Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Všem,

před týdnem jsem si dotáhnul Octávku z Nemecka 1,9 TDI-PD 74KW r.v.2006 / 119tis km.

Je to můj první nafťák,takže teť si užívam tah motoru od nízkych otáček,a fantasticky nízkou spotřebu. -_-

Ovšem kolega z práce mi to kazí tím,že mi poslal link na cenník vstřikovací třisky :o

Přiznám se,že jsem nečekal,že stojí 10 - 15 tis kč kus ! :huh:

Proto si chci dát poradit od skušených borců - co delat nebo nedelat aby vstřisky vydrželi.

Nebo kůli čemu to vlstne odchází?

Co může delat člověk jako prevence?

Jak často se to stáva,nebo je to závada spíš výnmečne ?

Dekuji všem za dobrý rady...

Vloženo

na kolegu se vys.r lol

nevím proč by měly odcházet vstřikovací trysky jen tak...tankuj kvalitní naftu a jezdi a na podobný kecy se vykašli :palec2:

V čem kolega jezdí? v něčem novějším vznětovém? Tak mu na oplátku pošli kolik stojí vstřik na Common-Rail :smich:

Vloženo

na kolegu se vys.r lol

nevím proč by měly odcházet vstřikovací trysky jen tak...tankuj kvalitní naftu a jezdi a na podobný kecy se vykašli :palec2:

V čem kolega jezdí? v něčem novějším vznětovém? Tak mu na oplátku pošli kolik stojí vstřik na Common-Rail :smich:

Tak jsem rád :palec2:

To je můj první nafťák...tak proto se ptám.

Předchozí auťák jsem mnel Mitsubishi Lancer benzin....asi mi to nikto neuvěří,ale najezdil jsem 236 tis km - bez jediný poruchy.

Ale spotřeba byla 9litrů - když sem tomu vypálil tak i 14 :help:

Teť Octávka v meste má 6,1...a když jsem ho bral z Nemecka tak jsem mnel 4,9. (ale říkam,mám to je týden,takže se pak uvidí )

Jo,a kolego jezdí také v Octávce 1,8 T 110kw.

Možná to je závist - a jen mne chtel vystrašit.

Když jsem mu ukazoval palubku,že mám průměr 5,4l...tak málem sem ho musel oživovat :p

Vloženo

Neboj se vlka nic :palec2: Koupil si dobře a pravděpodobnost, že ti odejdou trysky při tomhle nájezdu je mizivá. Jak už bylo psáno, tankuj kvalitní naftu a pokud bys to chtěl dotáhnout opravdu k dokonalosti, tak do každé nádrže šplouchni jednu odměrku aditiv. Já používám VIF, ale je toho na trhu opravdu hodně ;)

Tak ať slouží bez poruchy :palec2:

Vloženo

Ahoj,kdyby ti náhodou odešla což se čas od čas stává,ale tak kolem 200000km někdy déle někdy dříve tak dej vědět.Umím sehnat fungl nové za cca 5000kč/ks.Umím i jiné věci,rozvody,brzdy,tlumiče,řemeny,ložiska,spojky,atd.Vše je nové a originál přímo od zdrojr.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...