Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

masserr: 386 000 tisic? Co tam vsechno budes mit?

Zapoměl jsem na mlhovky takže ceníkově cca 389 000Kč..Je to 1,9TDi combi, paket tour plus, sport paket, černá metla, dálkovej centrál a alarm, boční pytle, bederní opěrky, rezerva, vyhřejvaný sedačky, mlhovky, vyhřejvaný trysky ostřikovače, zámek řadičky..u prodejce mám protekci takže mi dal cca 23000Kč slevu a ten zámek řadičky byl asi zdarma. Takže mě to vyjde na 368 300Kč.. Ale protože jsem s tím dneska udělal takový rošambo, tak jí budu mít asi až příští Vánoce :)

Editováno: , autor: masserr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já měl za to,že paket pro špatné cesty se vyznačuje těmi jakoby " zespodu nadstavenými" spoilery vpředu i vzadu tím černým plastem.. :o

Paket pro špatné cesty obsahuje kovový pevný kryt pod motorem, odolnější pružiny a tlumiče a zvýšení o cca 2 cm.

Odkaz ke komentáři

Zapoměl jsem na mlhovky takže ceníkově cca 389 000Kč..Je to 1,9TDi combi, paket tour plus, sport paket, černá metla, dálkovej centrál a alarm, boční pytle, bederní opěrky, rezerva, vyhřejvaný sedačky, mlhovky, vyhřejvaný trysky ostřikovače, zámek řadičky..u prodejce mám protekci takže mi dal cca 23000Kč slevu a ten zámek řadičky byl asi zdarma. Takže mě to vyjde na 368 300Kč.. Ale protože jsem s tím dneska udělal takový rošambo, tak jí budu mít asi až příští Vánoce :)

23t,- sleva neni az takova slava, to asi nemas tak velkou protekci, vzhledem kolik vybavy si priobednaval, mel prodejce jeste tak min3% rezervu.. no ale beru vzhledem k velke poptavce, se jim do slev nechce..

..nejvetsi minus u O1 povazuju absenci ESP v zakladu, dnes bezna vec jako airbag ridice a auto bez ESP bych dneska uz nechtel.. alespon na mokru a na snehu me nekolikrat zachranilo od pruseru..

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

23t,- sleva neni az takova slava, to asi nemas tak velkou protekci, vzhledem kolik vybavy si priobednaval, mel prodejce jeste tak min3% rezervu.. no ale beru vzhledem k velke poptavce, se jim do slev nechce..

..nejvetsi minus u O1 povazuju absenci ESP v zakladu, dnes bezna vec jako airbag ridice a auto bez ESP bych dneska uz nechtel.. alespon na mokru a na snehu me nekolikrat zachranilo od pruseru..

Prodejce jsem zkoušel fest, ale níž už prostě nešel..Nakonec jsem s těma 23t+zámkem řadičky byl celkem spokojenej.

To EPS mě docela se*e, ale 22 000 co za něj chtěj je spíš blbej vtip, tak sem to tam nedal.. Na hory jezdim často, takže je to pro mě taky velký mínus. Ale EPS je nutný hlavně do pekla jako máš ty..já jezdím většinou dost opatrně, žádný závodění. Pravda je že při špatnejch podmínkách to může ustřelit v čemkoliv...

Editováno: , autor: masserr
Odkaz ke komentáři

Proboha dyt sou to kusy plechu, nevim co kvuli par kramum nadelate. Jinak sleva na tour je to velmi dobra, je to jedna z poslednich vyprodejovych akci, na aktualni skladova auta se casto nedava sleva zadna. Skoro 7% kdyz se zapocita ten zamek radici paky (na ktery neni navic marze od Skody) je velmi dobre skore. Nenech si pokazit radost od kibicu...

Jinak ESP je vec velmi dobra, zvlast u podvozku Touru. Bohuzel cena 21 700Kc je v dnesni dobe trochu mimo. Ty bocni airbagy chvalim, dneska je bohuzel moda cernej kour za autem na frajereni...

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Souhlas s Bojlerem,ale Škodvka spíš počítá,že ESP půjde jen okrajově a budou se prodávat základy+max nějaká ta klimča.Jinak už se to tady několoikrát řešilo,ale pokud vybavíš benzínovou Tourku dneska už standartníma věcma (ESP,klima,4-6x bag,radio....),tak se v tu chvíli,aspoň teda dle mýho,stává absolutně nezajímavou a tak trochu obdivuju ty co si jí kupujou.Tím samozřejmě jejich rozhodnutí nekritizuju,tak mě prosím nekamenujte ;) .U dieselu je to něco jinšího,tam se konkurence hledá jen těžko,

Tom

Editováno: , autor: Tomíno S.
Odkaz ke komentáři

Tady bych se u toho seznamu výbavy trošku pozastavil, protože když jsem chtěl já do sportpaketu vyhřívaný sedačky, tak tam nešli dát. Prodejce si to ověřoval přímo ve Škodovce, takže je mi divný, že ty to takhle máš :unsure:

Odkaz ke komentáři

Tady bych se u toho seznamu výbavy trošku pozastavil, protože když jsem chtěl já do sportpaketu vyhřívaný sedačky, tak tam nešli dát. Prodejce si to ověřoval přímo ve Škodovce, takže je mi divný, že ty to takhle máš :unsure:

To je divný..v konfigurátoru to jde, prodejce konfiguraci mojí výbavy měnil taky přímo ve Škodě a nikde s tím nebyl problém..

