Únor 8, 201015 r Mam pro vas par zajimavosti z 5000km dlouhe cesty: - Motor uz si po 10000km sedl a spotreba dale klesa na prumer 5,4l (polovina cesty odjeta po dalnici 140km/h) - V 8000km se rozsvitila kontrolka oleje. Dolil jsem asi 3 deci francouzkyho Shell Helix Ultra Diesel 5w30 za 50e 5l - Na zimakach auto hodne lita na strany. Casem by to chtelo letni 16" - Tempomat jsem nestihl nechat namontovat, tak drevenela noha. - Mam z Toura radost
Únor 8, 201015 r super...a kolik uz mas najeto celkem? Na pokles spotreby taky cekam - pri 120-130kmh se to drzi kolem 5,8-6,1 (najeto 4000) - ale furt je to relativně málo :-) to litani auta potvrzuju - na dalnici to proste hopská a obavam se ze na letnich 15" to nebude lepsi :-D Upraveno Únor 10, 201015 r od Standis není potřeba citovat předešlý příspěvky
Únor 8, 201015 r Hopsani teda nejak zvlast nepocituju. Nevim o nem. Fabia na 15´, to byla "koza" skakava.
Únor 8, 201015 r mně to na dálnici při trošku vyšší rychlosti (130+) teda skáče jak nadmutá koza :-D :-D přijde mi hodně nestabilní...ale třeba to jen neumím ovládat :-D a kolem 150ti a vejs mám pocit ze sedim uprotred fičícího a řvoucího tornáda
Únor 9, 201015 r LOGAN Jednou jsem v tom jel HARD CORE...to auto je jak doma dělaný... Jo a nejvíc mě fascinovalo, když jsem zabouchnul dveře jak se ty tenké plíšky s titěrnejma výztuhama doslova rozvlnili Poklepal jsem si kotníkem na dveře Logana a pak jsem letěl k Oct Tour a poklepal si na její dveře. Dost podstatný rozdíl ve zvuku :smich:
Únor 9, 201015 r Na kolik máte nafouknutý pneu? Tak 2,3....tak jaki nehopsa to ale je to nestabilni a to o1 vzdycky byla.... EDIT: btw kdo z vás (červená sportpaket) jel dnes ráno kolem půl sedmé R10 - směr Praha.... Upraveno Únor 9, 201015 r od rogerer
Únor 9, 201015 r Tak už už jsem se dočkal po 3 měsících - červená corida sportpacket,1,9 TDI....ale mám ji na salonu a čekám na peníze od pojištovny ,protože mi bylo odcizeno vozidlo 26.10. a dodnes mi pojištovna nevyplatila peníze..... jaký máte zkušenosti vy a do jaké doby musí pojištovna splnit svoji povinnost....mě připadá,že mi zákazníci musíme vše včas platit,ale oni si dělaj co chtěj... jo a píšu konkrétně o GENERALI...
Únor 9, 201015 r Zkusím ti to zjistit... Takže, pojištovna má na vyplacení 3 měsíce od doby doložení posledního dokumentu Upraveno Únor 9, 201015 r od Garrett
Únor 10, 201015 r Tak od soboty je doma.... hurá.. Jinak jsem teda taky koukal jako blázen, že nádrž je na klíček a manuálně..... No ale to bylo jediné, vše ostatní potěšilo a jako celek je to hezky sladěné. Černý interiér včetně třeba již zmiňovaného šedo stříbrného dekoru kolem štředového panelu a nebo chromové pojistky na dveřích... No rovnou je i přezutá, tak liťáky jsou v garáži(Pirelli P6000) :-) pekná...tie sedačky sú nejaké sport?
Únor 10, 201015 r My už se taky konečně dočkáme. Vyrábí se v 6KT a příští týden si pro ni jedeme ! Hurá
Únor 10, 201015 r Dneska ráno kolem 6:30 byla viděna Skoda Octavia Trumf v Praze v Holešovicích s předníma odstřikovačema světel..moc pěkný!! Jinak to byla Červená Sport, takže sem zase slintal v koloně vedle auta!! Volal jsem do Škodovky a za dva týdny jde na linku do výroby! A prej mi kluci vyříznou na zadním nárazníku RS výklenek a rovnou tam dají RS koncovku co mam objednanou! Tak uvidíme jak to všechno dopadne!!
Únor 10, 201015 r pekná...tie sedačky sú nejaké sport? Jojo, sou to sedadla RS látkové, výbava Sport paket. :-) Ostatně jak píše Garrett
Únor 13, 201015 r pro pár čekačů mám radostnou zprávu..dnes ráno jsem v Nové Pace potkal kolonu 7mi kanionů naložených tourkama (na každým 8kusů) různé varianty...jely z vrchlabí úlně nableštěné....pěkně ucpaly celý průjezd městem,takže už vám je vezou
Únor 13, 201015 r Zdravim, tady je pro zajímavost stručný srovnání Toura s OII. (Autohit 04/10) Tourka se rozhodně pořád nemá za co stydět. A ty kecy o Loganu jsou totálně mimo...
Únor 13, 201015 r Zdravim, tady je pro zajímavost stručný srovnání Toura s OII. (Autohit 04/10) Tourka se rozhodně pořád nemá za co stydět. A ty kecy o Loganu jsou totálně mimo... nějak nechápu co tam melou o těch 500ti a 600ti tisicich korun...vsak kombi TDI jiz za 321TCZK...to asi koukali na neTRUMF
Únor 13, 201015 r nějak nechápu co tam melou o těch 500ti a 600ti tisicich korun...vsak kombi TDI jiz za 321TCZK...to asi koukali na neTRUMF O Touru Trumf se tam vůbec nepíše, je to chyba, tu akci tam zmínit rozhodně měli.
Únor 13, 201015 r Na mě to dělá dojem, že ten článek nemůže být úplně aktuální, za prvé je to ta už zmiňovaná cena, která ale taková prostě kdysi byla a za druhé když se podíváte na tu tabulku s motory, které se jakože nabízí, tak je tam 1,4 a 1,8T, což taky už není pravda, vše jsou staré informace
Únor 13, 201015 r Tak vypadá kvalitní žurnalistika. Asi chtěli říct, že za 600 000Kč může mít člověk Toury dva.
Únor 13, 201015 r Oni spíše píšou o standardní variantě Touru s nějakou tou příplatkovu výbavou a ne o akčním Trumfu. Při cenách v konfigurátoru a dle fotek v článku jsem se na těch 600 tis. skoro taky dostal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.