ivomb Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Myslel jsem si to, když malá písmenka z displeje rádia jsou zobrazována jako velká. Neva, kilometry tam teda nebudou, postačí volty. Jinak Kamil normálně komunikuje, naposledy mi odpovídal ve středu, že bych d-dot mohl dostat v úterý. Už se nemohu dočkat, dráty jsou už nachystané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Prosím tě, hoď sem zprávu, jestli E-Mail z tohodle tématu je aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Soudě podle ohlasů od uživatelů Kamilova vynálezu (včetně mně) jsem se pokusil tuto myšlenku předložit i fachmanům do Česany. Byla by to jistě zajímavá custamizace auta a to s velice minimálními náklady. Když se např. pro ruský trh může dodávat verze s možností zobrazovat množství paliva, které lze dotankovat (protože řidič nejdříve zaplatí tento objem a až potom jej může odebrat), proč by např. nešlo zobrazovat i přesnou hodnotu zůstatku v nádrži? A nebo jiné údaje. Dle obdržené dvojnásobně zamítavé odpovědi ale asi lze usuzovat, že všichni majitelé D-Dotu budou asi blázni (i já), že investovali do něčeho, co vlastně běžný řidič ani nepotřebuje (část vyjádření odborného útvaru - to by byla duplikace, máme předse palivoměr) (zdá se však, že zobrazení aktuální rychlosti už duplikací není!). I když toto ulevení jsem mohl dát do lampárny (protože s bandou tupců této firmy stejně nepohnu), zde se mi to jevilo jako tématicky vhodnější. Ano, stydím se za tyto "odborníky", kteří si osobují patent na rozum a navíc jsou líní jako veš a neprojeví ani špetku vlastní iniciativy. Nakonec, co bych čekal v takovém mamutu řízeným centrálními rozkazy "neomylných" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zizkoun Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Byl by ještě dneska sestrojit a zapojit D-dot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.