paul_tdi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 kuciii,měli ste to parádně vymyšlené,spanilka 1+ a ostatní taky....gratulace velká!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kdo nepřijel, může jen litovat... Kurňa kluci, mě tak mrzí že jsem nejel. Je mi z toho úplně smutno I proto, že tam bylo spousta kamarádů i dobrejch duší Snad ten příští vyjde, ale v tomto termínu jsem každej rok pro cokoliv OFFLINE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobrá akce pánové, fakt se povedla. příště zůstavám i na noc pokdu situace dovolí a bude nějaký podobný srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak dnes proběhla s Markem poválečná porada, ještě jednou díky všem za tak kladné reakce co se týče srazu, děkujeme "!!!!! Já zatím nevím jak nadále co se 5.srazu Ostravska týče, jestli chuť mám, ale asi jo jinak Marek pro nás má již v merku další lokalitu opět v beskydech, takže jsme to dnes spolu konzultovali, a pokud to klapne, tak uvidime každopádně nechte se připravit zda a kde se odehraje podzimní sraz :worthy :worthy :worthy :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Badys já bych byl pro udělat podzimní sraz. Určitě by to byl super sraz jako byl tedkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 koukal jsem na videjka PARÁDA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Opravdu jsme nečekali tak kladné ohlasy, takže opravdu velké díky všem "účastníkům zájezdu" . Pokud to Badys rozdýchá a bude zájem z vaší strany, tak si myslím, že nic nebrání podzimnímu srazíku v podobném duchu. Ponaučení už máme, nějaké nové nápady taky, takže je to jen ve vašich rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak že můžete zapsat prvního učastníka zájezdu , jedu na 100% a asi plus 1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Bady,na podzimni sraz bych měl možná super místo a možná bych se o to postaral.někdy to probereme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Taky se hlásím na 5. sraz Ostravska + 1. Nejhorší na tom všem je, že manželka mi začala zabírat počítač a začala sledovat zelené stránky se jí to nějak zalíbilo a to vše po vašem super srazíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Bady,na podzimni sraz bych měl možná super místo a možná bych se o to postaral.někdy to probereme. u tebe se nedá zaparkovat se 2mi auty, natož 40 lol Ok kecnem o tom někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jasně že jedu taky takovou akci nejde odmítnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) Podle fotek to musela být super akce Bohužel v době kdy vy jste byli asi v nejlepším tak já se teprve vracel s tahačem ze španělska a jelikož jsem rodinu neviděl druhý víkend, tak moje cesta směrovala rovnou za nima. Snad to příště vyjde a zůčastním se taky. Editováno: 9. Červen 2009, autor: Dundee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty.001 Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Konečně jsem se dostal ke kompu a musím říct SUPER AKCE i žena si pochvalovala. Musím poděkovat oběma organizátorům za fakt SUPER AKCI. Kdo nebyl chyboval. Bade Marku ještě jednou dík!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Musím potvrdit vše, co tu již napsali ostatní, hodně povedená akce, i počasí vyšlo a pršelo až když auta stála na parkovišti a my odpočívali po spanilé jízdě. Organizace neměla chybu, kluci se opravdu snažili, dopředu měli vše pečlivě naplánované hodinu po hodině, nemohli tušit, že majitel chaty je takový zmatkář a popře předchozí dohody, to se holt stává. Kluci se jen tak nedali a naopak z té situace vytřískali maximum a zařídili bowling, to jen tak pro představu, proč byli tak trošku zklamaní a hodně hodně unavení. Myslím že tyto kladné ohlasy jim dostatečně nalijí sílu do života a vrátí chuť ještě někdy takovou akci pořádat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 CHLAPI JEŠTĚ JSEM VYHRABAL JEDNU FOTKU Z MOBILU. ÚČET ZA NEDĚLNÍ RANÍ KÁVIČKU ..........JEDEN TUREK A TŘI PRESA SICE TA SERVÍRKA MĚLA PĚKNÉ KOZY, ALE POČTY JÍ MOC NEŠLY :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 A co DPH to tam nepočítáš lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 20 Kč přirážka za horský vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 To nebylo za čerstvý vzduch, ale za to že jsi čuměl na ty kozy !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak za dvacku, tak to měla malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jestli to byla ta v tom šedem svetříku, tak ta je zas tak malé neměla. Druhá věc je že byla opravdu krapet pomalejší Jak sem řikal Pitrisovi K že se jí veškeré zbytky inteligence nalili do koz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 o tomhle individiu je řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak tohle je drsná fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 To nebylo za čerstvý vzduch, ale za to že jsi čuměl na ty kozy !! 10kč za kus to by mě zajímalo kolik by stál bobr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Podle mě by stál taky 20kč, beztak má dva pysky jak dva řízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.