Sokollu Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Montáž čoček do čirých světel s Přestavbovou sadou Bi-Xenon projektorů na mé Octavce. Vypadá to fakt dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 vypadá to pěkně kde jsi kupoval a kolik to stálo? Jak to bylo s montáží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Vypadá to celkem hezky, je to v normálních face světlech??Koukám na ten orvanej rantl na skle světlometu, podařilo se ti sklo odlepit??Já to zkoušel taky, kousek tý hmoty kterou je to slepený jsem vyšťoural a dal na dlouhou chvíli do pece, ani prd to nepovolilo, nezměklo, nerozteklo se...Na autě ty lampy vypadaj hezky, jak je to s připojením, trošku se o tom rozepiš, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Vypadá to moc pěkně, škoda jen že si nedal fotky v rozebraném stavu.Tak jak píšou chlapi více se rozepiš,jako průkopník bys to mohl pro nás další udělat.Budem ti vděčný.A jakou barvou svítí denní světlo v tom kroužku já viděl jen modré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj chlape vypada to moc dobre, neco podobneho jsem resil pred rokem s firmou bixenon.com, kteri se na to specializuji a skoncilo to na faktu, ze je problematicke rozdelavat cirou optiku. Ale budem radi za info ohledne nakladnosti prestavby (material i prace, pokud sis to nedelal sam). Jinak velmi povedene BTW : co ucinost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) rekl bych ze je to na tehle http://www.bixenony.com/?seourl=novinky strance a cena je 6500 Editováno: 6. Březen 2009, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Vypadá to zajímavě, hlavně tedy co na to řekne STK, ale legislativu tady nikdo neřeší. Ostřikovače, dynamické naklápění ??? Tohle řešení vypadá o dost lépe než obyčejné HID, ale stejně - chce to provést pečlivě a nechat seřídit... Raději bych volil instalaci originálních světel /vím že nejsou bixenon/... Ještě k tomu rozdělání. Zde na foru to někdo rozdělával, snad to chvíli pekl v troubě, rozdělával "fénem" no nakonec se mu to povedlo. Pokud se tím zabývá někdo na kšeft, tak by si měl pořídit "vibrační vyřezávačku" používá se např. na vyřezávání autoskel, ale samozřejmě při použítí jiným nástavců lze použít i na toto. Zařízení to není nejlevnější, ale jde to tím dobře Editováno: 6. Březen 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 čoveče pořídil jsem si kvůli tomu spěšl špatný světlo, nechal sem ho v troubě dělat snad hodinu, plast už byl měkej jako bláto ale lepidlo drželo, jak jsem psal výše, nepovedlo se mi to ani za boha, není to nic podobnýho silikonu nebo tak něco, je to taková pěnová hmota, netavý se, neměkne je furt stejná i když na níc dlouho působí teplo, jde to sklo jakoby vypáčit z tý drážky, ale vypadá to pak tak jako nahoře je dost poničenej ten lem, navíc tu může lupnout, no nic moc rozdělávat face světla, spíš je nejrozumnější sklo prostě odříznout, napadla mě třeba lupinková pilka(možná blbost, nevim) a po vyčištěný ho nalepit zpátky čirým silikonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Myslím, kdo by si to chtěl udělat a má předface a světla LaK (nebo obyč. předface světla a koupil by si čiré skla), tak má vyhráno, ty jdou otevřít v pohodě... , ale já osobně bych šel o origo xenonů... Editováno: 6. Březen 2009, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) No já jsme tam dával tyhle e-xenony akorád s paticí H4.Jinak jsem si to dělal sam a mněl jsem to v horkovzdušný troubě na 110°a cca 10.Minut.Šlo to sice pak špatně ale trochu silou a šroubovákem se nakonec podařilo,je teda pravda že ty rantly u prvního světla jsou docela dost orvaný ale u druhýho už to nejni tolik.Jen tam pak stačilo povolit 3 šroubky a sundal se ten kryt co je vevnitř před žárovkou a nasadí se ta čočka a zezadu se utáhne maticí.Takže výměna nejni ani tak složitá jako to rozebrání toho světla a čekání na zaschnutí lepidla.Pak jen natáhnout kabely k baterce,protože je tam relátko ke každýmu světlu na přepínání Dálka-potkávačka.Jinak jsme to dával do čirých přímo.A ten kroužek je bílé barvy.Už mám jen tyhle fotky,více podrobný jsem si omylem smazal takže bohužel.Až bude trochu přijatelný počasí tak ho ještě vyndám a nafotim ze zadu jak to vypadá. Editováno: 7. Březen 2009, autor: Sokollu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Udělejte někdo fotku, jak to svítí v noci, docela by mně to zajímalo, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freelanders Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 predpokladam ze mas Facelite a ze na pred face verzi bude montaz slozitejsi ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Praveze na predface sa da to predne sklo dat dolu, nie je prilepene. A ked zozeniest sklo z L&K svetiel (cire), tak to mas "ako od MAttela". