Přejít na obsah

Škoda RAPID


djpetr

Doporučené příspěvky

Marketingově dobře nachystaná akce:-) Fotky evidentně z března, začátku dubna (dle ještě zeleno-hnědé trávy a větví bez listí). Stejné jsou dnes v německém časopise Autozeitung, dá se najít i na webu...Takže to asi nebude čtenář idnes a auto.cz, jak se nám snaží tyto weby namluvit:-)

K autu samotnému - vypadá to celkem k světu, ještě jsem zvědav na konečnou podobu interiéru. doufám, že i přes tlak na snižování nákladů to bude kvalitnější než Fabia II, které mě celkem zklamala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen tak mimochodem:pisou tam bud schvalene bludy nebo bude pristrojovka z tvrdych plastu.Pokud jim predstavovali predprodukcni verzi, tak nebude mit stejny plasty jako zkusebni prototyp na fotce z autotipu,ale bude spis navonena v lepsi vybave.Notabene videli jsme kola s cislem 17 -hahaha,to je tedy postreh jako vino!Ach ti novinari.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malý zážitek z dneška - na silnici Jičín-Kopidlno ráno v 8 kolona F-kových Škodovek: Superb kombi - RAPID (světlá zelená metalíza) -RAPID (černý) - RAPID (stříbrná metalíza) - Citigo - Yeti - 3xFabia (se ženskejma za volanty) - Superb - Superb kombi.

RAPID je naživo výrazně hezčí než na fotkách. A má krásný svit světel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem viděl Rapida v červeném kabátku ve Žďáře nad Sázavou. Vzadu měl připojené zařízení pro upevnění cyklistických kol a v klidu projížděl ulicí. Před ním navíc jela OII a musím říct, že Rapid vypadal o hodně robustněji. Víko kufru a i auto celkově bylo vyšší než Octávia. Co do šířky, tak mi Rapid nepřipadal o příliš užší než OII, možná to bylo tím, že jsem ho viděl z většího úhlu. Za mě určitě :kol-47:

Editováno: , autor: NNN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...