rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 ještě doporučuji před nalepením a po očištění rovnoměrně nahřát fénem nebo horkovzdušnou pistolí, v tomhle počasí je to skoro nutnost a lépe to lepí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) Ano ta fólie je samolepící,jen strhneš ochrannou vrstvu. Před lepením je potřeba tu dosedací plochu na dveřích očistit,třeba benzínem. Na přední dveře stojí 300 a na zadní 100kč,lišta nevím ale už se to tady psalo že 200kč. Zrovna dnes jsu dělal přední i zadní dveře u své Berušky. Všude jsu kontroloval těsnost té folie (naštěstí všude seděla, jen v jednom místě byla natržená Takže lepící páskou jsu ji vyspravil a ještě navíc jsu všude přidal 3 mm special folii pro odhlučnění (2,5mm mirelonu + 0,5 mm hliníkové vsrtvy). Podařilo se nakonec jen na 1 (tentokráte bez hvězdičky, protože mi nešlo odpáčit madlo u dveří spolujezdce Jsu zabral trochu víc a nakonec mi to prasklo Takže horní krytku madla musím sehnat novou Ještě k tomu odhlučnění: je to vážně poznat, doporučuji provést, jízda je mnohem příjemnější Editováno: 10. Listopad 2007, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Ano ta fólie je samolepící,jen strhneš ochrannou vrstvu. Před lepením je potřeba tu dosedací plochu na dveřích očistit,třeba benzínem. Na přední dveře stojí 300 a na zadní 100kč,lišta nevím ale už se to tady psalo že 200kč. Zrovna dnes jsu dělal přední i zadní dveře u své Berušky. Všude jsu kontroloval těsnost té folie (naštěstí všude seděla, jen v jednom místě byla natržená Takže lepící páskou jsi ji vyspravil a ještě navíc jsu všude přidal 3 mm special folii pro odhlučnění (2,5mm mirelonu + 0,5 mm hliníkové vsrtvy). Podařilo se nakonec jen na 1 (tentokráte bez hvězdičky, protože mi nešlo odpáčit madlo u dveří spolujezdce Jsu zabral trochu víc a nakonec mi to prasklo Takže horní krytku madla musím sehnat novou Ještě k tomu odhlučnění: je to vážně poznat, doporučuji provést, jízda je mnohem příjemnější nebo pokud dáš přední izolaci takovou tu pěnovou, co se dělá místo folie, tak je to taky hezky odhlučněný njn, ale 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Včera jsem rozdělal zadní dveře protože jsem měl podezření,že mi přes ně zatíká a ejhle folie mezi tapecem a dveřmi byla na maděru.Asi po předešlé výměně zadní stahovačky nebo něco takového,Dá se někde sehnat ta samolepící folie??nebo jste to někdo řešil jinak?třeba vystřihnout igelit a něčím přilepit? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Polepit izolepou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Polepit izolepou. Škoda,že se to nedá sehnat!!ta izolepa je docela kentus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Škoda,že se to nedá sehnat!!ta izolepa je docela kentus radasi, ja si myslim,ze staci nejakej igelit, mozna i nejaka folie, bublinkova folie apod. preci to videt nejde a pred prachem a bordelem uchrani cokoliv te napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Včera jsem rozdělal zadní dveře protože jsem měl podezření,že mi přes ně zatíká a ejhle folie mezi tapecem a dveřmi byla na maděru.Asi po předešlé výměně zadní stahovačky nebo něco takového,Dá se někde sehnat ta samolepící folie??nebo jste to někdo řešil jinak?třeba vystřihnout igelit a něčím přilepit? :oops: Folie se dá koupit ve škodovce, stojí 250 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Folie se dá koupit ve škodovce, stojí 250 kč Volal jsem známému co dělá ve škodovce a mají ji za 100 kč,ale jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Volal jsem známému co dělá ve škodovce a mají ji za 100 kč,ale jinak dík Nedávno jsem kupoval ve škodovce ty folie na zadní dveře a stály 105,-kč za kus a byly to ty průhledný igelitový folie, ale myslím si, že za těch 250,-kč to budou ty z mirelonu, nebo ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Origo jsou přední mirelon a vzadu obyč igelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jenže když tam přilepíte obyč igelit tak se vám ve dveří bude všechno klepat. Chce to samolepící matroš. Proč kentus stejnak dovnitř není vidět a když to polepíš pořádně tak se tam pak nic neklepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jenže když tam přilepíte obyč igelit tak se vám ve dveří bude všechno klepat. Chce to samolepící matroš. Proč kentus stejnak dovnitř není vidět a když to polepíš pořádně tak se tam pak nic neklepe co tim myslis klepat? tobe tam nekdo klepe na dvere? nejakej