drncice Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 xtrack : ještě malej detail, téma bylo, sex ve fabii a s tím zkušenost mám, tak jsem se přidala, to, že mě baví není zas tak podstatný (ten upírek se mi líbí) to, že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt Editováno: 26. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 kodemi:nene neni moje ani jedna-ta na sedaku ma hezci spodek i kastli a auto ma navic ode mne stresni okynko-ale obe bych bral-bez debat,foto me bylo poslano mailem s dotazem jestli to neni moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 bobo: hehe to ta dotycna jak ti psala ten dotaz musela bejt trochu mimo kor kdyby to byla sestra,matka dotycne osoby aktery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt prdelky????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt prdelky????????????? srandičky legrácky provokace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt prdelky????????????? nemusíš psát nic na svoji obhajobu.... je to mazec kdyby mladou taky zajímaly auta a nepletla si brzdu-plyn Mno jo...tuning má být uvnitř nic není větší mazec než nadupaná seriovka....a já to neřeším jak píšeš stojí to prachy a ty moc nejsou tak držím palec at pěkně autko vyšpěrkuješ minimálně LÍP než Mischicka lentilku ¨ta barva je prostě super!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 xtrack : ještě malej detail, téma bylo, sex ve fabii a s tím zkušenost mám, tak jsem se přidala, to, že mě baví není zas tak podstatný (ten upírek se mi líbí) to, že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt prdelky????????????? nemusíš psát nic na svoji obhajobu.... je to mazec kdyby mladou taky zajímaly auta a nepletla si brzdu-plyn Mno jo...tuning má být uvnitř nic není větší mazec než nadupaná seriovka....a já to neřeším jak píšeš stojí to prachy a ty moc nejsou tak držím palec at pěkně autko vyšpěrkuješ minimálně LÍP než Mischicka lentilku ¨ta barva je prostě super!!!! ahojky, víš, je fakt, že ženský neříděj zrovna nejlíp. Prostě to nemáme v krvi , jenže je taky fakt, že ani všichni chlapi, to zrovna nezvládaj. Když vidím, co tady některý předváděj, tak se můžu vzteknout. Mmch, já jsem v autě strašně sprostá a drsná kolik tam řeknu sprostejch slov, to neřeknu za celej život A ještě k tomu tuningu, já nechci vylepšovat autino kvůli výkonu, úplně mi stačí, že chudinka strašně řve, když má jet 130 já mít silnější auto, tak sem dávno mrtvá. Myslím, že tohle je pro mě ideál Mě se hrozně líbí, když je auto v první řadě čistý a pak se mi líbí, když má někdo udělanej interiér, pěknej, čistej a hlavně, jinej, než všichni ostatní A ad3, já vůbec netuším, o jaký barvě mluvíš, nejsem schopná se tady orientovat, takže vůbec nechápu, kde můžu vidět vaše fotky, kam dát moje, proč mi tam nic nejde nahrát, proč nemůžu na forum a taaaaaaaak a to prosím fakt nejsem blondýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Staci kontaktovat niektoreho z adminov ale moderatorov.velmi radi ti pomozeme a poradime.Pokial mas problem s fotkami,mozes mi ich poslat a ja ti ich nasukam do vlakna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt prdelky????????????? srandičky legrácky provokace no počkej zajíčku, znáš to, kdo se směje naposled............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Staci kontaktovat niektoreho z adminov ale moderatorov.velmi radi ti pomozeme a poradime.Pokial mas problem s fotkami,mozes mi ich poslat a ja ti ich nasukam do vlakna ahoj, ty jsi můj osobní ???? tak mociny děkuju, napíšu Ti SZ, s čím potřebuju pomoct ju? A ještě jednou díky. Tak kluci, dneska už jdu chrnět, ráno vstávám ve 4!! dobrou noc a pěkné sny Z těch smajlů tady jsem úplně na větvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt prdelky????????????? srandičky legrácky provokace no počkej zajíčku, znáš to, kdo se směje naposled............... Zajíčku ? No z toho asi dneska neusnu i když bych už měl, mám jen necelé 4 hodiny na spánek A klidně napiš i mě, sice nejsem admin, ale co bych pro Tebe neuděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) Btw tohle téma se jmenuje Sex ve Fabii takže jsme všichni solidně odbočili Editováno: 27. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) Btw tohle téma se jmenuje Sex ve Fabii takže jsme všichni solidně odbočili dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu tak pěknej den A "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku? nebo, co to je za pixlu? Editováno: 27. Březen 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu tak pěknej denA "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku? nebo, co to je za pixlu? Okinku "tygřice", ale předtím jsem měl Fabii, zaregistroval se do clubu a než mi stihla přijít kartička, už jí má brácha a já Okinu, takže teď tady mám tak nějak dvojí identitu, než proběhne má registrace do Octavia clubu a mou registraci ve Fabia clubu převedou na bráchu A já už se tu k tématu taky rozepsal, možná víc než dost Souhlasím, že lepší auto než gauč plus TV, u auta se dá vymyslet spousta věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu tak pěknej denA "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku? nebo, co to je za pixlu? Okinku "tygřice", ale předtím jsem měl Fabii, zaregistroval se do clubu a než mi stihla přijít kartička, už jí má brácha a já Okinu, takže teď tady mám tak nějak dvojí identitu, než proběhne má registrace do Octavia clubu a mou registraci ve Fabia clubu převedou na bráchu A já už se tu k tématu taky rozepsal, možná víc než dost Souhlasím, že lepší auto než gauč plus TV, u auta se dá vymyslet spousta věcí tygrice, hmmmmmmmmm a to je jasnacka, ze v aute je to skvely, adrenalinovej sport, nikdy nevite, kdo na vas cumi to se vam v obyvaku nestane az na to, ze je pak clovek fakt zkroucenej, ale otazka znela, jestli to jde a my se tady schodli, ze jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 tygrice, hmmmmmmmmm a to je jasnacka, ze v aute je to skvely, adrenalinovej sport, nikdy nevite, kdo na vas cumi to se vam v obyvaku nestane az na to, ze je pak clovek fakt zkroucenej, ale otazka znela, jestli to jde a my se tady schodli, ze jde Záleží jestli seš ve vlastním nebo jiném obýváku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Fuuuuha tu sa to zvrháva len tak ďalej A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák Bemo peace - a nezoznámim aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Fuuuuha tu sa to zvrháva len tak ďalej A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák Nezvrhává, jen se tu konečně řeší co se tu řešit má A díky drncici to není tak přiteplený jako to tu bylo, huráááá A jediný slušný chlapec jsem tu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Fuuuuha tu sa to zvrháva len tak ďalej A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák Bemo peace - a nezoznámim aj tak ahojky, diky diky, jen je hloupy, ze tohle tema se rychle vycerpa. Vlastne, vsechno, co jsem k tomu mohla rict, jsem rekla a zadny novinky asi nebudou Leda, ze bych sbalila mladase a sli bysme vyzkouset nejaky novinky primo do terenu, ale fotit nebudu !!!!!!! tak pekn, jako fotka slecny, co tu probehla, by to fakt nebylo A BEMO???????? proste BEMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Fuuuuha tu sa to zvrháva len tak ďalej A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák Nezvrhává, jen se tu konečně řeší co se tu řešit má A díky drncici to není tak přiteplený jako to tu bylo, huráááá A jediný slušný chlapec jsem tu já ahoj Misko, co ty vis???????????,, Treba v tom aute trenuju s nejakou slecinkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Co je to sex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Co je to sex? Jak se na tohle muze nekdo zeptat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Co je to sex? Jak se na tohle muze nekdo zeptat..... Já jsem jenom zkoušel jestli je někdo schopnej mi vůbec odpovědět...když to tu každej probírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.