Přejít na obsah

Sex ve Fabii

peetr

Doporučené příspěvky

že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt :doh

:smich:

prdelky????????????? B)

nemusíš psát nic na svoji obhajobu.... je to mazec kdyby mladou taky zajímaly auta

:( a nepletla si brzdu-plyn :D

Mno jo...tuning má být uvnitř -_- nic není větší mazec než nadupaná seriovka....a já to neřeším jak píšeš stojí to prachy a ty moc nejsou tak držím palec at pěkně autko vyšpěrkuješ minimálně LÍP :D než Mischicka lentilku -_- ¨ta barva je prostě super!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prdelky????????????? B)

nemusíš psát nic na svoji obhajobu.... je to mazec kdyby mladou taky zajímaly auta

:( a nepletla si brzdu-plyn :D

Mno jo...tuning má být uvnitř -_- nic není větší mazec než nadupaná seriovka....a já to neřeším jak píšeš stojí to prachy a ty moc nejsou tak držím palec at pěkně autko vyšpěrkuješ minimálně LÍP :D než Mischicka lentilku -_- ¨ta barva je prostě super!!!!

ahojky, víš, je fakt, že ženský neříděj zrovna nejlíp. Prostě to nemáme v krvi :angry: , jenže je taky fakt, že ani všichni chlapi, to zrovna nezvládaj. Když vidím, co tady některý předváděj, tak se můžu vzteknout. Mmch, já jsem v autě strašně sprostá a drsná :ph34r: kolik tam řeknu sprostejch slov, to neřeknu za celej život :D

A ještě k tomu tuningu, já nechci vylepšovat autino kvůli výkonu, úplně mi stačí, že chudinka strašně řve, když má jet 130 :scooter: já mít silnější auto, tak sem dávno mrtvá. Myslím, že tohle je pro mě ideál :palec2: Mě se hrozně líbí, když je auto v první řadě čistý a pak se mi líbí, když má někdo udělanej interiér, pěknej, čistej a hlavně, jinej, než všichni ostatní ;)

A ad3, já vůbec netuším, o jaký barvě mluvíš, nejsem schopná se tady orientovat, takže vůbec nechápu, kde můžu vidět vaše fotky, kam dát moje, proč mi tam nic nejde nahrát, proč nemůžu na forum a taaaaaaaak a to prosím fakt nejsem blondýna :doh

Odkaz ke komentáři

Staci kontaktovat niektoreho z adminov ale moderatorov.velmi radi ti pomozeme a poradime.Pokial mas problem s fotkami,mozes mi ich poslat a ja ti ich nasukam do vlakna

ahoj, ty jsi můj osobní andílek???? :) tak mociny děkuju, napíšu Ti SZ, s čím potřebuju pomoct ju? A ještě jednou díky. Tak kluci, dneska už jdu chrnět, ráno vstávám ve 4!! :disgust: dobrou noc a pěkné sny :sleep:

Z těch smajlů tady jsem úplně na větvi :D

Odkaz ke komentáři

prdelky????????????? B)

srandičky :smich: legrácky :smich: provokace :smich:

no počkej zajíčku, znáš to, kdo se směje naposled............... B)

Zajíčku :wub: ? No z toho asi dneska neusnu :p i když bych už měl, mám jen necelé 4 hodiny na spánek <_<

A klidně napiš i mě, sice nejsem admin, ale co bych pro Tebe neuděl ;)

Odkaz ke komentáři

Btw tohle téma se jmenuje Sex ve Fabii :p  :p  :p takže jsme všichni solidně odbočili :p

dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás :t mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu B) tak pěknej den

A "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku? nebo, co to je za pixlu? :t

Editováno: , autor: drncice
Odkaz ke komentáři

dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás :t mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu B) tak pěknej den

A "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku? nebo, co to je za pixlu? :t

Okinku "tygřice", ale předtím jsem měl Fabii, zaregistroval se do clubu a než mi stihla přijít kartička, už jí má brácha a já Okinu, takže teď tady mám tak nějak dvojí identitu, než proběhne má registrace do Octavia clubu a mou registraci ve Fabia clubu převedou na bráchu :D

A já už se tu k tématu taky rozepsal, možná víc než dost :p Souhlasím, že lepší auto než gauč plus TV, u auta se dá vymyslet spousta věcí :p

Odkaz ke komentáři

dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás  :t mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu  B) tak pěknej den

A "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku?  nebo, co to je za pixlu?  :t

Okinku "tygřice", ale předtím jsem měl Fabii, zaregistroval se do clubu a než mi stihla přijít kartička, už jí má brácha a já Okinu, takže teď tady mám tak nějak dvojí identitu, než proběhne má registrace do Octavia clubu a mou registraci ve Fabia clubu převedou na bráchu :D

A já už se tu k tématu taky rozepsal, možná víc než dost :p Souhlasím, že lepší auto než gauč plus TV, u auta se dá vymyslet spousta věcí :p

tygrice, hmmmmmmmmm B)

a to je jasnacka, ze v aute je to skvely, adrenalinovej sport, nikdy nevite, kdo na vas cumi B):t to se vam v obyvaku nestane :D az na to, ze je pak clovek fakt zkroucenej, ale otazka znela, jestli to jde a my se tady schodli, ze jde :palec2:

Odkaz ke komentáři

Fuuuuha tu sa to zvrháva ;) len tak ďalej :prc::prc:

A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... :palec2:

A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák :smich::smich:

Nezvrhává, jen se tu konečně řeší :prc: co se tu řešit má :smich:

A díky drncici to není tak přiteplený jako to tu bylo, huráááá kol110

A jediný slušný chlapec jsem tu já :palec2:

Odkaz ke komentáři

Fuuuuha tu sa to zvrháva ;) len tak ďalej :prc::prc:

A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... :palec2:

A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák :smich::smich:

Bemo peace - a nezoznámim aj tak :smich::smich:

ahojky, diky diky, jen je hloupy, ze tohle tema se rychle vycerpa. Vlastne, vsechno, co jsem k tomu mohla rict, jsem rekla a zadny novinky asi nebudou :unsure: Leda, ze bych sbalila mladase a sli bysme vyzkouset nejaky novinky primo do terenu, ale fotit nebudu !!!!!!! tak pekn, jako fotka slecny, co tu probehla, by to fakt nebylo B)

A BEMO???????? proste BEMO ;)

Odkaz ke komentáři

Fuuuuha tu sa to zvrháva  ;)  len tak ďalej  :prc:  :prc:

A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák :smich:  :smich:

Nezvrhává, jen se tu konečně řeší :prc: co se tu řešit má :smich:

A díky drncici to není tak přiteplený jako to tu bylo, huráááá kol110

A jediný slušný chlapec jsem tu já :palec2:

ahoj Misko, co ty vis???????????,, Treba v tom aute trenuju s nejakou slecinkou :DB)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...