skritek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makalu Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ja jsem koupil silnejsi folii cca 70kc na jedny dvere. podlepil jsem to oboustranou paskou a z vrchu to jeste prelepil izolackou. a je to jak nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Já tam mám podlahovej Mirelon z OBI, ta stříbrná páska. Úplně v poho. Ale zatím mám jen origo hudbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Origo jsou přední mirelon a vzadu obyč igelit Já mám origo v předu taky igelit tak jak to teda je?r.v 97 V předu mirelon by byla příjemná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Já mám origo v předu taky igelit tak jak to teda je?r.v 97V předu mirelon by byla příjemná věc No já to kupoval před zimou origo v servise a přední jsou mirelon a zadní je takovej silnější igelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) nejlepší je koupit novou folii ve Škodovce origo a je to... je to za pár korun Editováno: 30. Březen 2008, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 nejlepší je koupit novou folii ve Škodovce origo a je to... je to za pár koruntak tak origo jsem dal do zadu a do předu šoupnu Tecsound 2 mm a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ja daval do prednich dverich silnou folii, oboustranou pasku a je to svaty!Nic se neklepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urukay Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Zdravim, inak ako zahadne zatekanie to uz nemozem ani nazvat. :S Mam octaviu TDI, rv.1998 a stale mi zateka do interieru na strane vodica. Vycistil som odtokove kanaliky pod prednym sklom, takisto som pozatmeloval silikonom okolo miesta kde vchadza lanko od predneho kufra do interieru (tak isto aj okolo "skrinky" vedla), lial som vodu a pozeral v interieri ci niekade nepreteka (v ramci moznosti odtiahnutia tapacirungu pri pedaloch), ale stale mam pocit, ze preteka. Je to isto z predneho skla, pretoze v tej vlhkosti je voda z ostrekovacov. tento vikend este planujem odmontovat vnutorny baltnik a pozriet sa ci vo vnutri blatnika nie je nejaky problem. Prehladal som po nete uz kopec stranok a diskusii, ale zatial nikde co by sa podobalo na tento problem Vie mi niekto pomoct? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleper Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Zdravim, inak ako zahadne zatekanie to uz nemozem ani nazvat. :S Mam octaviu TDI, rv.1998 a stale mi zateka do interieru na strane vodica. Vycistil som odtokove kanaliky pod prednym sklom, takisto som pozatmeloval silikonom okolo miesta kde vchadza lanko od predneho kufra do interieru (tak isto aj okolo "skrinky" vedla), lial som vodu a pozeral v interieri ci niekade nepreteka (v ramci moznosti odtiahnutia tapacirungu pri pedaloch), ale stale mam pocit, ze preteka. Je to isto z predneho skla, pretoze v tej vlhkosti je voda z ostrekovacov.tento vikend este planujem odmontovat vnutorny baltnik a pozriet sa ci vo vnutri blatnika nie je nejaky problem. Prehladal som po nete uz kopec stranok a diskusii, ale zatial nikde co by sa podobalo na tento problem Vie mi niekto pomoct? Diky podívej se pod torpédo,to je ten plast pod stěračema.Je tam odtokový kanálek a vedle toho je ucpávka.je to díra přímo do kabiny.ja to měl taky,zatmelil a je klid.jinak přední okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urukay Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 podívej se pod torpédo,to je ten plast pod stěračema.Je tam odtokový kanálek a vedle toho je ucpávka.je to díra přímo do kabiny.ja to měl taky,zatmelil a je klid.jinak přední okno na strane vodica, je to vlastne diera kade ide lanko od kufra do interieru. To som uz zalepil, ale stale mam pocit ze to tecie..no budem musiet pockat kym sa otepli, inak to nevidim. Ani predne okno by to nemalo byt, ked som dal dole kryt pri skle, tak tam to bolo v pohode. Ale aj tak dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 skúste si to pozrieť tu : http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...ani-do-auta.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urukay Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Vdaka, ale toto som uz pozeral, takze v tychto odtokovych dierach by nemal byt problem. A dieru okolo lanka prednej kapoy, som uz pozatesnoval. No nic ine neostava, len pockat do leta, ked bude teplo a vsetko poriadne rozobrat. skúste si to pozrieť tu : http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...ani-do-auta.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.