřebu,průmer.spotřebu,teplotu,průměr.rychlost a tím to končí ...
Prosinec 24, 200816 r takový PC měly už Felicie Ještě k tomu servisu. TeĎ jsem si uvědomil, že interval není závislý jen na čidlu, ale je tam nějaký algoritmus, který bere v úvahu ještě počet startování motoru, otevření dveří a další hodntoty, takže to není tak jednoduché. Upraveno Prosinec 24, 200816 r od j0ska
Prosinec 24, 200816 r Jj,to vim.......Jeden Pražskej taxikář mi to řikal,ten jak pořád startuje,celý dny je někde u auta ze kterýho denně stokrát vystoupí a nastoupí,tak tomu se to rozsvítilo nejdéle po 22.000km.....
Prosinec 24, 200816 r mě to třeba honí do servisu až cca 1000km po 30tis intervalu, ale kamarádovo 2.0TDI PD pravidelně o 5tis km míň, takže na prohlídku po 90tis km jde v cca 74tis km.
Prosinec 24, 200816 r Tak to jsem ještě neslyšel, že by to někoho nechalo déle. Jezdíš asi delší trasy, ne?
Prosinec 24, 200816 r jj, poslední dobou 2x tejdně Č.Bud.- Praha a zbytek tejdne stojí v garáži (práci mam tak blízko, že zatim chodim pěšky) nebo maximálně pár km po Praze, ale to je řádově max 30km za tejden... Upraveno Prosinec 24, 200816 r od Luke288
Prosinec 30, 200816 r Ahoj, máte někdo zkušenosti s vyřešením problému se špatným startem teplého motoru TDI77kw? Zpravidla se jedná o start v krátkém časovém úseku po vypnutí motoru (cca do 10 minut). Studený startuje bez problému i v mrazu. Zahřátý jen po dleší pauze než těch cca 10 minut. Bez chybových kódů na Vagu. Díky předem za vaše info. V.
Prosinec 30, 200816 r Ahoj, máte někdo zkušenosti s vyřešením problému se špatným startem teplého motoru TDI77kw? Zpravidla se jedná o start v krátkém časovém úseku po vypnutí motoru (cca do 10 minut). Studený startuje bez problému i v mrazu. Zahřátý jen po dleší pauze než těch cca 10 minut. Bez chybových kódů na Vagu. Díky předem za vaše info. V. nejdrive hledej a potom zaklaadej nove tema....je tady o tom problemu uz napsane dost
Prosinec 30, 200816 r Ahoj, máte někdo zkušenosti s vyřešením problému se špatným startem teplého motoru TDI77kw? Zpravidla se jedná o start v krátkém časovém úseku po vypnutí motoru (cca do 10 minut). Studený startuje bez problému i v mrazu. Zahřátý jen po dleší pauze než těch cca 10 minut. Bez chybových kódů na Vagu. Díky předem za vaše info. V. Koukni tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=51832 Klienti jsou spokojení.
Prosinec 30, 200816 r nebo sežeň nový startér a budeš mít taky po problému,jak jsem to vyřešil já.Potom na drc
Leden 3, 200916 r Někde od Boleslavi se šíří,že stačí vyměnit pouze pastorek startéru.Nevím,co je na tom pravdy...
Leden 4, 200916 r 107t km najeto 1,9 77kW PD kolik muze byt spotreba pri 90, 100, 130 na petku pri tempomatě mate nekdo nejaké vlastní hodnoty kazdémuto jezdí za jinak :-( btw: hledal jsme asi na 30-ti strankach pod motor-1,9 a nenaseljsem nic . Upraveno Leden 4, 200916 r od mcz
Leden 4, 200916 r Koukam ze od Boleslavy se siri same kraviny,propusteni zamestnani se asi hodne nudi doma a nejake kacky za praci na vymene by se hodily.. Muzes mi jen trosku logicky vysvetlit proc??? Aspon naznak ze by to tak bylo.. To je asi jako zarucena informace z vyvoje ze jednotka flaschovat nejde nekolikrat za sebou, dokazal jsme ze jde.Tak to ze EDC16 jde zvedat start davaka diagnostikou.Dalsi zarucena informace... Hadate se do krve a pak nic.Dukaz neni, neexistuje..Delate z lidi blbce !!!!!!!!!! A to co rikam si muzu dovolit rict, jelikoz to vse mam podlozeno, odzkouseno a mam zde na foru i svedky ze jim to funguje... :p
Leden 8, 200916 r Tak dnes po necelých dvoch mesiacoch používania a 9500km si motor už vypýtal olej....
Leden 15, 200916 r Zdravím, chtěl bych se zeptat o kolik větší jste měli spotřebu u novýho motoru a po kolika km klesla a sedla si? Díky
Leden 19, 200916 r Zdravím, chtěl bych se zeptat o kolik větší jste měli spotřebu u novýho motoru a po kolika km klesla a sedla si? Díky Od začátku jezdím za 7 litrů. Pořád.
Leden 21, 200916 r Tak tých 7 litrov je myslím hoodne aj keď je DSG.... U nového som mal spotrebu okolo 6,5 a po asi 5t km sa ustálila okolo 5,6. Teraz som natankoval druhú nádrž EVO Diesel od Slovnaftu a palubák mi píše priemer 5,2 tak som zvedavý čo to povie znovu po dotankovaní do plna, ale to už je trochu o inom...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.