Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Materiálu mám dostatek :D

• 2 týdny později...

Kdyby ještě někdo chtěl podložky, tak pořád není problém je nechat udělat.

• 1 měsíc později...

Tak jsem konečně taky zvednul mojí oktu.Je to bomba!!!! Kdo nad tim přemýšlí tak nemyslet udělat.Trvá to hodinu na dvoře a výsledek je skvostný. Dal jsem jí 3cm. Kamarád točí podložky jen se z něj kouří. Dělal jsem 11 aut a každej si chrochtá že se i líp jede. Je to celkově tužší ale ne tvrdý.Je možno udělat nebo má li někdo zájem podložky poslat. Toto auto před 67cm k lemu po 70cm. post-57813-0-04346800-1366361154_thumb.jpost-57813-0-96788200-1366361174_thumb.jpost-57813-0-08022200-1366361194_thumb.j

Upraveno od medved00

Jojo taky si chrochtám  :kol-47:

Můžu si jezdit muldy nemuldy a auto se nějak výrazně nenaklání.

Jen tedy mi přijde těch 30 mm v předu a 41mm vzadu málo :D :D :D

A nebude se Ti špatně sjíždět zadek? 41je už na geometrii dost. :kol-29:

Neřeším :D

Mám nájezd 2-3 tis km ročně :D

Tak to je jiná. Já najedu kolem 30 tis.

• 1 měsíc později...

Podložky pořád jsou, tak kdyby někdo chtěl, není problém.

• 1 měsíc později...

co vsetko je potreba na paket na zle cesty octavia 1 . do predu sa dava distancna vlozka 1J0 412 311 . co sa dava na zadnu napravu ? neviem to najst 

Kup tu sadu od koudaka....to je lepší než to kupovat origo...

• 3 měsíce později...

ahoj mam zajem si tu svoji octu taky zvednout je tady kontakt na někoho kdo by udělal podložky pod předek i zadek dik.

Asi o tři příspěvky výše píše koudakbmv, že podložky ještě dělá, tak mu písni a je to.

• 1 měsíc později...

JJ, po menší pauze podložky opět jsou, stačí si říct jakou kdo chce výšku.

Čau mám Octavii kombi 1,9 TDI  a chci si dát podložky jaký má být rozdíl výšky mezi přední a zadní podložkou aby auto bylo do ofroudu dík moc ...  

Já mám vepředu 30 a vzadu 40mm.

Jaký tam máš tlumiče origoš nebo něco lepšího ??

Origo

Zdravím, vím že se to na začátku tématu trochu řešilo ale ne moc- chtěl bych před létem trochu "zrepasovat" podvozek a chtěl bych ho zvýšit ale jakoby originálně :-) Je tedy možné si předokolku zvýšit pomocí originálních dílů? Jsou pro to jiná péra, a tlumiče- předek i zadek nebo co je vše jiného? Také by mě zajímalo jestli nemáte někdo kontakt na někoho kdo má kvalitní plechové kryty pod motor na jedničkovou naftu, ty od škodovky stojí tuším snad okolo 4 nebo 5tis :-) Díky

• 4 týdny později...

JA sem si Octavku take zvysoval sam doma a jde to bez problemu temi valecky mezi misku a lozisko. Ale co jsem koupil pruziny pro spatne cesty tak to nepotrebuju :) sice by to jeste sneslo 1cm :) nebo 2cm :) ale nechi aby se mi zas sjizdeli pneumatiky :( mel sem problem ze se mi z venku sjizdeli penumatiky.

JInak pruziny a tlumice najdes pro zvyseny podvozek.

Já mám zvednuto 40 a 30 mm a ještě by to chtělo cenťáček :D

Zdravým!

Potřebuji poradit zda vydrží silonové podložky vzadu na mém kombajnu, když často nakládám do kufru cca mezi 200-300 Kg a nebo tahám vozíky které taky autu zrovna neodhlehčí.. Roční nájezd cca 40 tis. km. Dále bych chtěl poprosit jaké doporučujete pružiny v kombinaci s podložkami 20-25 mm pro zvýšení podvozku aby byli co nejlépší pro mé zatěžování. Předem děkuji rozik.l

Jasny ze vydrzi :) ale take zalezi jaky silon, Jsou taky nejaky krehky a mekky :)

A pružiny mám dát klasiku ty co tam byly, nebo se dělají i tvrdší?

Delaji se i tvrdsi. Ja sem si je dal na auto a do predu uz nepotrebuju podlozky. 

• 3 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.