RomanR25 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 poslední originál loketní opěrka pro FI prodána, další už nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 poslední originál loketní opěrka pro FI prodána, další už nebudou. mam zaujem, poslal som ti SS .. snad este nieje neskoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 (editace) totálně vyprodáno. Editováno: 19. Červenec 2014, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Schanim loketni operku do fabie I rs, nekde jsem videl primo v barvach sedacek ale bylo to u nekoho ma obrazku...nevite jestli se da sehnat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) na to zapomeň, už se nedá sehnat ani obyč F1 loketka. Máš dvě možnosti, koupit loketku z F2 a přečalounit, návod na montáž do F1 je tu: http://forum.skodaho...tka-z-f2-do-f1/ Ode mě nebo sehnat z O1 přečalounit a namontovat, návod tu taky někde je, hledej A nebo dost nereálná možnost je, že se Ti ji podaří sehnat na vrakáči Editováno: 16. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mošnik Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Nevíte někdo, kde se dá sehnat originální loketní opěrka pro F1 a za kolik by byla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 tu odpoveď určite nájdeš http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Sada loketní opěrky DAO 409 001 pro FI se už asi tak tři roky nedodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 daj si do vyhľadávača výraz "loketní opěrka" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 U nás jí mají přímo ve ŠkodaAuto, a chtějí za ní 3799,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 vyborna cena jinak tam dej treba z O1 nebo F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Přesně to jsem si pomyslel a odešel, a časem se chystám tam dát z FII, návod jak jí přidělat tady na foru je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 nechcem zakladať novú tému, vedeli by sme mi sem hodiť nejaký link s návodom ako namontovať origo lakťovú opierku do F1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 co třeba trochu hledat nebo se podívat do sekce instalační manuály... Libor: bodejť by tu nebyl když je ode mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 ja som asi úplný debil, už som tie manuály hladal dávnejšie, no ono to asi predomnou niekto vždy schová, lebo ja som to nikde nenašiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 http://forum.skodahome.cz/forum/11-instala%C4%8Dn%C3%AD-manu%C3%A1ly/?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all Vaše hledání termínu loketní operka vráceno 128 výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Já jsem kupoval loketní opěrku od Milotecu. Asi to bude dost podobné originálu, montuje se to pod vodící lišty sedadel, dle návodu měla být montáž hračka, ale skutečnost byl o dost horší. Ale za tu námahu a cenu to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 milotec a originál je jako nebe a dudy vůbec to není stejné, originál se přidlává na šrouby, které drží i ručku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Asi tak nějak, loketka od Milotecu fakt nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 No když už ji mám, tak ji vymontovávat nebudu Když už Škodovka nenabízí originál, tak mi to přišlo jako nejlepší varianta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Však ona je oukej, takovy ty kecy, ze "loketka od Milotecu fakt nikdy", toho si nevsimej. Oni ty lidi, co meli stesti a sehnali original uz obcas maj potrebu si blbe rejpnout.V soucasny dobe se original uz sehnat neda. Cekat na to, az se nahodou nekde objevi je blbost, takze porad lepsi Milotec operka nez zadna operka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Trochu Tě opravím, lepší je origo koncern opěrka, než nějaká jiná (rozuměj Milotec) A domontovat tu z O1 nebo F2 je téměř stejně pracné, jako tam montovat tu originál F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Ahoj, nevíte někdo kde sehnat loketku do F1 originál? Už jsem hodně četl i o loketkách z F2 nebo O1, je pravda se také dají dopasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Jedna je Teď tady v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Díky, asi jsem jí přehlédl. Bohužel ji teď nemohu koupit, musím nejdříve dát dohromady auto a něco našetřit. Proto jsem se ptal na možnost použití z jiného vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.