jajic Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 MAM 13 8,5x19 et35 235/35 r19 zatím nesníženo....snad do konce dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 (editace) K tej zelenej Natur sa to fakt hodi Ake je to na kazdy den s tak nizkym profilom pneu? Vahu kolies nahodou nevies? Editováno: 3. Duben 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajic Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 váhu nevím,ale ty pneu zas nejsou taková tragedie auto příjemně ztuhlo a krásně reaguje na volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 (editace) dotz mugello presel som z R16 potom R17 a teraz R18 ako klasik a komfort by som zvolil urcite R16 ako vyzor tak urcite R18(225/45 R17 je to iste ako R18 neviem ci nahodou neni este horsie) ak nepojdem do 215/35 R19 Editováno: 3. Duben 2010, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajic Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 dotz mugello? super volba jen je škoda,že stejně jako u mých 19" i malý límeček kolo opticky zmenšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tak pridam fotky kol na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass004 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Tak taky něco přidám.. Editováno: 15. Duben 2010, autor: tomass004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak pridam fotky kol na aute take som este na O1 nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 to je dobre a snad se nerozmuzou jedno kolo bez gumy vazi presne 9,4 kg, koukal jsem do papiru. S gumou nevim, bohuzel jsem nemel prilezitost to zvazit. Vse radne zapsano v TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Uz sa nerozmohnu, lebo pokial viem, tak uz sa prestali vyrabat a uz je len dopredaj... Ako si postupoval pri zapise do TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) jn, taky jsem koukal, ze uz sem tam vymizely z nabidky... standartne mel jsem vsechny papiry, typovy list + TUV. Na STK jsem prosel na 15", potom jsem nechal prezout na ty 17" hned u nich v gumarne, znovu jsem zaplatil penize a jel jako druhy kolo. Koukli, vsechno ok, vystavili mi jeste nejaky spesl papir primo z nasi STK, s tim jsem zajel na urad, pani mi to zapsala, nechala si ten papir z STK a typovy list original mam u sebe takze na STK za 200 Kc + 50 Kc na urade Editováno: 15. Duben 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) to je ako zo sna - neverim, ze sa toto stane niekedy na Slovensku Editováno: 15. Duben 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulgarianmonkey Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Ahoj všem, tak na miss alu to nebude, ale já jsem spokojenej jen jsem je koupil už pěkně poničený od obrubníků, jsou to leštěný Autec 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimitech Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Brock 7,5"×16" ET35 + 205/55/16 WestLake A zároveň zvažuji lakování loukotí do odstínu černého lesku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 podla mna cierny stred opticky zmensuje disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Tak o víkendu jsem přezouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Zdarec přátelé, zvažuji na octavii dát 16 kola. zatím tam jsou sériovky 15. Jen nevím zda se dostaví efekt větších kol na octavii... zvažoval jsem i 17 , ale ty už nejsou povoleny v techničáku... každopádně kdo jezdíte na 16 kách..jak to vypadá. Dáte někdo i foto? Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) tak si nech ty 17" dodatecne dopsat, ne? jinak se podivej do sekce Vase Octavie, najdi si auta, co maji 16", a uvidis Editováno: 2. Květen 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 mam origo 205/55 16 sedí to, ale víc to drnčí jak zimní 15tky 17 bych nesnes neni to na kvalitu našich silnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 (editace) Ahoj chtel jsem se zepatat pujdou kola z O1 RS 16" Spider do normal oktavky bez nejakych uprav? Diky za informaci. Popřípade jak mám vybírat je 16" než origo škoda ET atd... jsem v tomhle neznalý ani nevim co to ET znamená díky za vysvětlení a poučení. Editováno: 6. Květen 2010, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 (editace) na OI das normalne i 18" kola bez nejakych uprav reknu to nejak jednoduse, cim mensi ET, tim bude kolo vic koukat ven. Ja mam treba ET 35 a je to tak akorat edit: jenom musim reagovat na ty rozdily... taky jsem si myslel, ze prechod na 17" bude silenej, ale opak je pravdou, zda se mi dokonce, ze si auto lip poradi s nerovnostma. Driv jsem chtel taky 16", ale ted vidim, ze by to byly zbytecne vyhozeny penize, kdyz uz, tak 17" Editováno: 6. Květen 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 na OI mam 16" original, koupeno s autem a naprosta spokojenost, zimni taky 16" a vpoho... 17" uz mi na OI nesedeli, auto se nechovalo dobre... na OII uz bych po 16" na zimu a 17" na leto nesel... jinak z OI RS ti ty kola pujdou na OI vpoho, je to stejna roztec, takze nejni problem z OII RS nedas - tam je roztec jina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Díky kluci taky jsem zvažoval 17" libily by se mi víc ale zase to behani a vyřizování co se týka zapsaní do TP. Kdyby to nebyla tak dlouhá procedura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 neni to zadna dlouha procedura dojedes na STK s papirem, zaplatis 200 Kc, dostanes razitko a s orazitkovanym papirem pak zabehnes na urad, kde ti to za 50 Kc zapisou kvuli tomu bych se neomezoval, stejne uvidis, ze jsou 16" malo, jestli pokukujes po 17". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) S Jakým papírem? Asi myslíš to jak jsem taqdy četl od ALCARu nebo RONALu co? Já prave koukám na bazarové ALU a to pochybuju že s nejakym papírem budou. Editováno: 18. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.