Přejít na obsah

Zaseknuté/špatně se navíjející pásy


marsiano

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Měl jsem stejnej problém. Vytáhnul jsem celej pás a lehce jsem ho prosříklal prostředkem na čištění interiéru a otřel hadrem, od té doby nemám problém.

Tiez som sa podujal na tento cin a zatial velka spokojnost. Mozno pre udrziavanie pasov v kondicii ich budem takto cistit kazdy mesiac :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Já jsem to namazal tou mýdlovou vodou, zlepšilo se to, ale řekl bych že to pořád není ono, příjde mi ten navíječ dost slabej oproti jiným autum.

Ahoj slabej neni, ale mas znecistenou gujdu a ta brani nataceni pasu. Gujda je ta umela hmota co je prisroubovana na sloupku nad urovni hlavy,takove ocko,skrz ktere pas prochazi. Popotahni pas ke stropu a opartne ocisti tu umelou hmotu. V zadnem pripade nenech tatocit pas za mokra, ochlupati se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz se rozebere plast sloupku tak se pak mrknete jak se vam ten pas nataci - ja jsem mel malinko pootocenej celej mechanismus a navijelo to ke strane a tudis pri vetsim klubu uz to treni hodne brzdilo- takze jsem povolil mechanismus a malinko natocil tak aby se to navijelo rovne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nazdarek,taky jsem koukal proc se mi naviji pasy tak pomalu,nebo spis vubec a nevim jak ty ale ja tam mam v urovni sedatka na stredovem sloupku cerne tlacitko na pasy!!!jeste jsem to jinde nevidel

Není to spíš tlačítko na zapnutí/vypnutí pohybového čidla (v ofiko terminologii "spínač hlídání vnitřního prostoru")? ;) Je to černé tlačítko, v něm je obrys auta s vlnkami uvnitř a v rohu má indikační diodu. Nebo tam máš ještě něco jiného?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Tak to jsem taky zvědavej. Já jsem to celé rozebral. Pásy vyčistil, všude kde se pásy dotýkají plastů a všeho možného jsem obrousil, mechanismus prostříkl WD40. Pak jsem to složil zase dohromady a výsledek?

Kdybych se s tím 3 dny ne :prc: tak jsem o to víc mohl :prc: Já!

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 10 měsíců později...

Dnes jsem se vyndat obložení v kufru a zjistit,proč se seká pás,když je malá v autosedačce.Protože pokud je navinutej celej tak to nedělá.Odmontoval jsem ten navíječ,a pás jde vytahovat jen tehdy,když je ten navíječ pod stejním úhlem jako namontovaný v autě a stačí jen malý náklon ,už to nejde.Ono i rukou trefit ten úhel náklonu je umění.Je to normální stav???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak, kdysi jsem byl na brigádě na montáži pásů tehdy do š105-130 a jedna zkouška funkčnosti spočívala v upnutí tělesa navijáku do přípravku a jeho stranové natočení kdy se pás nesměl vytáhnout, tj. např. při převrácení vozidla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To potom může fungovat i tak,že pokud stojím šikmo u krajnice,nebo někde v lese u chaty, tak pás nevytahnu?Co se v tom navijáku může po...,že se ten pás seká pokud nejde od začátku,se zapnutím holky do sedačky je to boj a paní zuří,když musí vždy vymotat pás ze sedačky.Co mi dopručíte,krom koupi nového pásu?Zlatá Feldička.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...