jirka1022 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Zdravim všechny škodováky, prosim poraďte jaká spojka se dá dát do OII 1,9 TDI tak aby vydržela bez problémů nynejší stav 99kW a 320Nm?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Pokud máš 5q tak jednohmotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prema1 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Pokud máš 5q tak jednohmotu. A kdyby měl 4x4 6q jako já tak co? Ta nejde nahradit jednohmotou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 jaká spojka se dá dát do OII 1,9 TDI tak aby vydržela bez problémů nynejší stav 99kW a 320Nm?? Díky moc Nech origo, ochrání Ti převodovku, jejíž oprava je mnohem nákladnější nežli výměna spojky.I s čipovaným motorem se můžeš rozjíždět s citem a při přeřazování přidávat plyn plynule-tím si ochráníš i spojku a přesto můžeš jet svižně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 A kdyby měl 4x4 6q jako já tak co? Ta nejde nahradit jednohmotou? Jde nahradit, ale náhrada je dost drahá a seriová spojka vydrží hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Pokud máš 5q tak jednohmotu. Bude stačiť jednohmota z ATD Fabie? Vojde tam bez úprav? Rozmýšľam, že by som tam dal celý tento set. Editováno: 14. Červen 2010, autor: jl241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Ahoj,tak včera jsem čipnul 1.9 tdi a mám problém-dle chipera asi setrvák. Po chipu se mi při prudké akceleraci z nižších otáček úplně roztřese auto a pěkně zaškube.Předtím to teda vůbec nedělalo, ale taky ten nárust výkonu zdaleka takový nebyl. Při vyšších otáčkách to nedělá.Mohlo by to být něco jiného????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Typnul bych to na blbej čip nech si tam dát buď jinej od někoho kdo to opravdu umí anebo nech vrátit původní soft pokud ti vůbec udělal zálohu než ti to domrvil. Bude to asi fušersky upravený soft od někoho kdo to neumí a chce si jen namastit kapsu.Kdyby to byla spojka tak by se to rozklepalo dost znatelně až velmi nepříjemně. To co popisuješ tak má motor špatný dávkování paliva a špatnej nástup turba, celkově to do 2tis otáček nereaguje a chvěje se.pokud chceš akcelerovat z nižších otáček tak to není pro tdi moc dobrý ani po čipu.Podřaď a musíš ho vytáčet zhruba od těch 1800 otáček vejš pak tam nebudou ty nepříjemný vybrace už z toho důvodu že turbo bude dostatečně plnit.(čím vyšší kvalt a nižší otáčky tím jsou ty vybrace nepříjemnější.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Typnul bych to na blbej čip nech si tam dát buď jinej od někoho kdo to opravdu umí anebo nech vrátit původní soft pokud ti vůbec udělal zálohu než ti to domrvil. Bude to asi fušersky upravený soft od někoho kdo to neumí a chce si jen namastit kapsu.Kdyby to byla spojka tak by se to rozklepalo dost znatelně až velmi nepříjemně. To co popisuješ tak má motor špatný dávkování paliva a špatnej nástup turba, celkově to do 2tis otáček nereaguje a chvěje se.pokud chceš akcelerovat z nižších otáček tak to není pro tdi moc dobrý ani po čipu.Podřaď a musíš ho vytáčet zhruba od těch 1800 otáček vejš pak tam nebudou ty nepříjemný vybrace už z toho důvodu že turbo bude dostatečně plnit.(čím vyšší kvalt a nižší otáčky tím jsou ty vybrace nepříjemnější.) No, zálohu mi dělal.Jinak pokud podřadím, tak to akceleruje jak čert.Ale před tím čipem se to auto takhle netřepalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 a od těch 1800 ot.se to chová jak?taky vybruje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Pak už to jede jako blázen-ale předtím se to jakoby zadusí a zatřepe-ale fakt docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Tak je to blbě sladěný amatérsky upravenej soft hádá se to.Zkus někoho kdo má opravdu lepší čip a rozumí tomu.Nebo ať ti vrátí původní soft, než si to odrovnáš není to to pravý ořechový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 O.K. Asi se zastavím, aby mi to vrátil zpět. Jen mě pořád hlodá, jestli to není ten setrvák........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 To poznáš hned jak ti vrátí původní soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 a nemůže se projevit načatý setrvák právě zvýšením kroutáku a výkonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Záleží jak dlouho to máš čiplý a jak si tomu šlapal na krk.Ale pokud je běh motoru od dvou tisíc klidnej tak spojka bude v pořádku.Pokud by byla špatná tak by ty vybrace byly pocelou dobu průběhu otáček,prostě rozzuřenej vybrátor.Dělá to nějaký pazvuky při rozjezdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Čiplý to mám dva dny-a od začátku to dělá. Při rozjezdu se to chová normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Tak to nech vrátit do původního stavu a pak dej vědět jak se to chová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 O.K. Dík a dám vědět. K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 dal jsem jednohmotu před týdnem a spokojenost... už nechci dvouhmotu ani vidět.. spojkový set ATD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Ukázkový příklad špatného chipu. Jestli máš graf, dodej! Díky těmto následným problémům dáváme svá auta profikům a ne nalejvačům. To co popisuješ nemusí být setrvák. V každém případě jednej tak jak Acek popisuje. Tenhle software reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Jo, v pondělí to jedu vrátit do původního stavu.Pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 dal jsem jednohmotu před týdnem a spokojenost... už nechci dvouhmotu ani vidět.. spojkový set ATD.. muzes napsat katalogova cisla dilu? daval jsi to na 1.9TDI? kde jsi to objednaval a kolik te to vyslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Tak to vypadá na ten setrvák-soft se vrátil a dokonce jsem zaslepil EGR a v nízkých otáčkách po přidání plynu to zaškube-ale jen na čtyřku a hlavně na pětku. Dokonce na volnoběh se to auto sem tam zachvěje. Od 2 tis. otáček jede jak pila a nic to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca2 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Mě to dělá taky,jak před tak po čipu,bylo mi řečeno,že ten motor pod táčím,že pd se musí točit,není to jako klasický tdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.