Pepa007 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahoj OCT II 2-liter TDI,nesvieti mi kontrolka zapnutého tempomatu.Dá sa vymeniť a ako na to dík Jaký máš model . Kontrolka je aktivní až od MR2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
def Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak to bude asi tým ročníkom ,mám 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jo to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honkam Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Chtěl bych se zeptat ohledně kontrolky tempomatu. Mám MR2006 a při zapnutém tempomatu mě nesvítí kontrolka jako u FL verze. Myslím, že kontrolka nesvítila ani u nového auta. Kontrolka přitom na palubce je. Dá se rozsvícení sprovoznit přes diagnostiku nebo elektro zásahem? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Me take nesvitila kontrolka tempomatu, vymenil jsem budiky (ne kvuli kontrolce) a uz mi to funguje. Nekde jsem cetl ze ta kontrolka funguje az u novejsich aut (nebo v mem pripade u novejsich budiku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 kontrolka funguje až od MR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 toje škoda taky mam MR2006 a nesvítí když jsem jel FL tak jsem siji hnedka vsiml a tedka mi chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Kontrolka by měla chodit od budíků MR2006, nezávisle na MR auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 ale nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Už to tu bylo hodně diskutovaný.. Každopádně je to závislé od MR budíků a pokud kontrolka nesvítí, tak to dodatečně zapnout nejde. (netvrdím, že to ovšem není nemožné, ale kdo by se s tím přeprogramovával..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 kontrolka funguje u budíků MR07 a vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Je to jak píše Rolbař. Ty jo, sekl jsem se nevědomky o rok..nějak jsem to zmotal, ale je to tak, od MR2007. Já kupoval Oskara MR2005 jako ročního v roce 2006 a budíky jsem měnil hned koncem roku..takže skutečně od budíků MR2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manci Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 mam OII r.v. 2006 a kontrolka mi svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 (editace) Nejde o rok výroby ale o MR (modelový rok) o čemž se tu píše, takže jestli bylo auto vyrobeno v druhé půli roku 2006 tak se jedná o MR 07 a proto svítí Pokud v první půli, jsou měněný budíky. Editováno: 14. Únor 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Já mám vyrobeno 04/2006 a kontrolka mi taky nesvítí. Docela jsem z toho byl po koupi naštvanej, protože tempomat jsem zkoušel až cestou domů na dálnici daleko od prodejce a vím z kámošovo O2, že jemu kontrolka svítí. Doma jsem ale pročetl návod a o kontrolce, že by měla svítit, tam není ani slovo. Ještě že jsem tam nejel zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) Kontrolka tempomatu nesvítí také u vozidel, kde byl tempomat dodatečně doděláván a není přímo z fabriky. Alespoň tak jsem to měl i já na svém autě. Ale že by mi to nějak chybělo říci nemohu. Editováno: 22. Únor 2011, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 tempomat svítí u každého auta MR07 a výš! i když je tempomat dodělávaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) Kontrolka tempomatu nesvítí také u vozidel, kde byl tempomat dodatečně doděláván a není přímo z fabriky. O tomhle se tu na fóru psalo milionkrát Je úplně jedno jestli byl tempo dodělán nebo z výroby! Kontrolka svítí u budíků od MR 07 (a výš) takže veškerý auta MR 07 mají i budíky MR 07 (a výš) a kontrolka tempo jim svítí. Pokud máš auto MR 06 a níž tak máš i takový budíky a proto ti tempo nesvítí. Vyměň budíky a bude svítit i když je tempo dodělanej. Já mám MR 06, dodělaný tempo a kontrolka nesvítila. Včera mi Honza072 dodělával MaxiDot z budíkama MR 08 a kontrolka svítí, ale jak už sem psal je to tady psaný hodněkrát btw ta kontrolka je opravdu velice důležitá a nevím jak sem bez ní do včerejška dokázal žít Editováno: 22. Únor 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 to je legra mam MR 2005 - tempomat bez kontrolky a vůbec, podotýkám vůbec mi nechybí...ani o ni nestojím...k čemu?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 tomcat: presne tak, jsem na tom stejne ve svem ji nemam, a hlavne kdyz jedu s FL a zapnu si tempomat tak se dycky leknu jakej je problem kdyz se kontrolka rozsviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 jj v tom vidim taky spíš nevýhodu...sice jsem z aut v práci zvyklej na kontrolku tempomatu, možná na pár vteřin bych si ale řikal, jaj co zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Ahoj, moje auto je rok výroby O6 a kontrolka tempomatu nefungovala. Nechal jsem si vyměnit přístrojovku s MaxiDOTem a kontrolka svítí. Zřejmě to byl novější panel. Mě rozhodně ta kontrolka nijak nevadí jezdil jsem dlouho bez ní a jsem i rád, že mi teď svítí. Jednou se mi stalo po cestě, že tempomat během řízení chcípl a nešel vůbec zapnout. Možná bych téhda pomocí kontrolky rychleji zjistil, tempomat není v činnosti. Je celkem dobré, když vám auto něco provede a aspoň svetelně či zvukově vám o tom dá vědět. Tempomat samozřejmě funguje vesele dále. Nevím co měl před tím za problém. Jedna stránka věci je ta, že každý z nás jako řidič ví, že buď tempomat je v akci nebo ne, na to nepotřebuje kontrolku. Druhá stránka je, že se jedná o automatizovanou funkci kdy auto dělá něco do čeho řidič nezasahuje. Je dobře, že to aspoň nějakým způsobem dává najevo. Občas se taky stane, že během tempomatu musíte dát plyn (což tempomat nevyřazuje z činnosti) během předjíždění pár aut a následného dobržďování motorem, když vám na oplátku někdo neuhne je také dobré vědět jesti tempomat pracuje či se můžu spolehnout na brždění motorem aniž bych nemusel sešlapovat brzdu. Suma sumárum, každý jsme jiní. Mi ta kontrolka nevadí, rozhodně mě nestresuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mituma Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 U předchozího auta mě kontrolka svítila vždy v případě zapnutého (ne aktivního!!) tempomatu, takže pořád (proč jej vypínat, že..). Jediný efekt, který ta kontrolka měla, že se občas nějaký spolujezdec zeptal: co ti to tam svítí? U mě blbost, co tam pořád jen straší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 U předchozího auta mě kontrolka svítila vždy v případě zapnutého (ne aktivního!!) tempomatu, takže pořád (proč jej vypínat, že..). Jediný efekt, který ta kontrolka měla, že se občas nějaký spolujezdec zeptal: co ti to tam svítí? U mě blbost, co tam pořád jen straší.. Kontrolka která svítí i když se nic neděje je opravdu k ničemu. To zase souhlasím. To by nám taky mohly svítit všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 To je nějaká chyba ne Tempomat mám zaplý stále ale kontrolka svítí jen když je tempomat aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.