Pawouk Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 jj,jenom by mě zajímalo,jak může být tak malé auto nazváno "rodinný vůz"... Kam se ta rodina poskládá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Mícháte tady jabka s hruškama! Škoda uvede na trh dva nové modely. 1. malý automobil, menší než Fabia, který bude součástí programu koncernu VW "New small family", který se bude vyrábět se sesterským Volkswagenem a Seatem v Bratislavě a předobrazem byla studie VW Up! a z toho také vychází obrázky Bildu (Auto Bild), 2. automobil pro rodiny a zaměřený na výhodný poměr ceny a hodnoty, který bude zařazen mezi Fabii a Octavii, konkurent pro Dacii Logan druhé generace, jehož obrázky taky přinesl Auto Bild a označil jej za novou Škodu Felicii, a který by se měl vyrábět ve Vrchlabí a bude nástupcem dnešní Octavie Tour. (viz diskuze zde, téma Škoda Popular). Počkejte na pondělí, všechno určitě vyjde v novém Auto Tipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 tak to sem zvědav, ten tzv. "popular" by mě zajímal, ale jen v combiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 schimmer: tak to by odpovídalo.Ten mrňous přece nemůže být rodinný vůz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 (editace) První Spy photos. Škoda mini - spy photos Editováno: 27. Srpen 2010, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 (editace) To na střeše je bouchlej airbag, ne? No, jestli tam fakt dají 1.2TSI/63kW, tak to ve městě bude štika... no a 1.2HTP/55kW? Editováno: 27. Srpen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Mini bude len trojdverák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 To na střeše je bouchlej airbag, ne? No, jestli tam fakt dají 1.2TSI/63kW, tak to ve městě bude štika... no a 1.2HTP/55kW? ee. jsi to asi špatně přečetl. já bych řekl že to bude takto: 1,0 (HTP?), 1,2TSI 63Kw a 1,2TDI 55Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 No mě se ta paleta totiž nezdá. Mluvilo se o něčem ve smyslu 0,8TSI apod. Docela by mě zajímalo, jestli nakonec pro velký úspěch TSI atmosférický HTP časem nevypustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 dvojvalec pride ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Pokud to bude litrovej třeba od Ducati, nejsem ani proti dvojlampovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 První Spy photos. Škoda mini - spy photos Na tejto fotke vidno aj typicke rebrovanie masky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekjez Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Pár novinek z pátečního výletu do Boleslavi. V převodovkárně se připravuje spuštění linky na 2 nové malé převodovky do Škoda mini. Bude to 5° manuál, dle očekávání, a pak taky malá kompaktní robotizovaná varianta (technicky něco podobného, co dělá Peugeot). Obě varianty jsou podstatně lehčí než stávající MQ200. Jinak linka Octavií jede na plné otáčky (cca. 730 ks za směnu), nestíhají se nejímat agenturní pracovníci... A ještě detail - brzo se bude předávat dalších pár stovek kusů Policijních Octavií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 A budou to zas 1.6??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekjez Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 pokud vím, tak tam měli namíchané 1.6 a 1.8 TSI, tak to bude asi to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Mám pocit, že poměr byl 2:1. Až teď jsem zjistil, že Fabie mají být jenom civilní, takže v policejních barvách jenom OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Jsem blbej,nebo tam je napsane VW LUPO...? Nebo to je taky kamuflaz...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 (editace) VW Lupo byl předchůdce Foxu... Navíc Lupo je lepší název než Up Editováno: 7. Září 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 jj, to iste ako Scirocco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 To jako prejmenovali Lupo na Fox a nase nova Skoda se bude jmenovat zase Lupo...?? Nebo je to pracovni nazev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Škoda mini v novém autohitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 http://www.automobile-magazine.fr/actualites/scoops/skoda/skoda_youngster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 ten poslední kousek by se mi i zamlouval uvidíme co realita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Podle mého auto k ničemu,jestli si škodovka myslí,že bude mit relativni uspěch jako koliňáci tak tomu bych nevěřil,u nás moc na odbyt nejdou(ale mi jsme prd proti světu) a ve světě se prodávaj jenom diky známosti značky,navíc to bude stát 200tis a vejš podívejte se na ceny koliňáku.On ani Fox kterej je větší než tohle nejde nijak na dračku a sme zase u peněz.Píšou cenu kolem 9tic euro což je takovejch 225tis kč.Tímhle si jenom poserou záda a je vidět,že se má koncern dobře když muže peníze patlat na zbytečné projekty.Jedinej kdo pochopil lidi je Renault s Thalii nebo Dacia(což je taky Renault)jenom my si furt myslíme,že není nad koncern a platíme a platime.Navic penize u lidí ubejvaj a když už budu kupovat auto tak aspoň něco co uveze 4lidi a do kufru dám víc jak nákup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 http://www.automobile-magazine.fr/actualites/scoops/skoda/skoda_youngster Takže: Určitě nebude mít takovou masku - když se podíváš na spy photos, tak na ní uvidíš rovné žebrování, světla určitě nebudou z OIIf protože by to byla přece degradace modelu a navíc nebude mít určitě 17'' kola Cepeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.