Odkaz ke komentáři

To je divný..v konfigurátoru to jde, prodejce konfiguraci mojí výbavy měnil taky přímo ve Škodě a nikde s tím nebyl problém..

Divný to je, v úterý se znovu zkusím zeptat v autosalonu, jak to tedy je. Mě by ty vyhřívaný sedačky dost chyběli a určitě bych je dodělával :)

Odkaz ke komentáři

Divný to je, v úterý se znovu zkusím zeptat v autosalonu, jak to tedy je. Mě by ty vyhřívaný sedačky dost chyběli a určitě bych je dodělával :)

Dodělávat výhřev sedaček je nesmysl, nevyplatí se to, je to moc práce a stojí to moc peněz. Pokud to chceš, dej si to tam rovnou. Je to něco jiného, než dodělávat třeba tempomat, tam je to celkem jednoduché a laciné.

Co se týče slev na nová auta, optimum je 9 procent, ale na octávku II mi dali i jedenáct. To je strop. Pokud chce někdo slevu větší, musí platit hotově. Pak se dá sjednat sleva i 19% a to už stojí za to. Má to však své podmínky.

Odkaz ke komentáři

Jde o to, že bych je tam chtěl, ale údajně to do sedaček s lepším bočním vedením (sportpaket) objednat nelze. Takže se na to ještě zaptám a uvidí se ;)

Nedavno me volal clovek co po me chtel sklopne klice na nove obecnanou Tour, pry mu podali na salonu obednavku a dostal jen obyc, a na salonu mu tvrdi ze to neumi dodelat-amateri, ze pry by to stalo 20 000,- a to ze nezaplati a ja nevim co jeste... docela dobre jsme si pokecali a tehle clovek mel normalne sportpaket s vyhrevem sedacek, takze to musi jit ..osobne nechapu proc by nemelo..

Jinak k ESP co ma stejda roomstera tak taky bohuzel jen s ASR a v zime nebo na moku uz me nekolikrat slo auto ven predkem v zatackach, a to nemusim jet jako prase, neni to o podvozku, ale proste ridic si kazdy kolo nema sanci pribrzdit..

Odkaz ke komentáři

Co se týče slev na nová auta, optimum je 9 procent, ale na octávku II mi dali i jedenáct. To je strop. Pokud chce někdo slevu větší, musí platit hotově. Pak se dá sjednat sleva i 19% a to už stojí za to. Má to však své podmínky.

Tak větší "sleva" se dělá nejčastěji hlavně leasingem. Další věc je, že marže jsou různý podle modelu a někdy taky podle typu.. existujou i tzv. cílové skupiny, ale ty jdou jenom na něco a např. ne u aut s výbavou Plus apod.

Odkaz ke komentáři

Jinak k ESP co ma stejda roomstera tak taky bohuzel jen s ASR a v zime nebo na moku uz me nekolikrat slo auto ven predkem v zatackach, a to nemusim jet jako prase, neni to o podvozku, ale proste ridic si kazdy kolo nema sanci pribrzdit..

Samozrejme JE to o podvozku a cele spouste dalsich faktoru. Obrovskej rozdil je uz jenom zadni vlecna naprava v OI a nebo viceprvek v OII. No a staci nemit v R za zadnim kolem este metr auta i pri temer totozne naprave a chovani je oproti OI taky jina liga. Plus pneumatiky apod.

Ja sem se musel hodne snazit, aby mne ESP probliklo aspon na mokru, kdyz uz to na suchu neslo. Takze pokud s tim ma strejda problemy, asi bych se poradne podival na auto, na obuti, pripadne na diagnozu.

Odkaz ke komentáři

Čerstvě přivezená, na značkách bude příští týden. Je to 1.6 MPI s paketem pro špatné cesty, koženým paketem, paketem plus a capuccino metalízou. Zvýšení je opravdu vidět..... Omlouvám se za fotky jsou jen z mobilu, příští týden pošlu lepší.

post-38150-1255104104_thumb.jpgpost-38150-1255104181_thumb.jpg

moc pěkná...nemáš nahodou interier graham? :-)

Odkaz ke komentáři

Samozrejme JE to o podvozku a cele spouste dalsich faktoru. Obrovskej rozdil je uz jenom zadni vlecna naprava v OI a nebo viceprvek v OII. No a staci nemit v R za zadnim kolem este metr auta i pri temer totozne naprave a chovani je oproti OI taky jina liga. Plus pneumatiky apod.

Ja sem se musel hodne snazit, aby mne ESP probliklo aspon na mokru, kdyz uz to na suchu neslo. Takze pokud s tim ma strejda problemy, asi bych se poradne podival na auto, na obuti, pripadne na diagnozu.

Ridil sem samodrejme ja a problem u roma v zatackach na mokru ze me sel predek ven (bavim sem o predku, tak sem neplet zadek) je uzka predni naprava.. tam je sirsi zadek z o O1 nespasi.. a to nemusim jezdit na moku do extremu.. jinak pneumatiky tam jsou naky uzky mozna 14tky je to pracovni auto..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...