Přejít na obsah

ake letne 16" pneu


TeeBee008

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Zdar vsetkych !

Potrebujem poradit ake letne pneu dat na 16" spider elektrony

bude sa to pouzit na jednotkovej octavia combi 81kw

v tp mam 205 / 55 / R16 . . .

. . .91H 6 1/2J ET42

a

. . .91W 5 1/2J ET38

Dej tyto: http://www.pneunet.cz/pneu/9835/michelin-primacy-hp-205-55-R-16-91-V-letni/, sam jsem je koupil, cena nejnizsi a dovoz ZADARA!!! Cusek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se mohu přidat, tak z vlastní zkušenosti Kumho nedoporučuji-tragický nájezd po 22 000km už neměly ani 2mm při stejném stylu jízdy mě třeba Continentaly vydržely cca 40 000km.

Jinak letos jsem také koupil Micheliny (přesně ten typ a stejný obchod jak píše kolega výše, dokonce jsou made in Germany to už dneska moc nebývá)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám tyto http://www.pneu-servis.cz/index.php?PneuID=3961&section=111&Pneu=Semperit%20Speed%20Life%20205/55/16%20V . Semperit patří do koncernu Continental. Pneu jsou vyrobené na Slovensku. Dle ADAC testu z loňska vyrovnaná pneu - v ničem extra nevyniká a v ničem nepropadá - viz. zde http://news.auto.cz/pneu/adac-test-letnich-pneumatik-rozmer-205-55-r16-w.html . Hodně tichá a po cca 15000 km není partné opotřebení. Myslím že dobrý poměr kvalita - cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem nevěděl, jaké dát pneu. Chtěl jsem hlavně aby nehučely, vydržely, držely dobře na suchu a mokru. Z toho důvodu jsem vybral novinku pro letošní rok - Good Year Efficient Grip 205 55 R16. Byl jsem mile překvapen - nejsou vůbec slyšet, sedí jako přibité (i na mokru), výborná ovladatelnost, znatelný nízký valivý odpor a ochrana ráfku. Jsem rád, že jsem risknul jít do novinky! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já letos nasadil Conti Premium Contact 2 novou sadu po skvělé zkušenosti s těmito pneu z minulých sezón. Výdrž je asi jediná věc, ve které jsou "pouze" průměrné - 40 tis. km. Ale mokro, sucho, hluk všechno výborné.

Editováno: , autor: pet59k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za sebe mohu doporučit Dunlop Sport SP01, dle mého celkem povedená pneumatika ikdyž nepatří k nejnovějším modelům. Na mokru funguje parádně, příjemně tichá a spotřeba taktéž v normě. Na běžnou Octávku nemá cenu kupovat rychlejší než H. Čím "rychlejší" pneu, tím měkčí směs a tím dříve půjde do kytek, ale tím více bude držet :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...