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) No já jsme tam dával tyhle e-xenony akorád s paticí H4.Jinak jsem si to dělal sam a mněl jsem to v horkovzdušný troubě na 110°a cca 10.Minut.Šlo to sice pak špatně ale trochu silou a šroubovákem se nakonec podařilo,je teda pravda že ty rantly u prvního světla jsou docela dost orvaný ale u druhýho už to nejni tolik.Jen tam pak stačilo povolit 3 šroubky a sundal se ten kryt co je vevnitř před žárovkou a nasadí se ta čočka a zezadu se utáhne maticí.Takže výměna nejni ani tak složitá jako to rozebrání toho světla a čekání na zaschnutí lepidla.Pak jen natáhnout kabely k baterce,protože je tam relátko ke každýmu světlu na přepínání Dálka-potkávačka.Jinak jsme to dával do čirých přímo.A ten kroužek je bílé barvy.Už mám jen tyhle fotky,více podrobný jsem si omylem smazal takže bohužel.Až bude trochu přijatelný počasí tak ho ještě vyndám a nafotim ze zadu jak to vypadá. No hele když se koukám na tu 1.fotku rozlepenýho světla, tak ta hmota co máš v rantlu je jiná než u toho světla co jsem zkoušel, tam byla taková tmavá, což vysvětluje proč tobě to šlo a mě ne, že by změny lepení v průběhu výroby? Editováno: 8. Březen 2009, autor: tommys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo to je možný že asi změna lepidla už ve fabrice,na fotce je ještě orig.lepidlo. Jinak fotky jak to svítí dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Taky jsem se snazil "rozpect" cirou optiku a na 110stupnu stejne nepovolilo, akorat se lemy zdeformovaly pod nadtlakem sroubovaku. Drzi to desne, takze nejlepsi je asi to rozrezat. A dokonce i bixenony.com mi rekli, ze je to narocne a ze to nedelat radeji. Ale jinak skvela prace, at ti sviti dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jo to já mám taky ty lemy docela zdeformovaný.Jinak díky všem za pochvalu. Příští týden pujdu na seřízení světel tak pak udělám fotky jak to svití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jsem zvědav jak dopadne seřízení. Podle té fotky garáže, to svítí obojí stejně vysoko, což je sice fajn - ale ten kužel světla vpravo obvykle svítí při krajnici dál, tedy mám z toho ten pocit... resp. xenon čočka L vs. P by neměla svítit stejně, měla by mít možnot přepnout stínítko. Tak jako se to dělá u originál světel - xeny se mechanicky přepnou, a na klasická světla se lepí takové moc pěkné folie... Chtělo by to i nějakou fotku v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pěkný, taky jsem o tom uvažoval, ale odradilo mě to rozebírání lampy... Jinak chválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak jak jsi dopadl na seřízení? Vypadá zajímavě, Bi-xenon ... hmm ... s tim by se snad i dalo projít na technický, zajímalo by mě jak svítí za šera, deště a v noci ... nějaký foto aspoň, případně porovnání s halogenem a nejlépe od osoby nezaujaté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No takl na oficiální technický určitě ne, protože každej xenon musí mít ostřikovače světel a dynamickou reglaci, ale tím to nic nemění na to, že to je pěkně udělaný, bude to pěkně svítil a bude to určitě lepší, než většina HID sad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 z akeho darcu je sosovka? zda sa mi nejaka mala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 mas to v 6tom prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no dost pochybujem, ze to oni vyrabaju - podla mna beru a upravuju nejaky nahradny diel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ako to povedal v armagedone: "amerikanskoe, ruskoe, vsjo ravno! vsjo sdelano na taiwane..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.